- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Canım benim ya vardır bir hayır. Brlki saglikli olmayacakti o yuzden boyle oldu. Rabbim sana ve eşine sağlık versin. Hamile kalabilmen çok güzel bir şey. Pes etme ve inşallah en kısa zamanda anne olacağına inanıyorum. Herşey en güzel şekliyle hayırla olsun insallahmucize gerçekleşmedi
Canım benim ya vardır bir hayır. Brlki saglikli olmayacakti o yuzden boyle oldu. Rabbim sana ve eşine sağlık versin. Hamile kalabilmen çok güzel bir şey. Pes etme ve inşallah en kısa zamanda anne olacağına inanıyorum. Herşey en güzel şekliyle hayırla olsun insallah
Herşeyin hayırlısı diyoruz ya böyle durumlarda bunu demek bile çok zor Allah sabır güç kuvvet versin inşallahkızlar yaşadığımı buraya yazmak bile istemiyorum ama ne olur benden etkilenmeyin ve hamilelğiniz tadını çıkarın içinizdeki evhamları çıkarın kötü düşünmeyin herkesin bünyesi farklıdır benim için hayırlısı buymuş dün yazmak istemedim çünkü iyi değildim bebişlerinize iyi bakın
edacık82 canım hiç üzülme sonradan üzülmektense böylesi hayırlı canım rabbim tez zamanda nasip edecek sana inanıyorumKizlar maalesef negatif sonucum. Hepinize bol sans diliyorum
canim çok üzüldüm geçmiş olsun. mevlam tez vakitte sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin. peki sorun ne kese var bebekmi yok? Yoksa bebek var kalp atışını yok?kızlar yaşadığımı buraya yazmak bile istemiyorum ama ne olur benden etkilenmeyin ve hamilelğiniz tadını çıkarın içinizdeki evhamları çıkarın kötü düşünmeyin herkesin bünyesi farklıdır benim için hayırlısı buymuş dün yazmak istemedim çünkü iyi değildim bebişlerinize iyi bakın
kesede vardı canım embriyoyu da görmüştüm sonra kontrole gittiğimde kalp atışını duymak için kalp atışı yavaş dedi doktor ama erken ondan da olabilir dedi son iki kontrolümde kalp atışı hiç yoktucanim çok üzüldüm geçmiş olsun. mevlam tez vakitte sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin. peki sorun ne kese var bebekmi yok? Yoksa bebek var kalp atışını yok?
allah sabir versin canim hakkında hayırlısı olsun. tez vakitte atlatirsin ins.kesede vardı canım embriyoyu da görmüştüm sonra kontrole gittiğimde kalp atışını duymak için kalp atışı yavaş dedi doktor ama erken ondan da olabilir dedi son iki kontrolümde kalp atışı hiç yoktu
Bende geçen sene 8 haftalık bebeğimi kaybettim hastanede kürtaş olmayı beklerken o kadar hikaye duydum ki bi kadın tüp Bebek'le sakat Bebek doğum yapmış 6 ay sonra ayrılmış yavrusundan sonra tekrar yapmış bu kez 3,5 yaşına kadar yaşatabildim diyo Nasıl yüreğin dayanıyor dedim napim dedi komşunun oğlu sağlam doğdu çocuk 5 yaşında kanepeden düştü kalbi durdu beyni oksijensiz kalınca özürlü oldu kaç senedir özürsüz doğdu özürlü yaşatıyor rabbim o herşeyin hayırlısını verir. bana emanetlerini verdi kısa sürede ne bana ne yavruma çektirmeden aldı dedi baktım herkesin acısı bir başkasının daha büyük acısına şükür sebebi olmuş neler duydum neler o yüzden rabbim sağlıklı sıhhatle nasip etsin inşallah
canim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Insallah biran once icindeki aci diner canim gelecege umutla bakariz. Herseyin hayirlisi olmuyorsa vardir rabbimin bir bildigi. Sizin caniniz sag olsun yeter canim benim. Ben de iyiyim ama biraz once patronum geldi sarildi ay adama sarilip agladim o da duygusal biri ne uzulmustur. cok sukur boylesi detekleyen bir patronum var herseyin hayirlisi.edacık82 canım hiç üzülme sonradan üzülmektense böylesi hayırlı canım rabbim tez zamanda nasip edecek sana inanıyorum
okurken kendimi gördüm biri bir şey sorunca onunla oturup ağlamaya başlıyorum ağladıktan sonra kendime geliyorum ama dediğin gibi böyle güzel insanların etrafımızda olması çok güzel galiba iş arkadaşlarmla bir süre ağlama seansları yapacam eve gidince toparlanmış oluyorumcanim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Insallah biran once icindeki aci diner canim gelecege umutla bakariz. Herseyin hayirlisi olmuyorsa vardir rabbimin bir bildigi. Sizin caniniz sag olsun yeter canim benim. Ben de iyiyim ama biraz once patronum geldi sarildi ay adama sarilip agladim o da duygusal biri ne uzulmustur. cok sukur boylesi detekleyen bir patronum var herseyin hayirlisi.
aynen oyle canim duygularini icine atma biran once acini yasa ki gelecege umutla bakalim. Canim simdi listeyi bulamadim sizin sebep neydi tup bebek icin. Bir de nerde yaptirmistin. Ben buyuk ihtimal bahceciye gidicem ama bulent tiraslinin mirocipte guzel bir yonteme benziyor. Ama malum biz yurt disindan gelicez esimin sperminin dondurulmasi lazim. Bahceci de aytun hanim burda yaptirdigim testlerin yeterli oldugunu soyluyor ama bulent bey testleri tekrardan kendisi yapmakisterse o zaman tedaviyi onda yaptiramam haliyle. Hakkimizda hayirlisi olsun canim cok sukur imkanlarimiz var bir daha yaptirabilicez.okurken kendimi gördüm biri bir şey sorunca onunla oturup ağlamaya başlıyorum ağladıktan sonra kendime geliyorum ama dediğin gibi böyle güzel insanların etrafımızda olması çok güzel galiba iş arkadaşlarmla bir süre ağlama seansları yapacam eve gidince toparlanmış oluyorum
Allah sabır versin canım.inşallah en kısa zamanda evlat sevgisini tadarsın.mucize gerçekleşmedi
Cok kisiye soyleme zaten canım benim yuzdük yüzdük kuyruguna geldik uc ay dolsun soyleriz hem bulantıyla kıyaslamak dogru degil hic de olmayabilir 9 ay da olabilir sonuctaBulantı başlayalı 1 hafta olmuştu çok şiddetliydi gece gündüz yani şuan 7+3 deyim iyi düşüneyim iyi olsun bazılarında 2 gün ara olup sonra tekrar başlıyormuş benimde inşallah öyledir yarın sabah doktordan sonra herşey ortaya çıkacak zaten şuana kadar dolu dolu "evet ben artık hamileyim " diyemedim(
5000 ustü olursa görürsün canım ama vajinalden 3000 de gördüm benKızlar kese karından hcg degeri kaçken görüluyor ?
Canm Rabbim yar ve yardmcn.olsun...en.kisa zamanda yuzunu guldursn insAllahkesede vardı canım embriyoyu da görmüştüm sonra kontrole gittiğimde kalp atışını duymak için kalp atışı yavaş dedi doktor ama erken ondan da olabilir dedi son iki kontrolümde kalp atışı hiç yoktu
Anladım canım cok sagol..5000 ustü olursa görürsün canım ama vajinalden 3000 de gördüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?