- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Canimm son adet tarihine goremi hesapladi doktor bn cozemedim ya:)O topikte pek hareket yok canm o yuzden soylemedim zaten tuo bebek oldugu icin burdaki arkadaslarin tecrubeleri daha cok isime yaradi sanirim pek bakmiyorum diger tarafa
Yanlıs hesaplamiyosam 4+1 bugun canım transferden sonra 14.gun oluyoCanim 5.haftadan sonra normal senin kacinci haftan
Hakkında hayırlısı olsun Rabbim bize en hayırlısı ni versin cnm inşallah her şey yolundadır bebisin seninledir duacinim benim transfer günüm snin de en mutlu günün olsun yarınAy kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Allah sabır versin hepimize canım olumlu dusunmeye çalış bebisini uzmeKizlar dun aksamdan beri migde bulantisi olduruyo beni yemek ismini duyunca bile migdem bulaniyo bugun agladim artik ya
Allah yardmcmz olsn cnim,bu uc ay nasil gececkAllah sabır versin hepimize canım olumlu dusunmeye çalış bebisini uzme
Allah sabrını versin inşAllah yardmcmz olsn cnim,bu uc ay nasil gececk
Canim evet boyle akinti gibi bira daha pembelesti ama hayirlisi artik. Bugun 5 gun embriyosunun transferden sonraki 11. Gunu.edacik82 devam ediyor mu canım lekeler
Ewt yerleşme nedeniyle olmuştur inşallah negatif dusunme canim yarininsalllah guzel haberler alirsinnnnCanim evet boyle akinti gibi bira daha pembelesti ama hayirlisi artik. Bugun 5 gun embriyosunun transferden sonraki 11. Gunu.
Normal adetine benzemiyorsa yerleşme kanamasidir inşallah canım.Benim de 8. günde olmuştu.İnşallah devam etmez.Canim evet boyle akinti gibi bira daha pembelesti ama hayirlisi artik. Bugun 5 gun embriyosunun transferden sonraki 11. Gunu.
Ben varim :)kiymetlimiz olur tamam belki daöha katılanda olur. Ben tekrar hatırlatayım. Cumartesi günü bakırköy e gelebilecek arkadaşlar varsa toplanıyoruz bekleriz. Tanışalım dertleşelim :)
Kubra hanim beni de takip ediyor ve kendisinden cok cok memnunum.Beni bahceciye baglayan yegane kisidir. :)Ben de mustafa bahçeciden iki hafta önce randevu aldım ama bana 13 temmuza gün verdiler. Mustafa bey in asistanı doktor kübra hanim var. Ona bahceci int.sötesinden gecirdigim tedavi durecini mail atmıştım. Bir gün sonra arayip bayramdan sonraki haftaya randevu al dedi. Ve santrali arayıp kübra Hn. La konuştuğumu ve bayramdan sonraki haftaya randevu almamı soyledigini ben söyleyince o şekilde 13 temmuza randevu verdiler. Sen de bi mail at önce anlat durumunu belki yakın tarihe gün verirler
Ben varim :)
Fazla yumurta toplanmasi sandigimiz gibi iyi birsey degil.En normal sayi 10-12 demislerdi bana.Haklısın da ben daha çok bekliyordum ne bilim herkes 20 tane falan toplanıyor diyor benim sanırım 7-8 olacak ınsallah kaliteli olur da önemli olan o
Benimde oyle oldu arkadasim ama duzene girerKizlar daha onceden negatif sonuc alanlar ilk adetiniz nasildi benim son.senelerde olmadığı kadar yogun oluyo su anda su gibi resmen habire afedersinz ped degistiriyorum
Yaa bunu duyduğuma çok sevindim. Okuduğum bazı yorumlarda kübra hanim için suratsız.yüzüne bakmadan konuşuyor gibi şeyler vardı.Kubra hanim beni de takip ediyor ve kendisinden cok cok memnunum.Beni bahceciye baglayan yegane kisidir. :)
Birdaha toplanirizHahaa bulusma mi var :)) tatilde olmasam katilirdim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?