2016 mayıs tüp bebek

Kızlar ben 23 yaşındayım ve ilk denenem.tek embriyo transferi yaparlar değilmi?heyecanimi maruz gorun kızlar ilk denemem olduğu için bilmediğim o kadar çok detay var ki sizlere sorup öğrenmek istiyorum.

Kızlar ben 23 yaşındayım ve ilk denenem.tek embriyo transferi yaparlar değilmi?heyecanimi maruz gorun kızlar ilk denemem olduğu için bilmediğim o kadar çok detay var ki sizlere sorup öğrenmek istiyorum.
Evet tatlım yaş baz alınırsa 1 ama diğer faktörlerde önemli ; kaçıncı deneme , senin yumurta rezervin,eşinin durumu gibi gibi...

Ay canm benim ya bende ayniyim.. Her yerde herkes belirtilerden bahsetmis bende hic bisi yok ya ay icimden boyl geciyor diyorum ay midem bulansa bisi olsa bir belirti ay cildircam valla ... hamile arkadaslardan yok mu belirti yasayan yaa

Canimcim belirti olmayip hamile olan cok insan var rahat ol :))

ilk denemede tek tercih ediyorlar.

Kizlar dun gece ruyamda ikiz bebeklerim vardi henuz karnimdalarda ve biz esimle ultrason goruntulerine bakiyorduk.Bir tanesi ayni esime benziyordu kopyasiydi resmen acaba ikize mi hamileyim diye bi dusundurdu beni bu ruya
Hayrolsun canım rüyan :) tek mi transfer edilmişti sana belki bölündü ikiz oldu olur mu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…