- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Benim işlemim 11:15 te başladı uyandığımda 11:35 ti ve beni başka bir yere almışlardı bile herşey bitmişti yani hiç korkma canım sadece uyanınca hafif karın ağrın olur o da minosetle geçiyor ve bi sürü güzel yumurtan oluyor inşallahNe kadar suruyor bu islem acaba ay 3 tane yasmin hapim kaldi adetin 3.günü baslicam.ins tedaviye cok heyecanliyim:)
Aa iyi baya kisaymis süre insallah oyle olur cnm cok sagolBenim işlemim 11:15 te başladı uyandığımda 11:35 ti ve beni başka bir yere almışlardı bile herşey bitmişti yani hiç korkma canım sadece uyanınca hafif karın ağrın olur o da minosetle geçiyor ve bi sürü güzel yumurtan oluyor inşallah
:))) ya iğne en güzel kısmı :)))İgne kullancak olmayi unuttum anestezi korkusuyla :))
Hepsine hevesleniyorum valla ya akilli oglusum beni bu kadar bekletmemisti ikinci baya nazli cikti ins hayirla gelir rabbim once hic olmayanlara sonrada bnm gibi ikinciyi isteyenlere nasip etsin ins:))) ya iğne en güzel kısmı :)))
Canım çok basit aslında hop içeri giriyorlar ve yumurtaları vakumla çekiyorlar bittiii :) içini ferah tut bu süreçte anneliğe hazırım güçlüyüm de kendi kendineAa iyi baya kisaymis süre insallah oyle olur cnm cok sagol
Niye öyle dua ediyorsun canım benim yanlış dua etme niye önce bize sonra sana bence hepimize tez zamandaHepsine hevesleniyorum valla ya akilli oglusum beni bu kadar bekletmemisti ikinci baya nazli cikti ins hayirla gelir rabbim once hic olmayanlara sonrada bnm gibi ikinciyi isteyenlere nasip etsin ins
Haklisim canim ya hic oyle düşünmemiştim ama bu tedavinin nasil maddi manevi zorlu surec oldugunu az cok biliyorum ve negatifi görünce ben cok şükür oglum var deyip ona sarilabiliyorum. Cidden oylesine degil en.cok hic olmayanlarin olsun istiyorum yurekten ama tabi bu ay bnm ogluma da kardes gelsin insallah.. sagol cnm uyarin icinde dua ederken daha dikkatli edicemNiye öyle dua ediyorsun canım benim yanlış dua etme niye önce bize sonra sana bence hepimize tez zamanda
Yıllar önce bi arkadaşım eksik ve yanlış duş etmekten bahsetmişti bence sen de nasibini öteleme bu dua ile herkesin imtihanı farklı benim hiç yok ama demek değil ki senden çok hak ediyorum. Bu işler nasip işi Allah kime isterse ona verir
kimine bir kimine beş kimisi hiç istemez ona da verir. Ben forumda çok gördüm ikinci çocuk için hep senin gibi dua ediyor arkadaşlar Allahım kalplerinin temizliği için gönlündekileri versin :)
Çok uzun yazdım ama çok yazasım vardı bu konuda :)
Bu arada henüz çocuğum yok belki de var test günü bekliyorum :)
İnşallah senin de evladına hayırlı bir kardeş bizlere de hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim
ah canim iste bana kucuk degil ya! hani kimisi yuksekten korkar kimisi bocekten yilandan ben de igneden ya. ay cok sukur bugune de atlattim. ay su emlayi bulsakta aglamadan yapsam ay kocama da yazik vallaYa ben de öyle zaman geçmiyor diyordum iğne dönemimde inan o zamanlar çok çabuk geçiyor şuan işe durdu sanki :) ama iğne korkunu bu süreçte yeneceksin emin ol bence emla yı da kullanma boşver zaten bisürü ilaç kullanacaksın bu süreçte küçücük iğne kız nolcek
Canım vakumla mı ben igneyle cekiyolar diye dusunmüştüm :)Canım çok basit aslında hop içeri giriyorlar ve yumurtaları vakumla çekiyorlar bittiii :) içini ferah tut bu süreçte anneliğe hazırım güçlüyüm de kendi kendine
Evet iğneyle giriliyormuş ama vakumlu iğne folikülleri içine çeken :))Canım vakumla mı ben igneyle cekiyolar diye dusunmüştüm :)
:) Estağfirullah ne uyarısı canım benim işte evlat hasretini iyi biliyoruz maalesef imtihanımız bu inan hiç kıyamıyorum evlat isteyene olsun ya da olmasın sonuçta Allah kimseye aratmasın güzel haberler bekliyoruz canımHaklisim canim ya hic oyle düşünmemiştim ama bu tedavinin nasil maddi manevi zorlu surec oldugunu az cok biliyorum ve negatifi görünce ben cok şükür oglum var deyip ona sarilabiliyorum. Cidden oylesine degil en.cok hic olmayanlarin olsun istiyorum yurekten ama tabi bu ay bnm ogluma da kardes gelsin insallah.. sagol cnm uyarin icinde dua ederken daha dikkatli edicem
Korkma, ben cok severim anestezi kafasini zaten bu minicik bir islem misler gibi uyuyorsun ohhhh :))İgne kullancak olmayi unuttum anestezi korkusuyla :))
Ankanase hic olumsuz dusunme safak kac ?Bu saatte başım ağrıyoradet olacağım Zaman da ağrırdı
Bugün 8. Gün canım ilk günlerde olan umutlarım nedense gün geçtikçe azaldı hele ilk iki gün çok umutluydum bilmiyorumAnkanase hic olumsuz dusunme safak kac ?
Anestezi diye bisiy var iyki o zmn :)Evet iğneyle giriliyormuş ama vakumlu iğne folikülleri içine çeken :))
Çok şükür aynen öyle :) ama şu 12 günün geçmesi için de bi çare olaydı iyiydiAnestezi diye bisiy var iyki o zmn :)
Canım umudunu kaybedip uzulme bak bebiş hisseder :)Bugün 8. Gün canım ilk günlerde olan umutlarım nedense gün geçtikçe azaldı hele ilk iki gün çok umutluydum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?