- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Canım benim ya olur mu öyle şey. Hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Rahat ol. Rabbim hayırla sağlıkla gönlüne göre versin. Dualarım seninle insallah11:30 da canım inşallah öyledir artık buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum kızlar, bugün artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun hakkınızı helal edin
Kuzumm Rabbim hayirlisini versnnn,stres yapma guzel ve hyirli haberle gel.insAllah...Kizlarcim burda hava coooook sicak uyuyamadim resmen. Simdi mesajlarinizi gordum nasil mutlu oldum. Allah hepinizden razi olsun. Burda oyle baglandik ki iyiye birlikte sevindik kotuye birlikte uzulduk. 3 saat sonra kan vericem 7 saat sonra falanda sonucu alirim. Kanamam kahverengi kirmizi devam ediyor ama bu saatten sonra hersey Allahtan hersey kabulum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. dualariniz icin cok cok tesekkurler :)
Canimmm burdayiz ve iyisiyle.kotusuyle haberlerini bekliyrz,ben inaniyrm bebisin seslenecek.sana11:30 da canım inşallah öyledir artık buraya yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum kızlar, bugün artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun hakkınızı helal edin
ins hayırlı haberlerle gelirsin arkadasim. heyecan dorukta bekliyoruzKizlarcim burda hava coooook sicak uyuyamadim resmen. Simdi mesajlarinizi gordum nasil mutlu oldum. Allah hepinizden razi olsun. Burda oyle baglandik ki iyiye birlikte sevindik kotuye birlikte uzulduk. 3 saat sonra kan vericem 7 saat sonra falanda sonucu alirim. Kanamam kahverengi kirmizi devam ediyor ama bu saatten sonra hersey Allahtan hersey kabulum. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. dualariniz icin cok cok tesekkurler :)
Canım geldim şuan benimleler ve inşallah hep kalırlar dinleniyorum iyiyimBiravucdua canım nasıl oldun haber var mi
C animm hadiii inşallah sıkı sıkı tutunsunlar annesine dinlen artık :)))Canım geldim şuan benimleler ve inşallah hep kalırlar dinleniyorum iyiyimtesekkur ederim
Amin canım senin de öyle inşallah güzel haberler vereceğiz test günün ne zaman senin ananas kabak çekirdeği kuru incir Uzum falan ye dediler protein sbze dışındaC animm hadiii inşallah sıkı sıkı tutunsunlar annesine dinlen artık :)))
Canim gorursun insAllah stres yapma benim 6, haftam bitmesine.ragmen.zor gorundu bu persmbe tekrar gidecegmKizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz
senin transfer tarihin ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosuydu aynı acaba bizim senle benim 7 haziran transfer 5. gün embriyosu bizi çarşamba gününe çağırdılar muayneye sen de endişelenme bence bir iki güne oluşurKizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz
9 haziran transfer. 3 gun embryosusenin transfer tarihin ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosuydu aynı acaba bizim senle benim 7 haziran transfer 5. gün embriyosu bizi çarşamba gününe çağırdılar muayneye sen de endişelenme bence bir iki güne oluşur
Maşallah canımCanım geldim şuan benimleler ve inşallah hep kalırlar dinleniyorum iyiyimtesekkur ederim
ne güzel canim ya! Kendine dikkat et. Tadını çıkar. Allahım sağlıkla tutunmalarını nasip etsinCanım geldim şuan benimleler ve inşallah hep kalırlar dinleniyorum iyiyimtesekkur ederim
Canım değerin çok güzel. İnşallah keseyı de görürsünüz. Ama Ağrına dikkat et. Artış olursa doktora git. Rabbim yavrunu sana bağışlasın. İnşallah keseyı ve kalp atışını görürsünüz.Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz
Hayırlı olsun canım insallahh pozitifi görup havalara ucarsın :)))Canım geldim şuan benimleler ve inşallah hep kalırlar dinleniyorum iyiyimtesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?