2016 mayıs tüp bebek

9 haziran transfer.

O dokrma gtmedm cnm cok ilgisizler kac kere agrim olmasina ragmen normal dedi kapadi 1 kere bile muayneye cagirmadi. Ondan onceki doktoruma gittim kanama alani gordu ondan olabilir dedi
İnsallah onemli bisey olmaz progestan verdimi kullaniyor musun aman ihmal etme bazi drlar resmen hastayi para olarak goruyo senle isi bitince iste aman sen canini sikma bebisini uzme sev oksa )

Kizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
yaaa inanmiyorum. ben çok u mutluydum senden. belki tedavi surecimiz aynı gittiği için ama ne bileyim yaa kendi sonucumu almış gibi oldum. arkadasim allah sabir versin ins tez vakitte t oplarsin kendini. ve yeni tedavilere yok alırsın. belki kendiliğinden olur. allah büyük canim

Kızlar iğne tedavisi gorup transferi ertelenenlere bir sorum olacak lütfen cvplarsaniz sevinirim.opudan bir sonraki ay adet düzensizliği yaşayan var mı aranızda.kullandigimiz ilaçlar düzensizlik yapabilir mi?
canim benim opu geçen ay oldu. ohss olduğum için transfer iptal edildi ve ilaçları kestigim için 1 hafta sonra adet gördüm. ve 2 günü doktora gittim dogum kontrol hapina başlattı. muhtemelen oda bitince bir kac gün içinde adet olurum ve transfer hazırlığı başlayacak Hayırdır canim?

turkiye fikrini bende çok sevdim çok güzel dusunmussun arkadasim. dediğin gibi sağlığın yerinde olsun da olucak ben çok inanıyorum. mevlam yuzumuze gülecek. allaha emanet ol canim

B benim bebisim cnm 8 gündür adet olmadım 5.gun test yaptım negatif.opu olduğu ay normal oldum yani doktor 1 hafta 10 güne olursun demişti.normal adet imden 3 gün önce olmuştum.ama bu ay sapmalar oldu.ilac kaynaklı olabilir mi acaba?

ilaç ne kullanıyorsun? dogum kontrol hapi vermedi mi sana?

Benzer durumu yaşamışız.ben de dünya kadar test yapmıştım.ilaçlardan belki.ama 8 gün de çok geçmiş.kan testi yaptır bari

selam arkadaşlar ilk tüp bebek denememizi temmuz 2011 tarihinde başladık ilk denememizde başarılı olduk ve şuan 2.5 yaşında bir kız çocuğumuz var 10 tanede dondurulmuş empriomuz var aralık 2016 yılında 2 tanesi çıkarıldı bir tanesi tranfer yapıldı malesef sonuç negatif ve 21 haziran 2016 yılında 4 tane çıkarıldı 2 tanesi transfer yapıldı bu sabah idrar testi yaptırdım sonuç ikinci çizgi pembe renkli çok az görünüyor 1 saat sonra aynı teste baktım diğer çizgi ile aynı renkte kafam karıştı adet olmama daha var ve 7 günlük test doğru sonuç verirmi bilmiyorum

ve tavsiye edeceğim doktor selman laçin çok anlayışlı ve güler yüzlü bir doktor kendi öğrancileri ve ekibi ile çalışıyor bizden çok onlar heyecanlandı

Günaydın kızlar benim bulantılarım dün akşam aniden kesildi bu sabah hevesle kalktım yine bulantı yok ne yapacağımı şaşırdım bulantılar sürekli olması mı gerekiyor yarın doktora gitcem yarına kadar içim Nasıl rahat etcek bilmiyorum Allahım yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…