2016 mayıs tüp bebek

Kızlar iki gün sürdü bitti kahverengi lekenme. Nedir bu sizce?

Ne güzel inşallah başka sefere bende katilirim sizlere tanışmaya çalıştığım için pek giremiyorum arkadaşlar bu uykulu hal bide bulantısı öldürüyor beni

Ne güzel inşallah başka sefere bende katilirim sizlere tanışmaya çalıştığım için pek giremiyorum arkadaşlar bu uykulu hal bide bulantısı öldürüyor beni
Bunye alismaya calisyor canm normal....bende oyleyim.kolumu kaldramiyrm

Canım benim tüp bebek de olumsuz sonuçlandı.dr bu ay kendiniz deneyin dedi.tahminimce 13.veya 14.gün yumurtladım.19 gün önce pembe sonra kahverengi akıntım oldu.az miktarda tabi.sonra kesildi.bende meraktayım adete son 2 günüm kaldı

Ay kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Bence hamilesin yarın görüceksin.ilaç kullanırken kanama gelmiyo.bence bebeğin kazı çalışması yapıyo içerde.

Hadi hayırlısı; )

Merhaba bende asilama yaptirdim ve malesef bugün tutmadığını öğrendim. Mustafa beyle tüp bebek tedavisi görmek istiyorum. Fakat şoku daha üstümden atamadığım için ne yapaçagimi bilmiyorum. Mustafa bey çok mu yoğun ki. Bide tüp bebek için neler istediler süreç hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Bir de ben bir kez asilama yaptırdım 2. Kez istemiyorum. Eşimde de ben de de bir sorun çıkmadı ama olmuyor işte.

Kizlar merhaba. Ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum süreç hakkında yardımcı olurmusunuz hangi testler isteniyor ne kadar sürede yapılıyor renfli nin kaçıncı günü gitmeliyim. Bide maliyet nasıl

Kizlar merhaba. Ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum süreç hakkında yardımcı olurmusunuz hangi testler isteniyor ne kadar sürede yapılıyor renfli nin kaçıncı günü gitmeliyim. Bide maliyet nasıl
Canı adetin 2.yada 3 günü gidiyorsun.ilaclar 1500-2000 arası en az.tup bebek içinde ortalama 7bin desen totalde bnce iyi bir yer de bu şekilde.adetinde gttgnde ignelerle başlıyorsunuz yumurta gelişimi ve kalitesi için ortalama 10-12 gün bu şekilde olabiliyor daha sonrada çatlamasına engellemek amacıyla iğne ve son ignende catlatmai iğnesi oluyor.catlatma ignesnden 35 saat sonra yumurtaların toplanıyor o gün esinde sperm örneği veriyor sonrasında döllenmeyi ve embryolari gelişimini takip ediyorsunuz herşey yolunda ise yumurta işlemiden sonra 3-5gun sonra transfer gerçekleşiyor transferin 12.gun sonrasında hayirlisiyla guzel haberleraliyorsunnnn inşallah:) yuzeysel olarakboyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…