- 1 Haziran 2016
- 635
- 425
- 33
Canim ya çok teşekkür ederim cevabın için. Peki bunların haricinde başka test istemiyorlarmi eşimin spermi iyi benimde hsg iyi çıktı. Fakat tsh değerim 4.5 civarında zaten hasimato var yani troid le ilgili sıkıntım var ama değerlerim orta düzeyde ki ilac kullanıyorum. E2 falan yazıyorsunuz bunları çok anlamadım.Canı adetin 2.yada 3 günü gidiyorsun.ilaclar 1500-2000 arası en az.tup bebek içinde ortalama 7bin desen totalde bnce iyi bir yer de bu şekilde.adetinde gttgnde ignelerle başlıyorsunuz yumurta gelişimi ve kalitesi için ortalama 10-12 gün bu şekilde olabiliyor daha sonrada çatlamasına engellemek amacıyla iğne ve son ignende catlatmai iğnesi oluyor.catlatma ignesnden 35 saat sonra yumurtaların toplanıyor o gün esinde sperm örneği veriyor sonrasında döllenmeyi ve embryolari gelişimini takip ediyorsunuz herşey yolunda ise yumurta işlemi den sonra 3-5gun sonra transfer gerçekleşiyor transferin 12.gun sonrasında hayirlisiyla guzel haberleraliyorsunnnn inşallah:) yuzeysel olarakboyle
Normalde bnm okuduklarima Gore tedawye başlamaya karar verdgnde tsh fsh lh e2progesteron prolaktin gibi degerlere bakiliyor ama iğneleri kullan!aya başladıktan sonra zaten bu hormonların bir kısmında değişiklikler oluyor bunun için de zaten tedawi gördüğün merkeze gittgnde kan tahlili yapiyorlar.ornegin bn 5gun iğne kullandım gttgnde tah!il yaptılar sonra 3gun daha kullanıp tekrar gttmde yine tahlil yaptılar bu değerlere Gore taze transfer ya da dondurulmuş oluyor .bnm dondurulmuş olacak hayirlisiyla .E2de çok önemli mesela iğneler nedeniyle e2bazilarinda çok yükselebiliyor ozamn da transfer için bikac adet donemi beklenebiliyor.zaten bu hormonların takibi kantahlilri çok rutin şeyler çok takılıp kndii yoracagin şeyler değil canimCanim ya çok teşekkür ederim cevabın için. Peki bunların haricinde başka test istemiyorlarmi eşimin spermi iyi benimde hsg iyi çıktı. Fakat tsh değerim 4.5 civarında zaten hasimato var yani troid le ilgili sıkıntım var ama değerlerim orta düzeyde ki ilac kullanıyorum. E2 falan yazıyorsunuz bunları çok anlamadım.
Peki bu e2 dedıginiz nedir neyi etkiliyor. Bide ben yeni regli olmaya başladım yani yeni dokuluyor dr gitsem hemen bu ay yumurta toplayacak mi yokşa önce değerlendirme mi yapcak ve aşılama tutmayınca ne yapacağımızı şaşırdık hala soktayiz.aklımda bir kaç yer var biri bahceci diğeri medicana selman Laçin yada tavsiye edeceğin bi yer var miNormalde bnm okuduklarima Gore tedawye başlamaya karar verdgnde tsh fsh lh e2progesteron prolaktin gibi degerlere bakiliyor ama iğneleri kullan!aya başladıktan sonra zaten bu hormonların bir kısmında değişiklikler oluyor bunun için de zaten tedawi gördüğün merkeze gittgnde kan tahlili yapiyorlar.ornegin bn 5gun iğne kullandım gttgnde tah!il yaptılar sonra 3gun daha kullanıp tekrar gttmde yine tahlil yaptılar bu değerlere Gore taze transfer ya da dondurulmuş oluyor .bnm dondurulmuş olacak hayirlisiyla .E2de çok önemli mesela iğneler nedeniyle e2bazilarinda çok yükselebiliyor ozamn da transfer için bikac adet donemi beklenebiliyor.zaten bu hormonların takibi kantahlilri çok rutin şeyler çok takılıp kndii yoracagin şeyler değil canim
Canim sen pozitifi ne zamn ogrendin ben 14 unde kanda gordumYaaa seni erken cagirmis ne guzek benimki 11 temmuz
12.gun yapilan 21ndeydiCanim sen pozitifi ne zamn ogrendin ben 14 unde kanda gordum
Canım Rabbim yüzünü güldürsün. Allahım yardımcın olsun. İnşallah sana sıkı sıkı tutunurlar bebişlerinBenim de transfer günüm dualarınizi bekliyorumBugün her ne beklentisi olan varsa yaradan yuzunuzu guldursun inşallah
11:30 da canım inşallah öyledir artık buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum kızlar, bugün artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun hakkınızı helal edin
İğne değil benimki cnm çok şükür ki ama günde 4 defa fitil :)))) karnım ondan da mı çıktı bilmiyorum ama hamileye benzemeye başladım artık.O iğne bende apse yapmıştı birde.çok can yakıyor.Allah kolaylık versin.
Canm bnde bahcecideyi.ewt gdersen eger uygub bulursa doktoryn ignelere baslatr hemen.ben de hic degerlendrme yapmadilar sorunumuz netti belki de bu yuzden.canim dedgn gibi sen o e2 lere takilma onlar degisken olyyor kafana cok takcagin seylwr degilPeki bu e2 dedıginiz nedir neyi etkiliyor. Bide ben yeni regli olmaya başladım yani yeni dokuluyor dr gitsem hemen bu ay yumurta toplayacak mi yokşa önce değerlendirme mi yapcak ve aşılama tutmayınca ne yapacağımızı şaşırdık hala soktayiz.aklımda bir kaç yer var biri bahceci diğeri medicana selman Laçin yada tavsiye edeceğin bi yer var mi
12.gun yapilan 21ndeydi
canım o zaman aramızda 7 gün fark var ondan12.gun yapilan 21ndeydi
Allah yar ve yarfmcn.olsn.canm.dua.edrz insAllah Rabbim.yuzunu guldrsnBenim de transfer günüm dualarınizi bekliyorumBugün her ne beklentisi olan varsa yaradan yuzunuzu guldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?