2016 mayıs tüp bebek

bebek_dostuu cnmm hakkında hayırlısı olsun çok güzel 5.gune ulasmasi.hersey gönlünce olsun.
Sagol canim. Büyük bir umutla bekliyordum. Cok stresliydim. İnşallah genetik sonuçları da uygun çıkar da transferi yaparız. Hepimiz insallah en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza alırız. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Kizlar kontrolden geldim. Keseyi karindan gorebildik. 5 hafta 2 gunluk dedi. Haftasiyla uyumluymus 5.1mm olctu keseyi. Etrafindaki beyaz siviyida gordu bunu gormek sevindirdi bizi dedi o ne bilmiyorum ama. Yolku goremedik daha kucuk 6.haftada bebegi gorcez dedi. O zaman kalp atisinida duyariz dedi. Ama bayram geldigi icin 7.haftaya kaliyo. Bende durumlar boyle kanama alanim.azalmis

Hadi gözün aydın :)

Kızlar meraba sabah yazmıştım mide bulantım kesildi bebişime bişemi oldu diye kontrole gittim şükürler olsun bebeğim iyiymiş dua eden herkesten Allah razı olsun hep bir ağızdan inşallah demek bile ne kapılar açıyo rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

21 yaşındayım 23 yaşında eşim bizdeki sorun çok farklı doktorun söylediği spermi öldüren hücreler varmış böyle birşeydi heralde
Canım sana umut olsun diye yazıyorum.bir tanıdığımızın da böyle bir sorunu varda şu anda farklı yaşlarda 2 çocuğu var yani ikiz değil.ikiside 2.tüp bebek denemelerinde oldu.

Canim artik bu kadar korkma bak mide bi gun bulanir bi gun bulanmaz yani kanaman fln olmadigi surece korkulcak bisey yoktur insallah

Canim artik bu kadar korkma bak mide bi gun bulanir bi gun bulanmaz yani kanaman fln olmadigi surece korkulcak bisey yoktur insallah
Doktorda öyle dedi her bünye farklı demek seninki 1 haftalık bulanmaymış iyi geçecek gebeliğin dedi inşallah geçen sene ağzım yanınca şimdi herşeye koşuyom doktora

ben de yeni geldim muayneden sakızlanma 12mm dedi herhalde kesenin ölçüsü gayet iyi bir sorum yok dedi o kadar biz de bayram sonuna kaldık beni alttan muayne etti bu arada

Mide bulantisi benide maf ediyo canm hic bir sey yiyemiyrm...zofer ilac aldi esim ac karnina iciliyormus onu icmemle.cikarmam bir oldu Rabbim.yardmcmz olsn

Canim mesajini gorunce inanamadim, benim de durumum tam olarak ayni. 10 gun once 6 yumurta toplandi, 3 tanesi 5.gun iyi seviyeye ulasti, biyopsi yapilip donduruldular ve kromozom saptamasi icin genetik test (amgh) yapilacak. Sonuc 3-4 haftaya gelir dediler. Insallah sagliklidir embriyolarimiz!

Mide bulantisi benide maf ediyo canm hic bir sey yiyemiyrm...zofer ilac aldi esim ac karnina iciliyormus onu icmemle.cikarmam bir oldu Rabbim.yardmcmz olsn
Süzme peynirle yapılan yağsız tost iyi geliyodu bana bende 2 kilo verdim 1 haftada bi tek tost yiyebiliyodum bi dene bulantıya çare yok valla bebişlerimiz iyi olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…