2016 mayıs tüp bebek

Canimmm masallahh okurken.kalbim duracakti...sonrasinda gulumsedimki cok sukur bebegn seninleymis,doktor yonunden sansszmissin doktor onemli

Amin canım senin de öyle inşallah güzel haberler vereceğiz test günün ne zaman senin ananas kabak çekirdeği kuru incir Uzum falan ye dediler protein sbze dışında
Yiyorum canım benim arife günü inşallah pozitifleri görürüz rabbim kim istiyorsa nasip eylesin

Kızlar iğne tedavisi gorup transferi ertelenenlere bir sorum olacak lütfen cvplarsaniz sevinirim.opudan bir sonraki ay adet düzensizliği yaşayan var mı aranızda.kullandigimiz ilaçlar düzensizlik yapabilir mi?

Kizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Canım benim geriye dönüp bakma hiç. Önüne bak. Yeni başlayacağın tedaviyi düşün. Türkiye'de deneme fikrin çok mantıklı. Burada imkanlar ve kolaylıklar fazla.daha rahat bir süreç yaşarsın. İnşallah en kısa zamanda yavrunu kucağına almak nasip olur. Vakti zamanı gelince bütün güzellikleri yasayacaksin insallah

Kesinlikle oyle canim ben jelibonun durumundan cok etkilenmistim ve ayni duayi etmistim rabbim tedaviye bile gerek kalmadan en.kisa zamanda nasip etsin ins canim

Ay ne guzel ben daha dra gitmedim bile dr beni 29 una cagirdi insallah senin gibi ikizdir benimde cumartesi bulusuyoruz dimi bu arada sorun yok degil mi
Canm ben cmt gelemiyrm baska zamana insAllah evde temizlik var baya :) benim suan 6 hafta bitiyo benm.hesaplrima gore persembe cagrdi doktorum baklm kesin herseyi ogrenecm

9 haziran transfer.
Canim benim 2 haziran transfer ama 29 una cagirdi zaten ancak rahat ol erken gitmussin zaten seni temmuza cagirmwmis miydi
O dokrma gtmedm cnm cok ilgisizler kac kere agrim olmasina ragmen normal dedi kapadi 1 kere bile muayneye cagirmadi. Ondan onceki doktoruma gittim kanama alani gordu ondan olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…