2016 mayıs tüp bebek

Süzme peynirle yapılan yağsız tost iyi geliyodu bana bende 2 kilo verdim 1 haftada bi tek tost yiyebiliyodum bi dene bulantıya çare yok valla bebişlerimiz iyi olsun yeter
Denerim saol canm...bnde uc kilo verdim...bebisler icin.katlanirlir

Merhabalar 8 yıllık evliyim daha önce beş kere üzücü sonuçlanan gebelikler yaşadım
ankarada yaşıyorum üçüncü tüp bebek tedavimize 19 mayısta başlamıştık çok şükür şu anda güzel haberimizi aldık, kese göründü bide kalp atımını duyarsak inşallah daha bi rahatlıycaz inşallah Rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip etsin. Eğer Allah-ü teala çocuk sahibi olmamızı murat ettiyse onun Zaman'ını yakınlaştırsın inşallah

Tebrik ederim canm ...Rabbim tamamini erdirsn.saglikla kucagina almayi nasip eten.Rabbim...

Gozunuz aydin Canim bende bugun dr a gittim iki tane kese gorduk karindan kalp atimlarini da duydum cok sukur ) normalde 5+3 gunluk olmasina ragmen biri 6 haftalik digeri 6+1 gunluk goruluyor cok mutluyum darisi isteyenlerin basina

Gozunuz aydin Canim bende bugun dr a gittim iki tane kese gorduk karindan kalp atimlarini da duydum cok sukur ) normalde 5+3 gunluk olmasina ragmen biri 6 haftalik digeri 6+1 gunluk goruluyor cok mutluyum darisi isteyenlerin basina
Cookkk guzel bir haber darısı bizlere ikiz bebek çok güzel ve ozel dualarınizi bekliyoruz

Kızlar gozunuz aydinnnnn:))) Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin hayirlisiyla insalllah

Canım insallahh guzell haberlerini alırız tez zamanda Allahim çok korusun bebisini

Tatlimmm gozun aydin ikizmis cok sevindm.....Saglikla kucagna almayi nasip etsin.Rabbim

Cok mutlu oldum cnm..Rabbim iki yavrunada saglik versn insAllah.Benim adettte gore 7 haftalik.oluyo tatlim...baklm bana ne diyecek yarn doktor
Ben de cuma günü gidecem kalp atışı için. Benim hala belirtim yok canım ya mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı vs.inşallah hersey yolundadır korkuyorum açıkçası

Ben de cuma günü gidecem kalp atışı için. Benim hala belirtim yok canım ya mide bulantısı baş dönmesi karın ağrısı vs.inşallah hersey yolundadır korkuyorum açıkçası
InsAllah canm.vesveseye kapilma guzel.dusun.Rabbime emanet bebislerimiz...

Kızlar bu ay adetim 10 gün gecikti.kistten kaynakliymis.opudan sonra oluşmuş 2 tane kist 2.5 cmlik.basit kist.adet söktürücü kullanıcam.adet olunca bu kistler kaybolur mu sizce.ins kaybolur adetin 3.gunu transfer hazırlığına baslicam.ya çok tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…