2016 mayıs tüp bebek

Canim ya çok teşekkür ederim cevabın için. Peki bunların haricinde başka test istemiyorlarmi eşimin spermi iyi benimde hsg iyi çıktı. Fakat tsh değerim 4.5 civarında zaten hasimato var yani troid le ilgili sıkıntım var ama değerlerim orta düzeyde ki ilac kullanıyorum. E2 falan yazıyorsunuz bunları çok anlamadım.

Normalde bnm okuduklarima Gore tedawye başlamaya karar verdgnde tsh fsh lh e2progesteron prolaktin gibi degerlere bakiliyor ama iğneleri kullan!aya başladıktan sonra zaten bu hormonların bir kısmında değişiklikler oluyor bunun için de zaten tedawi gördüğün merkeze gittgnde kan tahlili yapiyorlar.ornegin bn 5gun iğne kullandım gttgnde tah!il yaptılar sonra 3gun daha kullanıp tekrar gttmde yine tahlil yaptılar bu değerlere Gore taze transfer ya da dondurulmuş oluyor .bnm dondurulmuş olacak hayirlisiyla .E2de çok önemli mesela iğneler nedeniyle e2bazilarinda çok yükselebiliyor ozamn da transfer için bikac adet donemi beklenebiliyor.zaten bu hormonların takibi kantahlilri çok rutin şeyler çok takılıp kndii yoracagin şeyler değil canim

Peki bu e2 dedıginiz nedir neyi etkiliyor. Bide ben yeni regli olmaya başladım yani yeni dokuluyor dr gitsem hemen bu ay yumurta toplayacak mi yokşa önce değerlendirme mi yapcak ve aşılama tutmayınca ne yapacağımızı şaşırdık hala soktayiz.aklımda bir kaç yer var biri bahceci diğeri medicana selman Laçin yada tavsiye edeceğin bi yer var mi

E elamiray senin kontrolün kaçta canım? Haber ver bize. İnşallah kuzucuk sana sıkı sıkı tutunmuştur
11:30 da canım inşallah öyledir artık buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum kızlar, bugün artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun hakkınızı helal edin

Canm bnde bahcecideyi.ewt gdersen eger uygub bulursa doktoryn ignelere baslatr hemen.ben de hic degerlendrme yapmadilar sorunumuz netti belki de bu yuzden.canim dedgn gibi sen o e2 lere takilma onlar degisken olyyor kafana cok takcagin seylwr degil

Kizlarcim burda hava coooook sicak uyuyamadim resmen. Simdi mesajlarinizi gordum nasil mutlu oldum. Allah hepinizden razi olsun. Burda oyle baglandik ki iyiye birlikte sevindik kotuye birlikte uzulduk. 3 saat sonra kan vericem 7 saat sonra falanda sonucu alirim. Kanamam kahverengi kirmizi devam ediyor ama bu saatten sonra hersey Allahtan hersey kabulum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. dualariniz icin cok cok tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…