- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Çok da erken yapmayalım testi ya sana 25 i demişler değil mi kaçıncı gün oluyor mayısın 25 i. Benim transfer 10 mayısta yapıldı 22 mayıs 12. gün olacak sanırım varsa çıkar dimi??? Ben de 5. Gün embriyosu istemiştim ama dr 3. embriyosu gün uygun gördü bakalım Allah nasip etsin hepimize :)Aynen heyecan yapıyorum ben de , bir yanım erken baktır sonuca diyor bir yanım bekle , cok sabırsızlanıyorum :) benım ilk defa 5. Gun embriyosu
4. Gunum bugun canim evet benim testte 25 inde esim oncesind yapmak istemiyor pazar yaptiralim diyorum ama o gune kadar beklicez heralde belki bir gun onceden idrar testi yaparim cok korkuyorumm allahim yaa yuzumuzu guldursun rabbim insalllahÇok da erken yapmayalım testi ya sana 25 i demişler değil mi kaçıncı gün oluyor mayısın 25 i. Benim transfer 10 mayısta yapıldı 22 mayıs 12. gün olacak sanırım varsa çıkar dimi??? Ben de 5. Gün embriyosu istemiştim ama dr 3. embriyosu gün uygun gördü bakalım Allah nasip etsin hepimize :)
Vallahi idrar testi için hiiiiçççç cesaretim yok ona yüreğim dayanmaz benim ya4. Gunum bugun canim evet benim testte 25 inde esim oncesind yapmak istemiyor pazar yaptiralim diyorum ama o gune kadar beklicez heralde belki bir gun onceden idrar testi yaparim cok korkuyorumm allahim yaa yuzumuzu guldursun rabbim insalllah
Ya ama cikiyirmus bir iki gun oncesinde idrarda yani kan somucunu direk ogrenmektense bi kendimizi hazirlariz bence canmVallahi idrar testi için hiiiiçççç cesaretim yok ona yüreğim dayanmaz benim ya
Ya çıkmazsa of yemin ederim ellerim titredi şuan :)))Ya ama cikiyirmus bir iki gun oncesinde idrarda yani kan somucunu direk ogrenmektense bi kendimizi hazirlariz bence canm
Ay canm benim ya bende ayniyim.. Her yerde herkes belirtilerden bahsetmis bende hic bisi yok ya ay icimden boyl geciyor diyorum ay midem bulansa bisi olsa bir belirti ay cildircam valla ... hamile arkadaslardan yok mu belirti yasayan yaaYa çıkmazsa of yemin ederim ellerim titredi şuan :)))
Selam canım bende mart ayında opu oldum 24 yumurta toplandı ve ohs geçirdim bu nedenle Transfer bu aya kaldı. Ohs yi bol su içerek tuz yemeyerek atlattım. Hatta nefes darlığından acile gitmiştim ordan doktorumu aradım kızdı bana eve yolladı. Ertesi gün kontrole gittim normal bu süreçler ohs den kaynaklanıyor dedi. Sen şikayetlerini doktoruna söyle ama muhakakk şişelerini say 2,5 litre su iç Allah kolaylık versinSaol cnm 27 yumurta toplanmıştı fazla olduğu için böyle rahatsizim belkide
İnşaallah öyle değildir ama anlattıkların OHSS belirtilerine çok benziyor. Hafif ve daha şiddetli vakaları var. İlerlemeden doktora görün canım.Kızlar benim agrilarim devam ediyor.cuma opudan sonra hafifti.cumartesi aksamı şiddetli kasik ağrısı oldu.hala gece ve sabah dewam ediyor sanki bıçak saplanıyor anlık olup geçiyor.Bide karnimda şişlik ve ishal var ama yinede rahatlayamadim.nefes almakta güçleşti sislikten. Ne yapmalıyım??
Rabbim yardımcın olsun. İnşaallah kaliteli, güzel yumurtalar oluşmuştur. Rabbim, hayırlı evlatlar nasip etsin canım.kızlar merhaba ben de mayıs ayında tüp bebek yaptıranlardanım ama bu benim 4. tedavim yarın opum var bana da dua edin lütfen. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınn inşallahh
Allah bebeklerine kavuştursun benimde 2. Günüm :))Ben de 6.deneme ve 2 doldurulmuş embrıyo ile transferimin 7. Günündeyim , Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Amin Canım .Bazılarının 2. Gun transferi bile tutuyor Allah ım ol dedıkten sonra olur buna cok inanıyorum. Ben de ayın 10 ununda transfer oldum ,15.gun oluyor ayın 25 i neden o kadar gec Tarıh verdı bilemıyorum .aslında 10 gun sonra net belli oluyor hatta 7-8 . Günde bile belli oluyor ama cok erken o tarihler , dediğin gibi erken yapmayalımÇok da erken yapmayalım testi ya sana 25 i demişler değil mi kaçıncı gün oluyor mayısın 25 i. Benim transfer 10 mayısta yapıldı 22 mayıs 12. gün olacak sanırım varsa çıkar dimi??? Ben de 5. Gün embriyosu istemiştim ama dr 3. embriyosu gün uygun gördü bakalım Allah nasip etsin hepimize :)
Amin canım, hepimizi kavuştursun inşallah. Gunler geçmiyor Di mi :))Allah bebeklerine kavuştursun benimde 2. Günüm :))
Canm benm 13 unde oldu transfer 25 i test gunum oyl dediler seninkine gec bir zaman vermis bence 12. Gun yapabilirsinAmin Canım .Bazılarının 2. Gun transferi bile tutuyor Allah ım ol dedıkten sonra olur buna cok inanıyorum. Ben de ayın 10 ununda transfer oldum ,15.gun oluyor ayın 25 i neden o kadar gec Tarıh verdı bilemıyorum .aslında 10 gun sonra net belli oluyor hatta 7-8 . Günde bile belli oluyor ama cok erken o tarihler , dediğin gibi erken yapmayalım
Haklısın , erken yapmak istiyorum ama sonucundan korkuyorum anlarsınız beniCanm benm 13 unde oldu transfer 25 i test gunum oyl dediler seninkine gec bir zaman vermis bence 12. Gun yapabilirsin
Belirti yaşayıp negatif olanlar da var canım sen sıkma canını stres yapma lutfenAy canm benim ya bende ayniyim.. Her yerde herkes belirtilerden bahsetmis bende hic bisi yok ya ay icimden boyl geciyor diyorum ay midem bulansa bisi olsa bir belirti ay cildircam valla ... hamile arkadaslardan yok mu belirti yasayan yaa
Hayırlı olsun birlikte gun sayacağız desene :))Canlarım 1. Kalite 5. Gün embriyosu 1 tanealdım geldim 10 gün sonra test yapcam dr dedi ,hadi bakalım ....
Dogru soyluyorsun canimm ama bu stres cok farkliymiss insallah sana da az kaldii hem gusel bir bekleyis hem de stresliiBelirti yaşayıp negatif olanlar da var canım sen sıkma canını stres yapma lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?