2016 mayıs tüp bebek

21 yaşındayım 23 yaşında eşim bizdeki sorun çok farklı doktorun söylediği spermi öldüren hücreler varmış böyle birşeydi heralde
nerde tedavi oldunuz acaba bende temmuzda başlıycam ilk defa tüp bebeğe bülent tıraşı düşünüyorum ama ...

nerde tedavi oldunuz acaba bende temmuzda başlıycam ilk defa tüp bebeğe bülent tıraşı düşünüyorum ama ...
Bizim doktor SELMAN LAÇİN çok araştırdım kendi alanında gerçekten çok iyi güler yüzlü allah korkusu olan birisi olması benim ilk tercihim oldu tüm ekibi çok muhteşem ellerinden geleni yapıyorlar maddi manevi olarak fiyatını söylemeyeyim ama çok düşük bir rakama anlaştık toplam maliyeti söyleyeyim 1 normal 2 dondurulmuş transfer ve 5 yıl saklama maliyeti bize 12 bin oldu ilaçlar herşey dahil gidip bir görüşmeni tavsiye ederim istediğin zaman ulaşabileceğin birisi dün aradık mesela tatilde olduğunu söyledi

tşk ederim cvp için bir araştırayım ..

Canım zor vakalarda başarılı olan doktorlar var. Onları araştır. Ama amh değerin kötü değil. Düşüşün hızlıysa tedaviye başla bir an önce. Ama rahat ol. Rabbim nasip ederse bir şekilde olur. Tevekkül et, bol bol dua et. İnşallah yavrunu kavuşursun canim

amin canım inşallah bende ilk bebğimi kaybedince ortaya çıktı hastalık zaten 6 ay önce ikizlerim düştü tüm değerlerim iyiydi hatta doktorum tadvi etmek istemedi kendiliğinden olur dedi bu ay ilk defa takip yaptırdım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sadece 1 yumurtam oldu o zaman amh değerine baktırdım şimdi temmuz sonu tüp bebeğe başlamak istiyorum inşallah iyi bir doktorla karşılaşırım ben gaziantepteyim zaten ama buarada çok iyi tüp bebek merkezleri yok o yüzden istanbulda olmayı düşünüyorum..

canım geçmiş olsun öncelikle araştırmanı ve gidip yüz yüze görüşmeni ne kadar bu konularda tecrübeli olduğunu ve daha sonrası yüce yaradana sığınmanı tavsiye ediyorum ama tavsiye edeceğim seval taşdemir vardı yanlış hatırlamıyorsam

gel güzelim bende gaziantepliyim hemşerim bildiğim doktorlarla gider görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…