2016 mayıs tüp bebek

Ben.ağustosun sonuna kadar evimde olamicam o zmn histeroskopiyi mi ertelesem geldigimde yaptirsam kafam karisti biraz

Ben.ağustosun sonuna kadar evimde olamicam o zmn histeroskopiyi mi ertelesem geldigimde yaptirsam kafam karisti biraz
canim en guzeli ki zaten gidicem diyosun doktorunla konuşmak. en güzel kararı ve cevabı o vericektir sana. bide benim bildiğim histereskopiyle çizik atılırsa ertesi ay transfer oluyo. senin dondurulmusun yok demi

Embriyo transferin 4.gunu çok önemliymiş kızlar biliyormuydunuz kabul atiyormus bu arada ben bisi hissetmiyorum durmadan uzaniyorum bugün pruloton igne mi oldum

Embriyo transferin 4.gunu çok önemliymiş kızlar biliyormuydunuz kabul atiyormus bu arada ben bisi hissetmiyorum durmadan uzaniyorum bugün pruloton igne mi oldum
Neden önemli cnm anlayamadım iğne ne için acaba bana da verirler mi yoksa kişiye Gore mi ki

Tatlim kabuk atiyormus tutunmayla ilgiliymis hemsiremiz soylemisti igne de düşük onleyiciymis
Himm evet siyrildigi bi tabaka varmış sanırım o jel de düşük engelleyici kullandığımız hep yatmay ki n diyolar ağır olmayan fiziksel etkinliklerde bulun tatlim

Bu prolotun iğneye gıcık oldum hee. Bir hemşire vurunca yakmıyor biri vurunca yakıyor beze oluşuyor nasıl birsey anlamadım gıcık iğne 4.aya kadar kullanacam bir de off Allahımmm

Ayy evet ben bir de kalp atışını duymadım sabırsızlanıyorum. Benim de gobegimin alt kısmı hafif şiş gibi ve morluklarla dolu sağolsun iğne mahvetti beni :))
7+0 da duyduk biz cnm :) çok gaz problemim var benim kasıklarıma vuruyor ağrı artık. Gazdan usg bile zor oldu :)

7+0 da duyduk biz cnm :) çok gaz problemim var benim kasıklarıma vuruyor ağrı artık. Gazdan usg bile zor oldu :)
Hadi ya göbeğini okşayarak hafif masaj yap bir de yürümek iyi geliyor, benim hafif var. Crinone jeli koyduktan sonra daha çok oluyor akşamları. Progestoron yapıyor sanırım gazı. Bebekler tüp olunca gaz da normal artık

Mrb cnm belirtiler devam ediyor mu yada farkli yaşıyor birsey hissediyor musun? Ben kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum hic belirtim yok hala :)
Canim migde bulntilrm cok ve kasklarm agryo halen hissetmeyz cnm suan anca doktora gdnce anliyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…