- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Bende oluyo canım ara araKizlar ben sbh uyanrken kask agrsyla uynyrm sizdede varmi
Herkeisn farklidir canim o benm 6 da basladi hala devam ediyo.. Hafif agrilara cok takilmayin bn bir hafta adet olcakmis gbi agrim olmustu sonra o his kayboluyo canmKızlar bu mide bulantısı ne zmn baslıyo benim icin bence erken ama sabahları ikidir cok fena oluyorum
Bnm oglumda ilginctirki ilk uc ay bulantinin b si olmadi hicbir belirtimde olmadi dra gitmesem hamile oldugumu anlamazdim oyleki yani :) zaten adetlerimde duzensizdir o.kdr gec gittimki dra ben kan testi yaptirir diye düşünürken kalp atışını görmüştükKızlar bu mide bulantısı ne zmn baslıyo benim icin bence erken ama sabahları ikidir cok fena oluyorum
Sagol cnm ya dedigin gbi adet olcakmıs gbi agrılar oluyo arada korkuyodum iyi oldu soyledigin :)Herkeisn farklidir canim o benm 6 da basladi hala devam ediyo.. Hafif agrilara cok takilmayin bn bir hafta adet olcakmis gbi agrim olmustu sonra o his kayboluyo canm
Sanırım evet herkeste farklı oluyo canım bu arada ne guzel direk kalp atisı duymuşsun hic boyle beklemeden endise etmeden :)))Bnm oglumda ilginctirki ilk uc ay bulantinin b si olmadi hicbir belirtimde olmadi dra gitmesem hamile oldugumu anlamazdim oyleki yani :) zaten adetlerimde duzensizdir o.kdr gec gittimki dra ben kan testi yaptirir diye düşünürken kalp atışını görmüştük) hatta esim hani.niye kan testi yaptirmadi diye tutturmustu :) amaa 4.ay nir bulanti kusma basladiki hergun iki uc.kez o da bir iki ay sürdü ve bitti herkeste cideen farklı oluyo hamilelik
Anladım canım. Bu hesabı bir türlü becerememiştim şimdi oldu :) birde ben cumadan önce yarın yada öbür gün hibor yazdırmaya gitcem hastaneye bu bahaneyle muayne olcam tekrar. Bakalım ne durumda bebiş.Asagi yukati oyle oluyo iste canm hepimizin kullandigi ilac gunu farkli oldugu icin bir de yani net hesaplama olmuyo heralde. Benm mesela adetimden tam iki hafta sonra transferim olmustu notmal de yumurtla zamanimda 3 gunluk embriyo konulfu adetime gore hesapliyom ama ultrasonda hep buyuk cikiyo
Aynen oglum da herşey oyle kolay gelistiki demekki ikincideymis bnm imtihanimda hamdolsun rabbimeSanırım evet herkeste farklı oluyo canım bu arada ne guzel direk kalp atisı duymuşsun hic boyle beklemeden endise etmeden :)))
Cnm bnm de 11. Gün kırmızı kanamam olmuştu. Doktor hemen kan testi yap ve de 2 ampul progestan yaptr demişti. İstersn bi ara varsa öyle bi imkanın git hastaneye.inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz. Allah yardımcımız olsunAy kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Olur bence ozelden teli atariz birbirimizeEkim capacity midpoint felan olabilir ne dersin.
Dualarımız seninle canım insallah yerlesme kanamasıdır ayaklarını uzat dinlen icini ferah tutAy kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Bendede var canim zaten aramizda 1 gun varKizlar ben sbh uyanrken kask agrsyla uynyrm sizdede varmi
Canim insallah yerlesme kanamasidir dualarim seninleAy kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Ben sekiz gun sonra ciktimmutlu haftasonlarıherkese kızlar transferden sonra dışarı çıkıp gezdiniz mi
Ben evde iyice bunaldim
Canim 5.haftadan sonra normal senin kacinci haftanKızlar bu mide bulantısı ne zmn baslıyo benim icin bence erken ama sabahları ikidir cok fena oluyorum
Canim dualarim seninle ins sonucun pozitif olurAy kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Canım tutunma kanamasıdır korkma. Geç tutunmuş olabilir. Hemen negatif olma sonucu tahmin ediyorum deme. Pozitif çıkcak bence. Bak hepimiz yaşıyoruz kanamalar ağrılar herşey var. Bebeğin seninle öyle düşünAy kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?