- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Sakin öyle düşünme. Hislerini çok iyi anlıyorum. Geçen yıl kendiliğinden hamile kaldım. O sevinç heyecan tüm aile herkese duyurduk. Sonra dış gebelik oldu. Dış gebelik tanisinin konması, ilaç düşmesi ne bileyim zor yani. Sen de bunu atlatırsın. Yoluna devam edersin. Hamile kalıyor olman büyük bir avantaj canım. İçini ferah tut. Unutma senin ve eşinin can sağlığı önemli. Yavrunu kucağına alacağın günler de çok yakın Allahın izniyle. Lütfen çok yıpratma kendini. İnan geçiyor herşeyinşallah öyle olur canım doktorum cumayı bekletiyor bana cuma son kontrolden sonra gerekeni yapacak, içimde üzüntü korku endişe hayal kırıklığı herşey var bazen diyorum pozitifi görmeseydim bu kadar üzülürmüydüm ama rabbim büyük hakkımda hayırlısı buymuş
İğne kalcami çok zorladı cnmya onun dışında iyiyim hareket ederken korkuyorum tuhaf duygular senin
Canım ya çok yoğun yaglibbir igne bir hafta da geçmez kolanyali bez koykoy üzerine canım benim daha yeni geçti ben ayaklandı geziyorum bugün bagdat caddesinu gezdimİğne kalcami çok zorladı cnmya onun dışında iyiyim hareket ederken korkuyorum tuhaf duygular senin
Teşekkürler cnm ovaliyorum ben de 2tanecik Allah tan ben ayağa kalktım mecbur okula gidip geliyorum dikkat ederek seyahat için de bir şey demedi Dr zaten haftaya 8 olacakK
Canım ya çok yoğun yaglibbir igne bir hafta da geçmez kolanyali bez koykoy üzerine canım benim daha yeni geçti ben ayaklandı geziyorum bugün bagdat caddesinu gezdim
kesede vardı canım embriyoyu da görmüştüm sonra kontrole gittiğimde kalp atışını duymak için kalp atışı yavaş dedi doktor ama erken ondan da olabilir dedi son iki kontrolümde kalp atışı hiç yoktu
Bende nilgun du dimi tatlım ismin ben de kalktım bu seferde çok yatırması hemşireler çok korkuyorum rabbim inşallah tutunsunlar bu sevince çok ihtiyacımız var i nsallahhTeşekkürler cnm ovaliyorum ben de 2tanecik Allah tan ben ayağa kalktım mecbur okula gidip geliyorum dikkat ederek seyahat için de bir şey demedi Dr zaten haftaya 8 olacak
Bende nilgun du dimi tatlım ismin ben de kalktım bu seferde çok yatırması hemşireler çok korkuyorum rabbim inşallah tutunsunlar bu sevince çok ihtiyacımız var i nsallahhTeşekkürler cnm ovaliyorum ben de 2tanecik Allah tan ben ayağa kalktım mecbur okula gidip geliyorum dikkat ederek seyahat için de bir şey demedi Dr zaten haftaya 8 olacak
kızlar haftalar sonra merhaba. mide bulantılarından okuyamadım hiç. şimdi de okumam mümkün olmadı. özellikle edacık ve esra aklımdaydı ama ikisi de negatif sonuç almış, çok üzüldüm. sizlere dualarım eksik olmayacak, inşallah rabbim tüm isteyenlere ve içinde bu arkadaşlarımıza da tez zamanda nasip etsinburda herkes çok iyi, Allah yardımcınız olsun[/QUOTe
Amin inşallah canım inşallah sende sağlıkla mutlulukla al kucağına bizlere dua et
Tebrikler ediyorum canim. Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahve sonucumu aldım 55.4 transferin yedinci günü
tebrikler canım sağlıkla kucağına al :) darısı bizlereve sonucumu aldım 55.4 transferin yedinci günü
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere dua et inşallah :)ve sonucumu aldım 55.4 transferin yedinci günü
Kızlar günaydın mide bulantılarım kesildiği için birazdan kontrole gidiyorum inşallah sorun yoktur inşallah kalbi atsın miniğimin dua edin ne olur
Dinlenerek geçir dediler cnm sürekli yatma metabolizma hareketli olsun diye... ne hissedeceğini bilmiyorum Allah bu sevinçten yoksun birakmasin inşallahBende nilgun du dimi tatlım ismin ben de kalktım bu seferde çok yatırması hemşireler çok korkuyorum rabbim inşallah tutunsunlar bu sevince çok ihtiyacımız var i nsallahh
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bu kadar erken çıkıyor mu kaçıncı gün embriyosuve sonucumu aldım 55.4 transferin yedinci günü
maşallah darısı hepimizin başına inşallah..ve sonucumu aldım 55.4 transferin yedinci günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?