2016 mayıs tüp bebek

Tabiki surekli olması gerekmiyor surekli olan insan cok cok nadir duydum genelde yaklasık uc aydan sonra falan kesiliyor diyolar senin ne kadarlık bilmiyorum ama bence vesvese yapma canım için rahat olsun

Cnm hayirli olsun tedavin. İnşallah test seni yanıltmaz. Ama eğer idrarda çıkıyosa kan testinde de sonuç kayda değer bişey çıkacaktır. Kan testi yapıp doktoruna haber ver bence

Tabiki surekli olması gerekmiyor surekli olan insan cok cok nadir duydum genelde yaklasık uc aydan sonra falan kesiliyor diyolar senin ne kadarlık bilmiyorum ama bence vesvese yapma canım için rahat olsun
Bulantı başlayalı 1 hafta olmuştu çok şiddetliydi gece gündüz yani şuan 7+3 deyim iyi düşüneyim iyi olsun bazılarında 2 gün ara olup sonra tekrar başlıyormuş benimde inşallah öyledir yarın sabah doktordan sonra herşey ortaya çıkacak zaten şuana kadar dolu dolu "evet ben artık hamileyim " diyemedim (

Bulantı olsa bir dert olmasa dert dimi.annelik şimdiden çok zor.içini ferah tut bişeycik yoktur merak etme.

Bende aynen dün çok bulantım vardı, bugün yok ...aynı şeyleri düşünüyorum bazen...yediklerimizle de alakalı olabilir

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var

Bende yarın tekrar gideceğim DR a yumurtalar ne durumda ona bakacağız beyaz akıntım geliyor yumurtalar çatlıyor olabilir mi oysa orgulutran da yapıyorum yaşım 32 olmasına rağmen 7-8 yumurtam var
Orgalutran engeller ama inş guzel sonuçlar alırsın önemli olan kaliteli olması bunu biliyoruz hepimiz

Benim yaşım 28 ken 7 yumurtam toplandı :) sıkma canını önemli olan sayısı değil kalitesi

tam aksine canım yumurtalar iyi geliştiği için akıntın var merak etme . sayı da gayet normal 7-8 görünür 9-10 toplarlar :) ideali de bu . 1 tane olsun senin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…