Geç tutunmuştur cnm korkma sen. Bir gün bile geç tutunsa görünmeyebilir bu değerde. Sen rahat ol.Kizlar benim cok kask agrm vardi doktora gittim. Karindan bakti keseyi gormedi. Vajinal bakarsak gorebilirz belki dedi bakti gormedi sdce kucuk bir alan gordu buradan olusacak gibi gozukuyor dedi. Kanama alani vardi yan tarafinda rahim agzina cok yakin cikabilir lekelenme yasayabilirsin dedi. Kan degeri istedi 3200 cikmasi lazim dedi 4150 cikti cok iyi ama bu degerle keseyi daha iyi gormek isterdim dedi 5 binde karindan goruluyomus cunku. 2 gun sonraya verdi randevu. Insallah goruruz
Maşallah canim. Hadi artık içini ferah tut. Tadını çıkar. Bugünler en özel günlerin inşallah.Kızlar bugün kontrole gittim tekrar cuma gününü bekleyemedim. Bu sefer net bir şekilde gördüm bebişi büyümüş :) doktor kese iyi bebek sağlıklı kalp atışı düzgün bir problem yok dedi :) çok şükür bin şükür
Kandaki baktir canım. Insallah hamilesindir. Rabbimin mucizesi olabilir. Ama Bende de öyle olmuştu. Sonuc negatifti. Bilmiyorum. Ama tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalan çok var. En güzeli testi tekrarlaKızlar bisey sorucam size.bnm adetim normalde düzenlidir.gecen ay opudan sonra yine normal adetimden 3 gün önce olmuştum doktorun dedigi gibi.bu ay ise 8 gün geciktim 5.gun test yaptım negatif.bugun mide bulantısıvar.umutlanmak istemiyorum ama hamile olabilir miyim?
Canım edanın akşam 9-10 gibi çıkacak galiba. Ama elamiray 11 buçukta muayene olacaktı. İnşallah güzel geçmiştir muayenesiElamiray dan haber yok mu kızlar?edacik82 ne Zaman çıkacak sonuç kuzum ya :)
Biraz daha bekle bklm cnm kan testi yaptır sonraİnş vardır cnm ya yada yoksa adet olaydimda tedaviye basliyayim ins
Amin inşallah Allah büyük teşekkürler cnmne güzel canim ya! Kendine dikkat et. Tadını çıkar. Allahım sağlıkla tutunmalarını nasip etsin
Canım değerin çok güzel. İnşallah keseyı de görürsünüz. Ama Ağrına dikkat et. Artış olursa doktora git. Rabbim yavrunu sana bağışlasın. İnşallah keseyı ve kalp atışını görürsünüz.
Keşke canım büyük bir merakla ve heyecanla bekleyeceğizHayırlı olsun canım insallahh pozitifi görup havalara ucarsın :)))
En azından duruma göre yol alırsın cnm uzme kendiniYarın gidicem hastaneye inş .bakalım ne dicek.ama umutsuzum ya kesin negatif off off
9temmuzmus cnmBiravucdua Cnm test günün ne zamandı?
Amin kzum hepimizin inşallah Allahım ol desin yeter kiiiiiiHayırlısı olsun tatlım Rabbim yüzünü guldursun inş
Geç tutunmuştur cnm korkma sen. Bir gün bile geç tutunsa görünmeyebilir bu değerde. Sen rahat ol.
Canim benim 2 haziran transfer ama 29 una cagirdi zaten ancak rahat ol erken gitmussin zaten seni temmuza cagirmwmis miydi9 haziran transfer. 3 gun embryosu
daha erkenmiş canım ya cumayı bekle en erken sonra araya bayram giriyo bayramdan sonra kalp atışlarını duyarız sanırım9 haziran transfer. 3 gun embryosu
Bu beklenen adetler gelmeyince çok fena oluyorrr ama insallahh senin kii bebiss yuzunden gecikmiştir 8 gün gecikme az deill kan testi mi yaptirdinnKızlar bisey sorucam size.bnm adetim normalde düzenlidir.gecen ay opudan sonraden 3 gün önce olmuştum doktorun dedigi gibi.bu ay ise 8 gün geciktim 5.gun test yaptım negatif.bugun mide bulantısıvar.umutlanmak istemiyorum ama hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?