2016 mayıs tüp bebek

O topikte pek hareket yok canm o yuzden soylemedim zaten tuo bebek oldugu icin burdaki arkadaslarin tecrubeleri daha cok isime yaradi sanirim pek bakmiyorum diger tarafa
Canimm son adet tarihine goremi hesapladi doktor bn cozemedim ya:)

Kizlar dun aksamdan beri migde bulantisi olduruyo beni yemek ismini duyunca bile migdem bulaniyo bugun agladim artik ya

Ay kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim bize en hayırlısı ni versin cnm inşallah her şey yolundadır bebisin seninledir duacinim benim transfer günüm snin de en mutlu günün olsun yarın

EsrRam canımmmm netim bitmişti yeni gördüm çoooooook üzüldüm kendini yıpratma unutmaya çalış biraz ara ver 3er ay arayla 2 negatif alan birisi olarak bundada vardır bi hayır diyorum hiç merak etme Rabbim kucağını dolduracak en kısa zamanda canım benim bu arada tayinlerde açıklandı nereye gidiyosunuz

Kubra hanim beni de takip ediyor ve kendisinden cok cok memnunum.Beni bahceciye baglayan yegane kisidir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…