2016 mayıs tüp bebek

Sakin öyle düşünme. Hislerini çok iyi anlıyorum. Geçen yıl kendiliğinden hamile kaldım. O sevinç heyecan tüm aile herkese duyurduk. Sonra dış gebelik oldu. Dış gebelik tanisinin konması, ilaç düşmesi ne bileyim zor yani. Sen de bunu atlatırsın. Yoluna devam edersin. Hamile kalıyor olman büyük bir avantaj canım. İçini ferah tut. Unutma senin ve eşinin can sağlığı önemli. Yavrunu kucağına alacağın günler de çok yakın Allahın izniyle. Lütfen çok yıpratma kendini. İnan geçiyor herşey

kızlar haftalar sonra merhaba. mide bulantılarından okuyamadım hiç. şimdi de okumam mümkün olmadı. özellikle edacık ve esra aklımdaydı ama ikisi de negatif sonuç almış, çok üzüldüm. sizlere dualarım eksik olmayacak, inşallah rabbim tüm isteyenlere ve içinde bu arkadaşlarımıza da tez zamanda nasip etsin burda herkes çok iyi, Allah yardımcınız olsun

K

Canım ya çok yoğun yaglibbir igne bir hafta da geçmez kolanyali bez koykoy üzerine canım benim daha yeni geçti ben ayaklandı geziyorum bugün bagdat caddesinu gezdim
Teşekkürler cnm ovaliyorum ben de 2tanecik Allah tan ben ayağa kalktım mecbur okula gidip geliyorum dikkat ederek seyahat için de bir şey demedi Dr zaten haftaya 8 olacak

Canım benim çok uzuldum ( o minik kalp atsın diye ne cok ugrastık ama ksmet degilmiş.Cok gecmiş olsun...

Teşekkürler cnm ovaliyorum ben de 2tanecik Allah tan ben ayağa kalktım mecbur okula gidip geliyorum dikkat ederek seyahat için de bir şey demedi Dr zaten haftaya 8 olacak
Bende nilgun du dimi tatlım ismin ben de kalktım bu seferde çok yatırması hemşireler çok korkuyorum rabbim inşallah tutunsunlar bu sevince çok ihtiyacımız var i nsallahh

Bende nilgun du dimi tatlım ismin ben de kalktım bu seferde çok yatırması hemşireler çok korkuyorum rabbim inşallah tutunsunlar bu sevince çok ihtiyacımız var i nsallahh

Dinlenerek geçir dediler cnm sürekli yatma metabolizma hareketli olsun diye... ne hissedeceğini bilmiyorum Allah bu sevinçten yoksun birakmasin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…