- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Ay bizim tüp bebeklerin heyecanı bitmiyor dimi :) yumurta oldu mu döllendi mi 5. güne gitti mi kaliteli oldu mu tuttu mu tuttuysa değer arttı mı ay bitmezzzzIki transfer edildi )
Evet evet surekli adrenalin :)) benim 9.gun degerim 185 dr persembe tekrar dedi ama ben yarin yaptiririm ))Ay bizim tüp bebeklerin heyecanı bitmiyor dimi :) yumurta oldu mu döllendi mi 5. güne gitti mi kaliteli oldu mu tuttu mu tuttuysa değer arttı mı ay bitmezzzz
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin kuzum değerin kaçtı senin belki ikizdir
Hala tez canlıyım diyorsun yani hadi bakalım güzelce katlasın inşallahEvet evet surekli adrenalin :)) benim 9.gun degerim 185 dr persembe tekrar dedi ama ben yarin yaptiririm ))
Degerin baya yuksek canm bence ikiz gibi :)Evet evet surekli adrenalin :)) benim 9.gun degerim 185 dr persembe tekrar dedi ama ben yarin yaptiririm ))
Canm kisiden kisiye degisiyor o ben adetin ikinci gunu basladim klaca 8 gun ilac kullandim 9. Gun catlatma ignesi transferde 3. Gun oldu yani 14. Gunumde transferim oldu tam. İlaclara vucudunun nasil tepki verecegine bagli yaniKızlar yumurta toplama ve transfer kacinci gunler oluyor yaklaşık ?
Hahaaa cok isterdim ama ikiz gebelikler riskli sank tek olsa daha iyi yinede nasip kismet tabi :))Hala tez canlıyım diyorsun yani hadi bakalım güzelce katlasın inşallahikizler mi geliyor aceebaa:))
Ben tam adet tarihimde olmustum canim ilaclari kestikten 3 gun sonra.Kizlar merhaba tekrar iyisiniz umarim güzel haberler bekliyorum burdayım hal aa bende :) bu arada hala hasta olmadım bende ilaçlarımi kestim iki gündür almıyorum acaba ne zaman hasta olurum. Bu fikri olan var mi tecrübeli arkadaşlar cevaplarssa sevinirim lütfen simdden tesekkurlr
Insallaahhh guzel sonuclanir hayirlisi olsun bakalim.Selam kızlaaar
Bugün bi yoğunluk bi yoğunluk yumurta toplama öncesi daha yeni girdim eve
Sizler nasılsınız yarın öğlen 12de hastanedeyim inşallah gerginlik heyecan tavan oldu ben de
Bence ikiz canm seninki :)) kendini hazirla benceHahaaa cok isterdim ama ikiz gebelikler riskli sank tek olsa daha iyi yinede nasip kismet tabi :))
İyiyiz canım benim bıraktığın gibiyiz hem neden bırakıyorsunki bizi ki bi yere gitme bakiiiimKizlar merhaba tekrar iyisiniz umarim güzel haberler bekliyorum burdayım hal aa bende :) bu arada hala hasta olmadım bende ilaçlarımi kestim iki gündür almıyorum acaba ne zaman hasta olurum. Bu fikri olan var mi tecrübeli arkadaşlar cevaplarssa sevinirim lütfen simdden tesekkurlr
Anladm cnm cok sagol@pinklo
Canm kisiden kisiye degisiyor o ben adetin ikinci gunu basladim klaca 8 gun ilac kullandim 9. Gun catlatma ignesi transferde 3. Gun oldu yani 14. Gunumde transferim oldu tam. İlaclara vucudunun nasil tepki verecegine bagli yani
canim nasilsin? Ise dondun mu?İyiyiz canım benim bıraktığın gibiyiz hem neden bırakıyorsunki bizi ki bi yere gitme bakiiiim
Merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın Nasıl gidiyor iğnelercanim nasilsin? Ise dondun mu?
Çok çabuk ayılmıştım ve tekrar uyumak istedim karın ağrısı dışında valla ben sevdim anesteziyi hiç korkma insan çok rahatlamış uyanıyor tam uyutulurken istemsiz güldüğümü hatırlıyorumKıZlar iyi aksamlar yumurta toplama işleminde uyutuluyomus ya anestezi hafif mi oluyo cabuk kendinize gelebiliyor musunuz ben anesteziden korkuyorum da
ay aman dinlen canim zaten psikolojik olarak yorucu surec ya :)Merhaba canım iyiyim şükür sen nasılsın Nasıl gidiyor iğneler
Ben işe dönmedim iznim cuma bitiyor yata yata büyüdüm anlayacağın
Ne kadar suruyor bu islem acaba ay 3 tane yasmin hapim kaldi adetin 3.günü baslicam.ins tedaviye cok heyecanliyim:)Çok çabuk ayılmıştım ve tekrar uyumak istedim karın ağrısı dışında valla ben sevdim anesteziyi hiç korkma insan çok rahatlamış uyanıyor tam uyutulurken istemsiz güldüğümü hatırlıyorum
Ya ben de öyle zaman geçmiyor diyordum iğne dönemimde inan o zamanlar çok çabuk geçiyor şuan işe durdu sanki :) ama iğne korkunu bu süreçte yeneceksin emin ol bence emla yı da kullanma boşver zaten bisürü ilaç kullanacaksın bu süreçte küçücük iğne kız nolcekay aman dinlen canim zaten psikolojik olarak yorucu surec ya :)
ay sorma benim diyorum ya cok korkum var igneye sanirsin igne degil de kilic sapliyorlar. ezcanede emla yokmus artik siparis verdim getiricekler. O zamana kadar kan, ter, gozyasi hallediyoruzbugun 4. olucak ama hic zaman gecmiyormus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?