Gerçekten mi içim rahatladıkFazla yumurta toplanmasi sandigimiz gibi iyi birsey degil.En normal sayi 10-12 demislerdi bana.
Kızlar iki gün sürdü bitti kahverengi lekenme. Nedir bu sizce?Kızlar, benim mayıs tüp bebek tedavisi kimyasal gebelikle sonlandı. 13 haziranda regl oldum bir hafta sürdü. E dün pembe akıntı bugün kahverengi az akıntı var. Tedavi sonrası böyle adette şaşmalar olur mu? Yoksa mucize oldu da su tedavi sonrasi hamile kaldim da tutunma kanaması mı!! Nasıl ayırt ediliyor
13 haziran regl tarihin ise bu günlerde yumurtan çatlıyordur ancak canım.tutunma olacağını sanmıyorum.önceden yumurta catlarken az lekelenmem olurdu benim.Belki onunla alakalıdır.Kızlar iki gün sürdü bitti kahverengi lekenme. Nedir bu sizce?
Aaaa hic oyle birsey yok tam aksi cok tatldir hep operek ugurlar beni ))Yaa bunu duyduğuma çok sevindim. Okuduğum bazı yorumlarda kübra hanim için suratsız.yüzüne bakmadan konuşuyor gibi şeyler vardı.
Bunye alismaya calisyor canm normal....bende oyleyim.kolumu kaldramiyrmNe güzel inşallah başka sefere bende katilirim sizlere tanışmaya çalıştığım için pek giremiyorum arkadaşlar bu uykulu hal bide bulantısı öldürüyor beni
Oyy ne güzelll.Aynen ben de öyleyim. Dr a gitmesek inanmayacağım yani. Yalnız kızlar benim karnım çıkmaya başladı artık :)))
O iğne bende apse yapmıştı birde.çok can yakıyor.Allah kolaylık versin.Sorma ya çok ağrıyor sol bacağım 3 gündür felç olacak sankiDr la konuştuk bugün progestan yapıyor dayan Dedi 9. Hafta bitince kesecekmiş çok şükür :) parol iç Dedi
Canım benim tüp bebek de olumsuz sonuçlandı.dr bu ay kendiniz deneyin dedi.tahminimce 13.veya 14.gün yumurtladım.19 gün önce pembe sonra kahverengi akıntım oldu.az miktarda tabi.sonra kesildi.bende meraktayım adete son 2 günüm kaldıKızlar, benim mayıs tüp bebek tedavisi kimyasal gebelikle sonlandı. 13 haziranda regl oldum bir hafta sürdü. E dün pembe akıntı bugün kahverengi az akıntı var. Tedavi sonrası böyle adette şaşmalar olur mu? Yoksa mucize oldu da su tedavi sonrasi hamile kaldim da tutunma kanaması mı!! Nasıl ayırt ediliyor
Bence hamilesin yarın görüceksin.ilaç kullanırken kanama gelmiyo.bence bebeğin kazı çalışması yapıyo içerde.Ay kizlar benim kahverengi pembe akintim basladi ve acayip adet sancim var. bugun 5 gunluk embriyo transferinin 11. Gunu yarin kan testim var. sonucu tahmin ediyorum ama siz gene de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
Normal o zman tm:) ama agrlr git gide azaldi :) sen keseyi gordun muBendede var canim zaten aramizda 1 gun var)
Ben varim :)
Dr 29 una cagirdi alttan bakacakmis hem belki kalp sesini de duyarizNormal o zman tm:) ama agrlr git gide azaldi :) sen keseyi gordun mu
O zaman midpointte cumartesi bulusuyoruzAy sana yazacağıma kiymetlimiz e yazmışım ama anladın sen :)
Hadi hayırlısı; )Canım benim tüp bebek de olumsuz sonuçlandı.dr bu ay kendiniz deneyin dedi.tahminimce 13.veya 14.gün yumurtladım.19 gün önce pembe sonra kahverengi akıntım oldu.az miktarda tabi.sonra kesildi.bende meraktayım adete son 2 günüm kaldı
Ama senin ki tam yumurtlama zamanı olan kanama olabilir o günleri değerlendirseydiniz.Hadi hayırlısı; )
Merhaba bende asilama yaptirdim ve malesef bugün tutmadığını öğrendim. Mustafa beyle tüp bebek tedavisi görmek istiyorum. Fakat şoku daha üstümden atamadığım için ne yapaçagimi bilmiyorum. Mustafa bey çok mu yoğun ki. Bide tüp bebek için neler istediler süreç hakkında biraz bilgi verirmisiniz. Bir de ben bir kez asilama yaptırdım 2. Kez istemiyorum. Eşimde de ben de de bir sorun çıkmadı ama olmuyor işte.Ben de mustafa bahçeciden iki hafta önce randevu aldım ama bana 13 temmuza gün verdiler. Mustafa bey in asistanı doktor kübra hanim var. Ona bahceci int.sötesinden gecirdigim tedavi durecini mail atmıştım. Bir gün sonra arayip bayramdan sonraki haftaya randevu al dedi. Ve santrali arayıp kübra Hn. La konuştuğumu ve bayramdan sonraki haftaya randevu almamı soyledigini ben söyleyince o şekilde 13 temmuza randevu verdiler. Sen de bi mail at önce anlat durumunu belki yakın tarihe gün verirler
Yaaa seni erken cagirmis ne guzek benimki 11 temmuzDr 29 una cagirdi alttan bakacakmis hem belki kalp sesini de duyariz
Canı adetin 2.yada 3 günü gidiyorsun.ilaclar 1500-2000 arası en az.tup bebek içinde ortalama 7bin desen totalde bnce iyi bir yer de bu şekilde.adetinde gttgnde ignelerle başlıyorsunuz yumurta gelişimi ve kalitesi için ortalama 10-12 gün bu şekilde olabiliyor daha sonrada çatlamasına engellemek amacıyla iğne ve son ignende catlatmai iğnesi oluyor.catlatma ignesnden 35 saat sonra yumurtaların toplanıyor o gün esinde sperm örneği veriyor sonrasında döllenmeyi ve embryolari gelişimini takip ediyorsunuz herşey yolunda ise yumurta işlemiden sonra 3-5gun sonra transfer gerçekleşiyor transferin 12.gun sonrasında hayirlisiyla guzel haberleraliyorsunnnn inşallah:) yuzeysel olarakboyleKizlar merhaba. Ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum süreç hakkında yardımcı olurmusunuz hangi testler isteniyor ne kadar sürede yapılıyor renfli nin kaçıncı günü gitmeliyim. Bide maliyet nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?