- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Hayırlısı olsun canım tez zamanda kavustrsun Allah hepimiziKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Üzüldüm canım demekki vakti zamanı değilmiş herşeyin hayırlısı, bakarsın tedaviye gerek kalmadan oluverir süpriz yapar sana bebişin er yada geç olacaktırKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Yaaa arka arkaya mujdeli haber verecekken.nasip olmadi cok üzgünüm cnm yaa rabbim.en.kisa zamanda nasip etsin inss bir iki gün gerçekten zor geciyo ama sonra yine icine bir umut doguyor insanin ins seninde oyle olur o umutun pesini asla birakma bebisin bebislerin seninle olacak.inss inaniyorum benKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
canim valla ne palan soylim uzuldum ama kendimi de hazirlamistim. Insallah Allah izin verirse ocak ayinda Turkiye de tedaviyi yaptirmak istiyorum. Bahceci de yaptiricam. Valla Turkiyede ki imkanlar hic bir yerde yok. Insallah hepimiz sagliklica evlatlarimiza kavusuruz. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin. Hersey Allahtan olmuyorsa bir sebebi vardir. Bir de ben hep dua etmistim Allahim eger dusuk olucaksa bir sorun olucaksa hamilelikte bastan olmasin umitlenmim yarabbim diye. O yuzden diyorum belki de rabbim dualarimi duydu bosa umitlendirmedi. Cok sukur sagligimiz yerinde Allah baska dert vermesinYaaa arka arkaya mujdeli haber verecekken.nasip olmadi cok üzgünüm cnm yaa rabbim.en.kisa zamanda nasip etsin inss bir iki gün gerçekten zor geciyo ama sonra yine icine bir umut doguyor insanin ins seninde oyle olur o umutun pesini asla birakma bebisin bebislerin seninle olacak.inss inaniyorum ben
ayyy film gibi canım ya ama korku filmi gibi yani o kadar hata dan sonra senin doğum masraflarını falan karşılaması lazım o hastanenin yaşadıkların basit şeyler değil hele ki en hassas zamandaMerhabalar bayanlar ben zamaninda kendimi yiyip bitirdim diye hikayemi anlatmak istedim sizlere 3.denemem 5.gun embriyosuyla basladik yola 11.gun 236.77 13.gun 353.6 14. Gun 384.4 Allahim neden iki kat degil diye yedim kendimi saglik ocaginda ki ebe bu gebelikte hayir yok dedi neyse 1 haftaligina anneme tatile gittim dondum kese gormek icin kan verdim o da ne 5407.4 olmus o gun 5 haftalik minicik kese gorduk hersey mutlu mesut devam ederken tam 6 haftalik olcaz bi kanama hemen acile oradaki doktor bakti gebelik falan yok dedi kese kucuk sinir krizi gecirdim hemen 3 tane dusuk onleyici igne 1 kiloluk serum kan aldilar benden 1 saat sonra hemsire geldi degeriniz 353.6 olmus ya olamaz o eski tarih daha once burda yaptirdim o test yok evrene iyi mesaj gonder daha cok.gencsin hastane basima yikildi iki dakika gecti geri geldi ee biz tarihi guncelllememisiz degeriniz 28489 olmus cok guzel sabah doktor geldi bebegi kaybeymisiz bagirdim cagirdim ben kendi doktorumu istiyorum diye kendi doktoruma gittim ne kaybeymesi bak kalp atislari bile var dedi megerse o doktorun ultrason cihazi baya eskiymis bugun 6+4 olduk masallah gumbur gumbur atiyor cok sukur umut olsun sizlere
Kuzum yaaa kıyamam sana.hayırlısı olsun diyelim artık.Kizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Arkadaşım rçben okurken bile öldüm öldüm dirildim.aksiyonlu bir bebek olcak heraldeMerhabalar bayanlar ben zamaninda kendimi yiyip bitirdim diye hikayemi anlatmak istedim sizlere 3.denemem 5.gun embriyosuyla basladik yola 11.gun 236.77 13.gun 353.6 14. Gun 384.4 Allahim neden iki kat degil diye yedim kendimi saglik ocaginda ki ebe bu gebelikte hayir yok dedi neyse 1 haftaligina anneme tatile gittim dondum kese gormek icin kan verdim o da ne 5407.4 olmus o gun 5 haftalik minicik kese gorduk hersey mutlu mesut devam ederken tam 6 haftalik olcaz bi kanama hemen acile oradaki doktor bakti gebelik falan yok dedi kese kucuk sinir krizi gecirdim hemen 3 tane dusuk onleyici igne 1 kiloluk serum kan aldilar benden 1 saat sonra hemsire geldi degeriniz 353.6 olmus ya olamaz o eski tarih daha once burda yaptirdim o test yok evrene iyi mesaj gonder daha cok.gencsin hastane basima yikildi iki dakika gecti geri geldi ee biz tarihi guncelllememisiz degeriniz 28489 olmus cok guzel sabah doktor geldi bebegi kaybeymisiz bagirdim cagirdim ben kendi doktorumu istiyorum diye kendi doktoruma gittim ne kaybeymesi bak kalp atislari bile var dedi megerse o doktorun ultrason cihazi baya eskiymis bugun 6+4 olduk masallah gumbur gumbur atiyor cok sukur umut olsun sizlere
canım senin canın sağolsun sen elinden geleni fazlası ile yaptın gerisi Allah ın takdiri daha zamanı gelmemiş demekkiKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Umarım en yakın zamanda guzel haberler alırsınız Allah yardimciniz yardımcımız olsun aminnKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Vallahi alıştı bana o. Sürekli Görünce şaşırmadım diyor :) ama bugün yoktu yurt dışında whatsaptan konuştuk aytaç bey bakar dedi bende hem ilaç yazdırdım hemde uzman dr. Aytaç bey muayne etti. Tanıyormusun gördünmü orda acaba. 20. Haftadan sonra gebelik takibini ben yapıcam doğumada ben gircem dedi canım. Hulusi hoca ona yönlendiriyormuş. Bende tamam dedim şimdiden. Doktor arayışım son buldu. İyi bir doktor ve tüp bebek uzmanı sonuçta oda. Kafama yattı yani.Ayyysss canimm benim uzerime kac keree gittinn doktoraa yaa hulusi hocaa kovacak seni en sonundaa bende israrla cumayi bekliyorumm... Seni ne zaman cagirdi tekrar peki
YaaKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Sorma canim ya 5 yil sonra pek bi nazli ciktiArkadaşım rçben okurken bile öldüm öldüm dirildim.aksiyonlu bir bebek olcak heralde
İnsallah en kisa surede bebisin seninle olsun dogal yolla seni uzmeden cok bekletmedenKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Allahim sorma yoneticiye sikayet ettim duran bebegi sinir krizinden dusurecektimayyy film gibi canım ya ama korku filmi gibi yani o kadar hata dan sonra senin doğum masraflarını falan karşılaması lazım o hastanenin yaşadıkların basit şeyler değil hele ki en hassas zamanda
Cok uzgunumKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Bir kac kere denk gelmistim canim evet taniyorum.. Ne zaman donecekmis hulusi hoca biliyor musun?Vallahi alıştı bana o. Sürekli Görünce şaşırmadım diyor :) ama bugün yoktu yurt dışında whatsaptan konuştuk aytaç bey bakar dedi bende hem ilaç yazdırdım hemde uzman dr. Aytaç bey muayne etti. Tanıyormusun gördünmü orda acaba. 20. Haftadan sonra gebelik takibini ben yapıcam doğumada ben gircem dedi canım. Hulusi hoca ona yönlendiriyormuş. Bende tamam dedim şimdiden. Doktor arayışım son buldu. İyi bir doktor ve tüp bebek uzmanı sonuçta oda. Kafama yattı yani.
Aynen canım cok sukur saglıgın yerinde bu sefer olmadı bi dahakinde elbette olucaktır insallah umudunu hic kaybetme bir dahakinde de bence de turkiyede dene..insallah hersey gonlunce olur insallah canım..canim valla ne palan soylim uzuldum ama kendimi de hazirlamistim. Insallah Allah izin verirse ocak ayinda Turkiye de tedaviyi yaptirmak istiyorum. Bahceci de yaptiricam. Valla Turkiyede ki imkanlar hic bir yerde yok. Insallah hepimiz sagliklica evlatlarimiza kavusuruz. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin. Hersey Allahtan olmuyorsa bir sebebi vardir. Bir de ben hep dua etmistim Allahim eger dusuk olucaksa bir sorun olucaksa hamilelikte bastan olmasin umitlenmim yarabbim diye. O yuzden diyorum belki de rabbim dualarimi duydu bosa umitlendirmedi. Cok sukur sagligimiz yerinde Allah baska dert vermesin
Masallah canimmm Rabbim saglikla.buyumesini nasip etsin.kac haftalik olduKızlar bugün kontrole gittim tekrar cuma gününü bekleyemedim. Bu sefer net bir şekilde gördüm bebişi büyümüş :) doktor kese iyi bebek sağlıklı kalp atışı düzgün bir problem yok dedi :) çok şükür bin şükür
Canim hayirlisi olsun uzulme insAllah en iyi zamanda yuzun gulecek Rabbim yar ve yardmcn olsun...Kizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?