- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Tabiki surekli olması gerekmiyor surekli olan insan cok cok nadir duydum genelde yaklasık uc aydan sonra falan kesiliyor diyolar senin ne kadarlık bilmiyorum ama bence vesvese yapma canım için rahat olsunGünaydın kızlar benim bulantılarım dün akşam aniden kesildi bu sabah hevesle kalktım yine bulantı yok ne yapacağımı şaşırdım bulantılar sürekli olması mı gerekiyor yarın doktora gitcem yarına kadar içim Nasıl rahat etcek bilmiyorum Allahım yardım etsin
Gittin mi cnm Dr a ne diyorAdet olunca hemen baslicam inş tedaviye
Cnm hayirli olsun tedavin. İnşallah test seni yanıltmaz. Ama eğer idrarda çıkıyosa kan testinde de sonuç kayda değer bişey çıkacaktır. Kan testi yapıp doktoruna haber ver benceselam arkadaşlar ilk tüp bebek denememizi temmuz 2011 tarihinde başladık ilk denememizde başarılı olduk ve şuan 2.5 yaşında bir kız çocuğumuz var 10 tanede dondurulmuş empriomuz var aralık 2016 yılında 2 tanesi çıkarıldı bir tanesi tranfer yapıldı malesef sonuç negatif ve 21 haziran 2016 yılında 4 tane çıkarıldı 2 tanesi transfer yapıldı bu sabah idrar testi yaptırdım sonuç ikinci çizgi pembe renkli çok az görünüyor 1 saat sonra aynı teste baktım diğer çizgi ile aynı renkte kafam karıştı adet olmama daha var ve 7 günlük test doğru sonuç verirmi bilmiyorum
ve tavsiye edeceğim doktor selman laçin çok anlayışlı ve güler yüzlü bir doktor kendi öğrancileri ve ekibi ile çalışıyor bizden çok onlar heyecanlandı
Edacım en kısa zamanda bebeğini kucağına almanı diliyorum. Çok güçlüsün. Allah yolunu bahtını açık eylesin. Maşallah sana *-*Kizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
Test yaptırdın mı canım.Adet olunca hemen baslicam inş tedaviye
Bulantı başlayalı 1 hafta olmuştu çok şiddetliydi gece gündüz yani şuan 7+3 deyim iyi düşüneyim iyi olsun bazılarında 2 gün ara olup sonra tekrar başlıyormuş benimde inşallah öyledir yarın sabah doktordan sonra herşey ortaya çıkacak zaten şuana kadar dolu dolu "evet ben artık hamileyim " diyemedimTabiki surekli olması gerekmiyor surekli olan insan cok cok nadir duydum genelde yaklasık uc aydan sonra falan kesiliyor diyolar senin ne kadarlık bilmiyorum ama bence vesvese yapma canım için rahat olsun
Bulantı olsa bir dert olmasa dert dimi.annelik şimdiden çok zor.içini ferah tut bişeycik yoktur merak etme.Bulantı başlayalı 1 hafta olmuştu çok şiddetliydi gece gündüz yani şuan 7+3 deyim iyi düşüneyim iyi olsun bazılarında 2 gün ara olup sonra tekrar başlıyormuş benimde inşallah öyledir yarın sabah doktordan sonra herşey ortaya çıkacak zaten şuana kadar dolu dolu "evet ben artık hamileyim " diyemedim(
gerçekten öyle ama hiç Off demedim bulandıkça şükürler olsun dedim rabbim inşallah yarında güzel sonuçlar nasip ederBulantı olsa bir dert olmasa dert dimi.annelik şimdiden çok zor.içini ferah tut bişeycik yoktur merak etme.
Bende aynen dün çok bulantım vardı, bugün yok ...aynı şeyleri düşünüyorum bazen...yediklerimizle de alakalı olabilirBulantı başlayalı 1 hafta olmuştu çok şiddetliydi gece gündüz yani şuan 7+3 deyim iyi düşüneyim iyi olsun bazılarında 2 gün ara olup sonra tekrar başlıyormuş benimde inşallah öyledir yarın sabah doktordan sonra herşey ortaya çıkacak zaten şuana kadar dolu dolu "evet ben artık hamileyim " diyemedim(
İnşallah öyledir Can'ım ya korkuyorum yarın gitcem ben kontrole sen ne yapacaksın ?Bende aynen dün çok bulantım vardı, bugün yok ...aynı şeyleri düşünüyorum bazen...yediklerimizle de alakalı olabilir
Orgalutran engeller ama inş guzel sonuçlar alırsın önemli olan kaliteli olması bunu biliyoruz hepimizBende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
Ben de yarın gidicem...her hafta gidiyorum desem...:))İnşallah öyledir Can'ım ya korkuyorum yarın gitcem ben kontrole sen ne yapacaksın ?
Biraz geç cevap vermiş oldum kusura bakmayın.Sonuç olumsuz olsada Ben memnun kaldım istanbul tüp bebektenMerhaba bizde İStanbul ve Bahçeci arasında kararsız kaldık memnun musunuz acaba
Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
tam aksine canım yumurtalar iyi geliştiği için akıntın var merak etme . sayı da gayet normal 7-8 görünür 9-10 toplarlar :) ideali de bu . 1 tane olsun senin olsunBende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
İnşallah tezz zamanda gebe kalır ve hayırlı sağlıklı bir dogum gerceklestirirsinizz bebeginiz bebekleriniz siz saglikli olursunuz aminn günlerdir hep aklimdaydinizmucize gerçekleşmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?