2016 mayıs tüp bebek

Kızlar bu mide bulantısı ne zmn baslıyo benim icin bence erken ama sabahları ikidir cok fena oluyorum

Kizlar daha onceden negatif sonuc alanlar ilk adetiniz nasildi benim son.senelerde olmadığı kadar yogun oluyo su anda su gibi resmen habire afedersinz ped degistiriyorum

Kızlar bu mide bulantısı ne zmn baslıyo benim icin bence erken ama sabahları ikidir cok fena oluyorum
Bnm oglumda ilginctirki ilk uc ay bulantinin b si olmadi hicbir belirtimde olmadi dra gitmesem hamile oldugumu anlamazdim oyleki yani :) zaten adetlerimde duzensizdir o.kdr gec gittimki dra ben kan testi yaptirir diye düşünürken kalp atışını görmüştük ) hatta esim hani.niye kan testi yaptirmadi diye tutturmustu :) amaa 4.ay nir bulanti kusma basladiki hergun iki uc.kez o da bir iki ay sürdü ve bitti herkeste cideen farklı oluyo hamilelik

Herkeisn farklidir canim o benm 6 da basladi hala devam ediyo.. Hafif agrilara cok takilmayin bn bir hafta adet olcakmis gbi agrim olmustu sonra o his kayboluyo canm
Sagol cnm ya dedigin gbi adet olcakmıs gbi agrılar oluyo arada korkuyodum iyi oldu soyledigin :)

Sanırım evet herkeste farklı oluyo canım bu arada ne guzel direk kalp atisı duymuşsun hic boyle beklemeden endise etmeden :)))

Anladım canım. Bu hesabı bir türlü becerememiştim şimdi oldu :) birde ben cumadan önce yarın yada öbür gün hibor yazdırmaya gitcem hastaneye bu bahaneyle muayne olcam tekrar. Bakalım ne durumda bebiş.

Ay kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?

Ay kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Cnm bnm de 11. Gün kırmızı kanamam olmuştu. Doktor hemen kan testi yap ve de 2 ampul progestan yaptr demişti. İstersn bi ara varsa öyle bi imkanın git hastaneye.inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz. Allah yardımcımız olsun

Dualarımız seninle canım insallah yerlesme kanamasıdır ayaklarını uzat dinlen icini ferah tut

Canim insallah yerlesme kanamasidir dualarim seninle

Canim dualarim seninle ins sonucun pozitif olur

Canım tutunma kanamasıdır korkma. Geç tutunmuş olabilir. Hemen negatif olma sonucu tahmin ediyorum deme. Pozitif çıkcak bence. Bak hepimiz yaşıyoruz kanamalar ağrılar herşey var. Bebeğin seninle öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…