Iyiyim canim cok sukur bol mide bulantili devam surec
Sorma ya çok ağrıyor sol bacağım 3 gündür felç olacak sankiHadi ya göbeğini okşayarak hafif masaj yap bir de yürümek iyi geliyor, benim hafif var. Crinone jeli koyduktan sonra daha çok oluyor akşamları. Progestoron yapıyor sanırım gazı. Bebekler tüp olunca gaz da normal artık
Aynen öyle canım ya8. Haftadayım 6 aylık gibiyim...Progestan dan diye düşünüyorum..sizinde karnınız şişmi
evet ben,m de öyle karnım şiş özellikle tuvaletim gelince daha bir şişiyor8. Haftadayım 6 aylık gibiyim...Progestan dan diye düşünüyorum..sizinde karnınız şişmi
Bende çok araştırdım şu an asilama neticesi bekliyorum.eğer tutmazsa bahceci tüp bebek merkezi Prof. Mustafa bahceci yi düşünüyorum istersen internetten bir araştır.Merhaba kizlar.. Biliosunuz ikinci denememizde negatifi gördük ne yazikki. Size bi sorum olucakti. Biz 4 hafta sora istanbula gidioruz. Bana önerebilceginiz doktor veya bi tüp bebek merkezi varmi? Bida orda denemek istiyoruz. Buarada positivi gören arkadaslarimi kutluorum rabbim tamamina erdirsin. Negatifi görenlerede pes etmek yok. Cok zor biliorum ama vakti degilmis. Ayni seyleri bende yasadim. Bide istanbulda sansimi denemek istiyorum.
Bende iyiyim canım. 3 ayı tamamla geçer mide bulantısı. Senin kaç haftalık oldu şimdi. Benim son adet tarihinden hesaplayınca 8+4 oluyor. Hocada bir hafta geriden gidiyor. Nasıl hesaplancak anlamadım.Iyiyim canim cok sukur bol mide bulantili devam surec( sen nasilsin?
Ne guzell canimm rahat gececk demekki bnm iki tane olunca agri yapiyomusİste benim o da yok ne mide bulantısı ne kasık ve bel ağrısı. Yoksa bebegi zaten hissetmeyiz o anlamda dememistim
Evet benimde sis ustelik sabahtan aksama artarak sisiyo ki bende hic gobek yoktu aman oldu ya varsin sissin diyorum8. Haftadayım 6 aylık gibiyim...Progestan dan diye düşünüyorum..sizinde karnınız şişmi
Canim insallah dogal yolla olur olmazsada oglun insallah birdaha denediginde abi olsun yigenimden biliyorum o da kardes istiyo hatta tutturdu benim spermlerim var ben kendime kardes yapacam diye zor ikna ettik spermlerinin buyumesi gerektigine bu arada 4,5 yasinda insallah kardesi olsun kuzularinKızlar bu tüp bebek bambaska bisey ya bi kere yaptiririm olursq okur olmazsa da bi daha denemem.diyordum ama eylule kdr olmazsa bi daha denemeyi ciddi ciddi dusunmeye basladim
Canim tup bebekte gebelik hesaplama de orda opu gunune gore hesapliyo ben oraya gore 5+5 cikiyorum son adete gore 4+6 amaBende iyiyim canım. 3 ayı tamamla geçer mide bulantısı. Senin kaç haftalık oldu şimdi. Benim son adet tarihinden hesaplayınca 8+4 oluyor. Hocada bir hafta geriden gidiyor. Nasıl hesaplancak anlamadım.
Adet tarihini bosver canim transfer oldugun gun iki haftalik olcak oyle hesaplicaksin.. Benimki 8+2 olduBende iyiyim canım. 3 ayı tamamla geçer mide bulantısı. Senin kaç haftalık oldu şimdi. Benim son adet tarihinden hesaplayınca 8+4 oluyor. Hocada bir hafta geriden gidiyor. Nasıl hesaplancak anlamadım.
Benim de iki tane ama işte fazla bi belirti yok kalp atışlarını duyana kadar rahat edemicem sanırımNe guzell canimm rahat gececk demekki bnm iki tane olunca agri yapiyomus
Ben de mustafa bahçeciden iki hafta önce randevu aldım ama bana 13 temmuza gün verdiler. Mustafa bey in asistanı doktor kübra hanim var. Ona bahceci int.sötesinden gecirdigim tedavi durecini mail atmıştım. Bir gün sonra arayip bayramdan sonraki haftaya randevu al dedi. Ve santrali arayıp kübra Hn. La konuştuğumu ve bayramdan sonraki haftaya randevu almamı soyledigini ben söyleyince o şekilde 13 temmuza randevu verdiler. Sen de bi mail at önce anlat durumunu belki yakın tarihe gün verirlerEvet Mustafa beyi bende duydum aradım bana en erken Ekime gün veriyorlar oda bugünden gün bile kesinleştirmiyorlar eylülde arayıp gün belirleyecekmişiz canım.Doktor başarılı olunca aynı oranda yoğunda oluyor. Bahçeciyi bir araştırıp arıyım randevu için en iyisi. Aret beyden randevu almıştım 1 ay önce ayın 29'una o görüşmeden de ümitliyim ama işte yeni olduğum için her yeni bilgi kafasını karıştıyor insanın. Sağol canım önerin için...
canım hamiş misin neden haberimiz yok konumuzda yazmadınAdet tarihini bosver canim transfer oldugun gun iki haftalik olcak oyle hesaplicaksin.. Benimki 8+2 oldu
Benim hep 5-6 yumurtam vardı. Herkesin yumyrta rezervi farklı.sayıyı çok kafana takma.Allah nasip ettiyse 1 taneden bile oluyor canımArkadaşlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değil mi
Aaa evet benimde 8+0 çıktı şimdi :)Adet tarihini bosver canim transfer oldugun gun iki haftalik olcak oyle hesaplicaksin.. Benimki 8+2 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?