- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Canimmm masallahh okurken.kalbim duracakti...sonrasinda gulumsedimki cok sukur bebegn seninleymis,doktor yonunden sansszmissin doktor onemliMerhabalar bayanlar ben zamaninda kendimi yiyip bitirdim diye hikayemi anlatmak istedim sizlere 3.denemem 5.gun embriyosuyla basladik yola 11.gun 236.77 13.gun 353.6 14. Gun 384.4 Allahim neden iki kat degil diye yedim kendimi saglik ocaginda ki ebe bu gebelikte hayir yok dedi neyse 1 haftaligina anneme tatile gittim dondum kese gormek icin kan verdim o da ne 5407.4 olmus o gun 5 haftalik minicik kese gorduk hersey mutlu mesut devam ederken tam 6 haftalik olcaz bi kanama hemen acile oradaki doktor bakti gebelik falan yok dedi kese kucuk sinir krizi gecirdim hemen 3 tane dusuk onleyici igne 1 kiloluk serum kan aldilar benden 1 saat sonra hemsire geldi degeriniz 353.6 olmus ya olamaz o eski tarih daha once burda yaptirdim o test yok evrene iyi mesaj gonder daha cok.gencsin hastane basima yikildi iki dakika gecti geri geldi ee biz tarihi guncelllememisiz degeriniz 28489 olmus cok guzel sabah doktor geldi bebegi kaybeymisiz bagirdim cagirdim ben kendi doktorumu istiyorum diye kendi doktoruma gittim ne kaybeymesi bak kalp atislari bile var dedi megerse o doktorun ultrason cihazi baya eskiymis bugun 6+4 olduk masallah gumbur gumbur atiyor cok sukur umut olsun sizlere
Evet canim Allah kimseyi boyle durumlara dusurmesin bin bir emek verdik cok sukur hersey yolundaCanimmm masallahh okurken.kalbim duracakti...sonrasinda gulumsedimki cok sukur bebegn seninleymis,doktor yonunden sansszmissin doktor onemli
Aman canimmm dikkat et simdiye kadar herseyi yaptik simdi dinlen...kizinn olacak senin canmm.pek.nazlii ciktiiiEvet canim Allah kimseyi boyle durumlara dusurmesin bin bir emek verdik cok sukur hersey yolunda
Valla kiz oglan nazli koycam adiniAman canimmm dikkat et simdiye kadar herseyi yaptik simdi dinlen...kizinn olacak senin canmm.pek.nazlii ciktiii
Perşembe döncekmiş canım.Bir kac kere denk gelmistim canim evet taniyorum.. Ne zaman donecekmis hulusi hoca biliyor musun?
Tesekkür ederim canım. 8+2 oldu bugün :)Masallah canimmm Rabbim saglikla.buyumesini nasip etsin.kac haftalik oldu
Ay ne guzel ben daha dra gitmedim bile dr beni 29 una cagirdi insallah senin gibi ikizdir benimde cumartesi bulusuyoruz dimi bu arada sorun yok degil miEkim2014 . Canm seninle transfer tarihimiz ayni :)
Yiyorum canım benim arife günü inşallah pozitifleri görürüz rabbim kim istiyorsa nasip eylesinAmin canım senin de öyle inşallah güzel haberler vereceğiz test günün ne zaman senin ananas kabak çekirdeği kuru incir Uzum falan ye dediler protein sbze dışında
Canım benim geriye dönüp bakma hiç. Önüne bak. Yeni başlayacağın tedaviyi düşün. Türkiye'de deneme fikrin çok mantıklı. Burada imkanlar ve kolaylıklar fazla.daha rahat bir süreç yaşarsın. İnşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına almak nasip olur. Vakti zamanı gelince bütün güzellikleri yasayacaksin insallahKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Kesinlikle oyle canim ben jelibonun durumundan cok etkilenmistim ve ayni duayi etmistim rabbim tedaviye bile gerek kalmadan en.kisa zamanda nasip etsin ins canimcanim valla ne palan soylim uzuldum ama kendimi de hazirlamistim. Insallah Allah izin verirse ocak ayinda Turkiye de tedaviyi yaptirmak istiyorum. Bahceci de yaptiricam. Valla Turkiyede ki imkanlar hic bir yerde yok. Insallah hepimiz sagliklica evlatlarimiza kavusuruz. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin. Hersey Allahtan olmuyorsa bir sebebi vardir. Bir de ben hep dua etmistim Allahim eger dusuk olucaksa bir sorun olucaksa hamilelikte bastan olmasin umitlenmim yarabbim diye. O yuzden diyorum belki de rabbim dualarimi duydu bosa umitlendirmedi. Cok sukur sagligimiz yerinde Allah baska dert vermesin
Canm ben cmt gelemiyrm baska zamana insAllah evde temizlik var baya :) benim suan 6 hafta bitiyo benm.hesaplrima gore persembe cagrdi doktorum baklm kesin herseyi ogrenecmAy ne guzel ben daha dra gitmedim bile dr beni 29 una cagirdi insallah senin gibi ikizdir benimde cumartesi bulusuyoruz dimi bu arada sorun yok degil mi
Benim 8 gun gecikmisti canim:)Kızlar iğne tedavisi gorup transferi ertelenenlere bir sorum olacak lütfen cvplarsaniz sevinirim.opudan bir sonraki ay adet düzensizliği yaşayan var mı aranızda.kullandigimiz ilaçlar düzensizlik yapabilir mi?
9 haziran transfer.senin transfer tarihin ne zamandı ve kaçıncı gün embriyosuydu aynı acaba bizim senle benim 7 haziran transfer 5. gün embriyosu bizi çarşamba gününe çağırdılar muayneye sen de endişelenme bence bir iki güne oluşur
O dokrma gtmedm cnm cok ilgisizler kac kere agrim olmasina ragmen normal dedi kapadi 1 kere bile muayneye cagirmadi. Ondan onceki doktoruma gittim kanama alani gordu ondan olabilir dediCanim benim 2 haziran transfer ama 29 una cagirdi zaten ancak rahat ol erken gitmussin zaten seni temmuza cagirmwmis miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?