2016 mayıs tüp bebek

Arkadaşlar umarım hepinizin bebişleri sizlere sımsıkı tutunurlar, pozitifleri görür, sağlıkla kucağınıza alırsınız. transfer olan arkadaşlar tek embriyo mu çift embriyo mu koydurdular yazarsanız sevinirim

Geç olsun da bizim olsun inşallah bana kalsa ben 15 gün de beklerim beklerken hamile gibi hissetmek bile yetti bana ya inşallah devamı da gelir hepimiz için :)

Dogru soyluyorsun canimm ama bu stres cok farkliymiss insallah sana da az kaldii hem gusel bir bekleyis hem de streslii
Benim de iki tane canım açıkçası karar vermek zor olmadı biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz gerisi nasipten öteye geçmiyor hakkında hayırlısı olsun hepimiz için

Canlarım 1. Kalite 5. Gün embriyosu 1 tane aldım geldim10 gün sonra test yapcamdr dedi ,hadi bakalım ....
Teknik olarak hamilesin canııım bu bile çok güzel inşallah şimdi yerini sevmiş annesine tutunmuştur hadi hayırlı olsun

Benim de iki tane canım açıkçası karar vermek zor olmadı biz bir yere kadar müdahale edebiliyoruz gerisi nasipten öteye geçmiyor hakkında hayırlısı olsun hepimiz için
orası öyle arkadaşım, herşey nasip amin, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

orası öyle arkadaşım, herşey nasip amin, hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
İnşallah canım senin transferin ne zaman nasipse?
Eşinle dr unla konuş canım en çok da sen ne istiyorsun o da çok önemli. Tabiki ikiz zordur bir Bebek bile zor Kendinde o gücü bulacağına inanıyorsan bence iki güzel olur

Canım eşimin işi çok yoğun iki
ayın 24-30 arası olacak dedi doktorum, dondurulmuşlarım var. Doktorum bize bıraktı tercihi, ancak ben korkuyorum, eşimin işi yoğun, evliliğimizi etkilemesinden korkuyorum

Merhabs Arkadaslar, bugün kontrolum vardi, acikcasi yine mutlu cikamadim. Morelim düstü yine. Yumurtaliklarim gelismemis pek 11-12 mm deler suan. Ilk tüp bebek denememde bu zamanlarda 17mm deydi. Anlamiorum. Güzel düsünerek basladim bu tedaviye. lütfen dualarinizda benide unutmayin. Persembe yine kontrolum var. Bakalim ozaman ne olcak. Herkesin hayirli haberlerini bekliorum insallah. Allaha emanetsiniz

Canım moralini bozma, gelişirler daha, kaçıncı günündesin ki

Canım eşimin işi çok yoğun iki

ayın 24-30 arası olacak dedi doktorum, dondurulmuşlarım var. Doktorum bize bıraktı tercihi, ancak ben korkuyorum, eşimin işi yoğun, evliliğimizi etkilemesinden korkuyorum
Doktorum bana sormadi bil tek mi cift mi diye :)) transfer gunu kalitelerine gore karar verildi ikiside kaliteliydi.. Bence nasipten ote yol yok canim tek olacagi varsa iki koysanda olur yani. İkiz olursada rabbim ona gore kolayligini verr dye dusunuyorum acikcasi ben hic nenolur dye dusunmedim uc tane embriyom olsaydida ucunude koysalardida fikir beyan edemezdim heralde.. Hayirlisi der gecerdim. Bunda evlat hasretiminde payi buyuk tabi o yuzdn hep hayirlisini dile canim. Benim hic dondurulmusum yok mesela eger fazla embriyom olsaydi acaba o degilde digerini koysa daha mi iyi diye yerdim kendimi biliyorum ama iki embriyom oldu ve baska sansim yoktu. Hayirlisi yani canim insalllah dua et bol bol rabbim hayirli olana yonlendirsin insallah

Çok saol cnm gecmezse bi doktora gorunucem 4 gündür cekiyorum. İlk zamanlar normaldir dedim ama devam edecek gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…