Yani anlamadım canım bu hesabı :)Canim tup bebekte gebelik hesaplama de orda opu gunune gore hesapliyo ben oraya gore 5+5 cikiyorum son adete gore 4+6 ama)
Haklısın da ben daha çok bekliyordum ne bilim herkes 20 tane falan toplanıyor diyor benim sanırım 7-8 olacak ınsallah kaliteli olur da önemli olan oBenim hep 5-6 yumurtam vardı. Herkesin yumyrta rezervi farklı.sayıyı çok kafana takma.Allah nasip ettiyse 1 taneden bile oluyor canım
Evet az olsa da kaliteli olsunlar :)Haklısın da ben daha çok bekliyordum ne bilim herkes 20 tane falan toplanıyor diyor benim sanırım 7-8 olacak ınsallah kaliteli olur da önemli olan o
Bnde bagcilardayim:)
Cok tsk ederim canim. Evet orayi duydum. Bi yarin ararim artik. Insallah rabbim yüzümüze güler. Birde doktor serkan orali duydum. Bi bilgin varmi? Instagramda kendisini takip ediorum ama bilmiorum kararsizim cok.
Aynen.canimmm.esim.karnimi sevmese bnde anlamiyrmm sancilar adet sancisi gbi Rabbim.bebislerimizi korusunBenim de iki tane ama işte fazla bi belirti yok kalp atışlarını duyana kadar rahat edemicem sanırım
Canimm bayram.temizligi baslandi evde ilaclandi bu gidisle hic bitmiyck gbi bn bise yapmiyrm annem haledyo yavas yavas ayarlarz.insAllah gorusrz kizlarO zaman oruç tutmuyorsanız haftaya cumartesi görüşelim derim ben :)
Nerde bulusalimO zaman oruç tutmuyorsanız haftaya cumartesi görüşelim derim ben :)
O topikte pek hareket yok canm o yuzden soylemedim zaten tuo bebek oldugu icin burdaki arkadaslarin tecrubeleri daha cok isime yaradi sanirim pek bakmiyorum diger tarafacanım hamiş misin neden haberimiz yok konumuzda yazmadın
Asagi yukati oyle oluyo iste canm hepimizin kullandigi ilac gunu farkli oldugu icin bir de yani net hesaplama olmuyo heralde. Benm mesela adetimden tam iki hafta sonra transferim olmustu notmal de yumurtla zamanimda 3 gunluk embriyo konulfu adetime gore hesapliyom ama ultrasonda hep buyuk cikiyoAaa evet benimde 8+0 çıktı şimdi :)
Nerde bulusalim)
Mutlu hafta sonları canm bence kendini yormadan gezmeslisin ben bayramda şehir dışına çıkacağım 2gun ksa yol zaten 2saatlik ama yarın yine soracagim Dr a sakıncası olur mu diye doğa piknik orda da uzanirim inşallah tabi bakalım yarın bana dua eder mısınız ben de kavuşacağım minnaklarimamutlu haftasonlarıherkese kızlar transferden sonra dışarı çıkıp gezdiniz mi
Ben evde iyice bunaldim
Canimm dualarimiz seninlee 2 embryomu koyacaklarrrrMutlu hafta sonları canm bence kendini yormadan gezmeslisin ben bayramda şehir dışına çıkacağım 2gun ksa yol zaten 2saatlik ama yarın yine soracagim Dr a sakıncası olur mu diye doğa piknik orda da uzanirim inşallah tabi bakalım yarın bana dua eder mısınız ben de kavuşacağım minnaklarima
Yarın sabah arayacaklr canım bakalım ne olacak sen nasılsınCanimm dualarimiz seninlee 2 embryomu koyacaklarrrr
Canım meryem suresi okuyayım sana saat kaçta nasipseMutlu hafta sonları canm bence kendini yormadan gezmeslisin ben bayramda şehir dışına çıkacağım 2gun ksa yol zaten 2saatlik ama yarın yine soracagim Dr a sakıncası olur mu diye doğa piknik orda da uzanirim inşallah tabi bakalım yarın bana dua eder mısınız ben de kavuşacağım minnaklarima
Ben de iyiyim cok sukur aslinda cok degisken bir ruh halim var,aksam ben de senin icin ayri okuyacagim canim hayirlisiyla guzel olacak insallahYarın sabah arayacaklr canım bakalım ne olacak sen nasılsın
Teşekkür ederim canım inş her şey güzel olacakBen de iyiyim cok sukur aslinda cok degisken bir ruh halim var,aksam ben de senin icin ayri okuyacagim canim hayirlisiyla guzel olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?