dualarımız seninle ve tüm arkadaşlarımızla canımbenim inş hayırlısıKızlar günaydın mide bulantılarım kesildiği için birazdan kontrole gidiyorum inşallah sorun yoktur inşallah kalbi atsın miniğimin dua edin ne olur
Amin canımmaşallah darısı hepimizin başına inşallah..
bende hep erken çıkıyor canım dün idrarda çıktı mesela diğer kızımda yanlış hatırlamıyorsam 8 günde çıkmıştı ama o normal bu dondurulmuştuHayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bu kadar erken çıkıyor mu kaçıncı gün embriyosu
Anladım hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua edinbende hep erken çıkıyor canım dün idrarda çıktı mesela diğer kızımda yanlış hatırlamıyorsam 8 günde çıkmıştı ama o normal bu dondurulmuştu
dualarım senin ve tüm evlat hasreti çekenlere allah'ım hiç bir anneyi babayı evlatsız bırakma her anne babaya kucaklarına almayı nasip eyleMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere dua et inşallah :)
Bide türkiye genelinde en genç tüp bebek deneyen çiftiyiz belkide ondandır dualarım sizinleAnladım hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua edin
Aaaa yaş kaç sorun neydi maşallah o zaman iki tane olacak hayırlısıBide türkiye genelinde en genç tüp bebek deneyen çiftiyiz belkide ondandır dualarım sizinle
21 yaşındayım 23 yaşında eşim bizdeki sorun çok farklı doktorun söylediği spermi öldüren hücreler varmış böyle birşeydi heraldeAaaa yaş kaç sorun neydi maşallah o zaman iki tane olacak hayırlısı
nerde tedavi oldunuz acaba bende temmuzda başlıycam ilk defa tüp bebeğe bülent tıraşı düşünüyorum ama ...21 yaşındayım 23 yaşında eşim bizdeki sorun çok farklı doktorun söylediği spermi öldüren hücreler varmış böyle birşeydi heralde
Hayirli olsun canim saglikli sihatli gelsin bebisin..Amin canım
Canim probleminiz neydi bende suanda bulent tirasta tedavi goruyorumnerde tedavi oldunuz acaba bende temmuzda başlıycam ilk defa tüp bebeğe bülent tıraşı düşünüyorum ama ...
Bizim doktor SELMAN LAÇİN çok araştırdım kendi alanında gerçekten çok iyi güler yüzlü allah korkusu olan birisi olması benim ilk tercihim oldu tüm ekibi çok muhteşem ellerinden geleni yapıyorlar maddi manevi olarak fiyatını söylemeyeyim ama çok düşük bir rakama anlaştık toplam maliyeti söyleyeyim 1 normal 2 dondurulmuş transfer ve 5 yıl saklama maliyeti bize 12 bin oldu ilaçlar herşey dahil gidip bir görüşmeni tavsiye ederim istediğin zaman ulaşabileceğin birisi dün aradık mesela tatilde olduğunu söyledinerde tedavi oldunuz acaba bende temmuzda başlıycam ilk defa tüp bebeğe bülent tıraşı düşünüyorum ama ...
mblar benim özel bir durumum var lupus hastasıyım bebek tutunamıyor ve düşük oluyor iğne kullanıyorum öncesinde ama yinede olmuyor tabi hastalığımdan dolayı yumurta rezervim azalıyor şuan 1,64 amh değerim..Canim probleminiz neydi bende suanda bulent tirasta tedavi goruyorum
tşk ederim cvp için bir araştırayım ..Bizim doktor SELMAN LAÇİN çok araştırdım kendi alanında gerçekten çok iyi güler yüzlü allah korkusu olan birisi olması benim ilk tercihim oldu tüm ekibi çok muhteşem ellerinden geleni yapıyorlar maddi manevi olarak fiyatını söylemeyeyim ama çok düşük bir rakama anlaştık toplam maliyeti söyleyeyim 1 normal 2 dondurulmuş transfer ve 5 yıl saklama maliyeti bize 12 bin oldu ilaçlar herşey dahil gidip bir görüşmeni tavsiye ederim istediğin zaman ulaşabileceğin birisi dün aradık mesela tatilde olduğunu söyledi
Canım zor vakalarda başarılı olan doktorlar var. Onları araştır. Ama amh değerin kötü değil. Düşüşün hızlıysa tedaviye başla bir an önce. Ama rahat ol. Rabbim nasip ederse bir şekilde olur. Tevekkül et, bol bol dua et. İnşallah yavrunu kavuşursun canimmblar benim özel bir durumum var lupus hastasıyım bebek tutunamıyor ve düşük oluyor iğne kullanıyorum öncesinde ama yinede olmuyor tabi hastalığımdan dolayı yumurta rezervim azalıyor şuan 1,64 amh değerim..
amin canım inşallah bende ilk bebğimi kaybedince ortaya çıktı hastalık zaten 6 ay önce ikizlerim düştü tüm değerlerim iyiydi hatta doktorum tadvi etmek istemedi kendiliğinden olur dedi bu ay ilk defa takip yaptırdım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sadece 1 yumurtam oldu o zaman amh değerine baktırdım şimdi temmuz sonu tüp bebeğe başlamak istiyorum inşallah iyi bir doktorla karşılaşırım ben gaziantepteyim zaten ama buarada çok iyi tüp bebek merkezleri yok o yüzden istanbulda olmayı düşünüyorum..Canım zor vakalarda başarılı olan doktorlar var. Onları araştır. Ama amh değerin kötü değil. Düşüşün hızlıysa tedaviye başla bir an önce. Ama rahat ol. Rabbim nasip ederse bir şekilde olur. Tevekkül et, bol bol dua et. İnşallah yavrunu kavuşursun canim
canım geçmiş olsun öncelikle araştırmanı ve gidip yüz yüze görüşmeni ne kadar bu konularda tecrübeli olduğunu ve daha sonrası yüce yaradana sığınmanı tavsiye ediyorum ama tavsiye edeceğim seval taşdemir vardı yanlış hatırlamıyorsammblar benim özel bir durumum var lupus hastasıyım bebek tutunamıyor ve düşük oluyor iğne kullanıyorum öncesinde ama yinede olmuyor tabi hastalığımdan dolayı yumurta rezervim azalıyor şuan 1,64 amh değerim..
gel güzelim bende gaziantepliyim hemşerim bildiğim doktorlarla gider görüşürüzamin canım inşallah bende ilk bebğimi kaybedince ortaya çıktı hastalık zaten 6 ay önce ikizlerim düştü tüm değerlerim iyiydi hatta doktorum tadvi etmek istemedi kendiliğinden olur dedi bu ay ilk defa takip yaptırdım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sadece 1 yumurtam oldu o zaman amh değerine baktırdım şimdi temmuz sonu tüp bebeğe başlamak istiyorum inşallah iyi bir doktorla karşılaşırım ben gaziantepteyim zaten ama buarada çok iyi tüp bebek merkezleri yok o yüzden istanbulda olmayı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?