- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Denerim saol canm...bnde uc kilo verdim...bebisler icin.katlanirlirSüzme peynirle yapılan yağsız tost iyi geliyodu bana bende 2 kilo verdim 1 haftada bi tek tost yiyebiliyodum bi dene bulantıya çare yok valla bebişlerimiz iyi olsun yeter
Merhaba arkadaşlar
Mayısta tüp bebek tedavisine başlayacak olan kimler var?
Ne gibi hazırlıklar yapıyorsunuz?
Ben daha önce Bahçeci Umut'ta Selen Hanım'a gitmiştim. Şimdi Ataşehir Memorial'de Bilgi Hanım'a gideceğim. 2 kere ön görüşme yaptık. Gayet memnun kaldım. İnşaallah bakalım.
Geçen hafta over torsiyonundan ötürü (yumurtalık dönmesi) bir ameliyat geçirdim. İnşaallah mayısa kadar toparlamaya çalışacağım. Dualarınızı bekliyoruuuum.
Tebrik ederim canm ...Rabbim tamamini erdirsn.saglikla kucagina almayi nasip eten.Rabbim...Merhabalar 8 yıllık evliyim daha önce beş kere üzücü sonuçlanan gebelikler yaşadım
ankarada yaşıyorum üçüncü tüp bebek tedavimize 19 mayısta başlamıştık çok şükür şu anda güzel haberimizi aldık, kese göründü bide kalp atımını duyarsak inşallah daha bi rahatlıycaz inşallah Rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Eğer Allah-ü teala çocuk sahibi olmamızı murat ettiyse onun Zaman'ını yakınlaştırsın inşallah
Gozunuz aydin Canim bende bugun dr a gittim iki tane kese gorduk karindan kalp atimlarini da duydum cok sukurKizlar kontrolden geldim. Keseyi karindan gorebildik. 5 hafta 2 gunluk dedi. Haftasiyla uyumluymus 5.1mm olctu keseyi. Etrafindaki beyaz siviyida gordu bunu gormek sevindirdi bizi dedi o ne bilmiyorum ama. Yolku goremedik daha kucuk 6.haftada bebegi gorcez dedi. O zaman kalp atisinida duyariz dedi. Ama bayram geldigi icin 7.haftaya kaliyo. Bende durumlar boyle kanama alanim.azalmis
Cookkk guzel bir haber darısı bizlere ikiz bebek çok güzel ve ozelGozunuz aydin Canim bende bugun dr a gittim iki tane kese gorduk karindan kalp atimlarini da duydum cok sukur) normalde 5+3 gunluk olmasina ragmen biri 6 haftalik digeri 6+1 gunluk goruluyor cok mutluyum darisi isteyenlerin basina
Snn baya buyukmusben de yeni geldim muayneden sakızlanma 12mm dedi herhalde kesenin ölçüsü gayet iyi bir sorum yok dedi o kadar biz de bayram sonuna kaldık beni alttan muayne etti bu arada
Ck svndm cnm hdi gozunaydnGozunuz aydin Canim bende bugun dr a gittim iki tane kese gorduk karindan kalp atimlarini da duydum cok sukur) normalde 5+3 gunluk olmasina ragmen biri 6 haftalik digeri 6+1 gunluk goruluyor cok mutluyum darisi isteyenlerin basina
Kızlar gozunuz aydinnnnn:))) Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin hayirlisiyla insalllahGozunuz aydin Canim bende bugun dr a gittim iki tane kese gorduk karindan kalp atimlarini da duydum cok sukur) normalde 5+3 gunluk olmasina ragmen biri 6 haftalik digeri 6+1 gunluk goruluyor cok mutluyum darisi isteyenlerin basina
Canım insallahh guzell haberlerini alırız tez zamanda Allahim çok korusun bebisiniMerhabalar 8 yıllık evliyim daha önce beş kere üzücü sonuçlanan gebelikler yaşadım
ankarada yaşıyorum üçüncü tüp bebek tedavimize 19 mayısta başlamıştık çok şükür şu anda güzel haberimizi aldık, kese göründü bide kalp atımını duyarsak inşallah daha bi rahatlıycaz inşallah Rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Eğer Allah-ü teala çocuk sahibi olmamızı murat ettiyse onun Zaman'ını yakınlaştırsın inşallah
Hepinize bol bol dua ediyorum insallah en kisa surede bebislerle dolsun kucagimizCookkk guzel bir haber darısı bizlere ikiz bebek çok güzel ve ozeldualarınizi bekliyoruz
Amin canim benim Allah hepimizin kucagimizi bebisle doldursunKızlar gozunuz aydinnnnn:))) Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin hayirlisiyla insalllah
Canimm naptin doktora gittinmi...ne dedi doktorHepinize bol bol dua ediyorum insallah en kisa surede bebislerle dolsun kucagimiz
Canim gittim sata gore 5+3 ama bebislerden biri 6 digeri 6+1 mis ikiz annesi oluyorum cok mutluyumCanimm naptin doktora gittinmi...ne dedi doktor
Hayırlı olsun gözün aydın sende bizim gibi ikiz anneleri kervanına katıldın :)Canim gittim sata gore 5+3 ama bebislerden biri 6 digeri 6+1 mis ikiz annesi oluyorum cok mutluyum
Cok mutlu oldum cnm..Rabbim iki yavrunada saglik versn insAllah.Benim adettte gore 7 haftalik.oluyo tatlim...baklm bana ne diyecek yarn doktorCanim gittim sata gore 5+3 ama bebislerden biri 6 digeri 6+1 mis ikiz annesi oluyorum cok mutluyum
Ben de cuma günü gidecem kalp atışı için. Benim hala belirtim yok canım ya mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı vs.inşallah hersey yolundadır korkuyorum açıkçasıCok mutlu oldum cnm..Rabbim iki yavrunada saglik versn insAllah.Benim adettte gore 7 haftalik.oluyo tatlim...baklm bana ne diyecek yarn doktor
InsAllah canm.vesveseye kapilma guzel.dusun.Rabbime emanet bebislerimiz...Ben de cuma günü gidecem kalp atışı için. Benim hala belirtim yok canım ya mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı vs.inşallah hersey yolundadır korkuyorum açıkçası
İnsallah canım ya bakıyorum nete benim gibi olan kişilerde var bebekleri gayet sağlıklı insallah benim de öyle bir durumdur. Millet kusma vs.istemez ben aksine istiyorum :)InsAllah canm.vesveseye kapilma guzel.dusun.Rabbime emanet bebislerimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?