2016 mayıs tüp bebek

11:30 da canım inşallah öyledir artık buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum kızlar, bugün artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun hakkınızı helal edin
Canım benim ya olur mu öyle şey. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Rahat ol. Rabbim hayırla sağlıkla gönlüne göre versin. Dualarım seninle insallah

Kuzumm Rabbim hayirlisini versnnn,stres yapma guzel ve hyirli haberle gel.insAllah...

11:30 da canım inşallah öyledir artık buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum kızlar, bugün artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun hakkınızı helal edin
Canimmm burdayiz ve iyisiyle.kotusuyle haberlerini bekliyrz,ben inaniyrm bebisin seslenecek.sana

ins hayırlı haberlerle gelirsin arkadasim. heyecan dorukta bekliyoruz

Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz

Canim gorursun insAllah stres yapma benim 6, haftam bitmesine.ragmen.zor gorundu bu persmbe tekrar gidecegm

senin transfer tarihin ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosuydu aynı acaba bizim senle benim 7 haziran transfer 5. gün embriyosu bizi çarşamba gününe çağırdılar muayneye sen de endişelenme bence bir iki güne oluşur

9 haziran transfer. 3 gun embryosu

Canım geldim şuan benimleler ve inşallah hep kalırlar dinleniyorum iyiyim tesekkur ederim
ne güzel canim ya! Kendine dikkat et. Tadını çıkar. Allahım sağlıkla tutunmalarını nasip etsin

Canım değerin çok güzel. İnşallah keseyı de görürsünüz. Ama Ağrına dikkat et. Artış olursa doktora git. Rabbim yavrunu sana bağışlasın. İnşallah keseyı ve kalp atışını görürsünüz.

Kızlar bisey sorucam size.bnm adetim normalde düzenlidir.gecen ay opudan sonra yine normal adetimden 3 gün önce olmuştum doktorun dedigi gibi.bu ay ise 8 gün geciktim 5.gun test yaptım negatif.bugun mide bulantısıvar.umutlanmak istemiyorum ama hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…