Ben.ağustosun sonuna kadar evimde olamicam o zmn histeroskopiyi mi ertelesem geldigimde yaptirsam kafam karisti birazcanim sabah tv bu profesör çıktı. temin hatta bu arkadasta yazmis histereskopi yi adetin 16 ila 21 gün arasında yapılırsa rahime cizikte atiyorlarmus tutunmayi kolaylistirmak icin. bende temmuzda dondurulmuslarla trsnsfetim olucak ins pozitif olur ama olmazsa öncesinde histereskopi ve çizik olayı banada uygulancak
Canimm ben pk bisey bilmiorum bu konuda buradaki arkadaslardan ogreniyorum cogu zaman bir cok seyiEn.kisa zamanda gelir seninde ins cnm buarada ben histeroskopiyi yetistirebilirmiyim sence bayram gelmeden
canim en guzeli ki zaten gidicem diyosun doktorunla konuşmak. en güzel kararı ve cevabı o vericektir sana. bide benim bildiğim histereskopiyle çizik atılırsa ertesi ay transfer oluyo. senin dondurulmusun yok demiBen.ağustosun sonuna kadar evimde olamicam o zmn histeroskopiyi mi ertelesem geldigimde yaptirsam kafam karisti biraz
Yok malesef dondurulmusumcanim en guzeli ki zaten gidicem diyosun doktorunla konuşmak. en güzel kararı ve cevabı o vericektir sana. bide benim bildiğim histereskopiyle çizik atılırsa ertesi ay transfer oluyo. senin dondurulmusun yok demi
geç olsun arkadasim sonuç güzel olsun. zaten çok yenisin vücudun toparlanmasida lazım. o kadar hormon aldık vücut onlar atsin.Haklisin drun cevabı onemli yetismezsede bi gelirim kayseriye bikac günlüğüne napiyim artik
Neden önemli cnm anlayamadım iğne ne için acaba bana da verirler mi yoksa kişiye Gore mi kiEmbriyo transferin 4.gunu çok önemliymiş kızlar biliyormuydunuz kabul atiyormus bu arada ben bisi hissetmiyorum durmadan uzaniyorum bugün pruloton igne mi oldum
Tatlim kabuk atiyormus tutunmayla ilgiliymis hemsiremiz soylemisti igne de düşük onleyiciymisNeden önemli cnm anlayamadım iğne ne için acaba bana da verirler mi yoksa kişiye Gore mi ki
Himm evet siyrildigi bi tabaka varmış sanırım o jel de düşük engelleyici kullandığımız hep yatmay ki n diyolar ağır olmayan fiziksel etkinliklerde bulun tatlimTatlim kabuk atiyormus tutunmayla ilgiliymis hemsiremiz soylemisti igne de düşük onleyiciymis
Evet kalkıp yürüyorum bugün igne ye de gittim zorlu bir süreç yaa inşallah tutsunda canım senin nasıl gidiyorHimm evet siyrildigi bi tabaka varmış sanırım o jel de düşük engelleyici kullandığımız hep yatmay ki n diyolar ağır olmayan fiziksel etkinliklerde bulun tatlim
HeyecanliiiiEvet kalkıp yürüyorum bugün igne ye de gittim zorlu bir süreç yaa inşallah tutsunda canım senin nasıl gidiyor
Ayy evet ben bir de kalp atışını duymadım sabırsızlanıyorum. Benim de gobegimin alt kısmı hafif şiş gibi ve morluklarla dolu sağolsun iğne mahvetti beni :))Aynen ben de öyleyim. Dr a gitmesek inanmayacağım yani. Yalnız kızlar benim karnım çıkmaya başladı artık :)))
7+0 da duyduk biz cnm :) çok gaz problemim var benimAyy evet ben bir de kalp atışını duymadım sabırsızlanıyorum. Benim de gobegimin alt kısmı hafif şiş gibi ve morluklarla dolu sağolsun iğne mahvetti beni :))
Hadi ya göbeğini okşayarak hafif masaj yap bir de yürümek iyi geliyor, benim hafif var. Crinone jeli koyduktan sonra daha çok oluyor akşamları. Progestoron yapıyor sanırım gazı. Bebekler tüp olunca gaz da normal artık7+0 da duyduk biz cnm :) çok gaz problemim var benimkasıklarıma vuruyor ağrı artık. Gazdan usg bile zor oldu :)
Canim migde bulntilrm cok ve kasklarm agryo halen hissetmeyz cnm suan anca doktora gdnce anliyrmMrb cnm belirtiler devam ediyor mu yada farkli yaşıyor birsey hissediyor musun? Ben kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum hic belirtim yok hala :)
İste benim o da yok ne mide bulantısı ne kasık ve bel ağrısı. Yoksa bebegi zaten hissetmeyiz o anlamda dememistimCanim migde bulntilrm cok ve kasklarm agryo halen hissetmeyz cnm suan anca doktora gdnce anliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?