2016 mayıs tüp bebek

Benim hep 5-6 yumurtam vardı. Herkesin yumyrta rezervi farklı.sayıyı çok kafana takma.Allah nasip ettiyse 1 taneden bile oluyor canım
Haklısın da ben daha çok bekliyordum ne bilim herkes 20 tane falan toplanıyor diyor benim sanırım 7-8 olacak ınsallah kaliteli olur da önemli olan o

Cok tsk ederim canim. Evet orayi duydum. Bi yarin ararim artik. Insallah rabbim yüzümüze güler. Birde doktor serkan orali duydum. Bi bilgin varmi? Instagramda kendisini takip ediorum ama bilmiorum kararsizim cok.

Serkan oralı önermem sorununu çözmeden tüp yapar hemen paran boşa gider. Bahçeci fulya en iyisi galiba

Aaa evet benimde 8+0 çıktı şimdi :)
Asagi yukati oyle oluyo iste canm hepimizin kullandigi ilac gunu farkli oldugu icin bir de yani net hesaplama olmuyo heralde. Benm mesela adetimden tam iki hafta sonra transferim olmustu notmal de yumurtla zamanimda 3 gunluk embriyo konulfu adetime gore hesapliyom ama ultrasonda hep buyuk cikiyo

mutlu haftasonları herkese kızlar transferden sonra dışarı çıkıp gezdiniz mi
Ben evde iyice bunaldim
Mutlu hafta sonları canm bence kendini yormadan gezmeslisin ben bayramda şehir dışına çıkacağım 2gun ksa yol zaten 2saatlik ama yarın yine soracagim Dr a sakıncası olur mu diye doğa piknik orda da uzanirim inşallah tabi bakalım yarın bana dua eder mısınız ben de kavuşacağım minnaklarima

Son düzenleme:
Canimm dualarimiz seninlee 2 embryomu koyacaklarrrr

Canım meryem suresi okuyayım sana saat kaçta nasipse

Ben de iyiyim cok sukur aslinda cok degisken bir ruh halim var,aksam ben de senin icin ayri okuyacagim canim hayirlisiyla guzel olacak insallah
Teşekkür ederim canım inş her şey güzel olacak Salverys canım saati belli değil arayacaklarini söylediler verdikleri kâğıtta 14-15.00arasinda yaziyordu öyle olur sanırım onercegin bir şey var mı öncesinde sirasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…