2016 mayıs tüp bebek

Sorma ya çok ağrıyor sol bacağım 3 gündür felç olacak sanki Dr la konuştuk bugün progestan yapıyor dayan Dedi 9. Hafta bitince kesecekmiş çok şükür :) parol iç Dedi

8. Haftadayım 6 aylık gibiyim...Progestan dan diye düşünüyorum..sizinde karnınız şişmi

Bende çok araştırdım şu an asilama neticesi bekliyorum.eğer tutmazsa bahceci tüp bebek merkezi Prof. Mustafa bahceci yi düşünüyorum istersen internetten bir araştır.

Iyiyim canim cok sukur bol mide bulantili devam surec ( sen nasilsin?
Bende iyiyim canım. 3 ayı tamamla geçer mide bulantısı. Senin kaç haftalık oldu şimdi. Benim son adet tarihinden hesaplayınca 8+4 oluyor. Hocada bir hafta geriden gidiyor. Nasıl hesaplancak anlamadım.

Kızlar bu tüp bebek bambaska bisey ya bi kere yaptiririm olursq okur olmazsa da bi daha denemem.diyordum ama eylule kdr olmazsa bi daha denemeyi ciddi ciddi dusunmeye basladim
Canim insallah dogal yolla olur olmazsada oglun insallah birdaha denediginde abi olsun yigenimden biliyorum o da kardes istiyo hatta tutturdu benim spermlerim var ben kendime kardes yapacam diye zor ikna ettik spermlerinin buyumesi gerektigine bu arada 4,5 yasinda insallah kardesi olsun kuzularin

Bende iyiyim canım. 3 ayı tamamla geçer mide bulantısı. Senin kaç haftalık oldu şimdi. Benim son adet tarihinden hesaplayınca 8+4 oluyor. Hocada bir hafta geriden gidiyor. Nasıl hesaplancak anlamadım.
Canim tup bebekte gebelik hesaplama de orda opu gunune gore hesapliyo ben oraya gore 5+5 cikiyorum son adete gore 4+6 ama)

Adet tarihini bosver canim transfer oldugun gun iki haftalik olcak oyle hesaplicaksin.. Benimki 8+2 oldu

Ben de mustafa bahçeciden iki hafta önce randevu aldım ama bana 13 temmuza gün verdiler. Mustafa bey in asistanı doktor kübra hanim var. Ona bahceci int.sötesinden gecirdigim tedavi durecini mail atmıştım. Bir gün sonra arayip bayramdan sonraki haftaya randevu al dedi. Ve santrali arayıp kübra Hn. La konuştuğumu ve bayramdan sonraki haftaya randevu almamı soyledigini ben söyleyince o şekilde 13 temmuza randevu verdiler. Sen de bi mail at önce anlat durumunu belki yakın tarihe gün verirler

Kızlar, benim mayıs tüp bebek tedavisi kimyasal gebelikle sonlandı. 13 haziranda regl oldum bir hafta sürdü. E dün pembe akıntı bugün kahverengi az akıntı var. Tedavi sonrası böyle adette şaşmalar olur mu? Yoksa mucize oldu da su tedavi sonrasi hamile kaldim da tutunma kanaması mı!! Nasıl ayırt ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…