2016 mayıs tüp bebek

Olur canm.insAllah Allah yar ve yardmcn.olsn

Benim de olmuştu adet söktürücü işe yarıyor parca parça düşüyor kistlerin rahat ol

İnsallah canım ya bakıyorum nete benim gibi olan kişilerde var bebekleri gayet sağlıklı insallah benim de öyle bir durumdur. Millet kusma vs.istemez ben aksine istiyorum :)
Rahat hamilelik.gecrcn insAllah canm..bn.mide bulantisindan.maf oluyrmm bnce isteme

Rahat hamilelik.gecrcn insAllah canm..bn.mide bulantisindan.maf oluyrmm bnce isteme
Tamam bazı kokuları çok ağır hissediyorum tiksiniyorum ama kusacak kadar değil. Bence kusma vs.hamilelgin sağlıklı devam ettigini gösteriyor içinde yaşadıklarının ispatı gibi geliyor bana. Çok olmamak kaydıyla biraz da olmalı. İnşallah bebislerimis sağlıklı sıhhatli uyuyorlardir mışıl mışıl

Canim hic endise etme. Kullandigimiz ilaclardan dolayi kist olusabiliyor. Benim de Nisan ve Mayis ayinda hep lekelenmeler ve cok asiri karin agrisi oluyordu. Hatta hamile miyim diye test yaptim. Uzun protokol tedaviye basladim, doktora gittigimde gordu kisti. Bizi etkilemez adetle gider dedi. Ben de cok endiselenmistim, hatta baslamak istememeistim tedaviye. Sonra adetin 2. gunu tedavi baslangici icin gittigimde kistin kayboldugunu soyledi doktor. Yumurtalik kisti dedigimiz sey ici sivi dolu folikuller aslinda. Bir ya da en gec 2 adet sonra gidecekler, merak etme. :)

Ben de mesajını okuyunca mutlu oldum. Yalnız değilmişim. İnşallah sağlıklı embriyolarımiz vardır. Rabbim hayırla sağlıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah canım. Birbirimizi takip edelim. Sonuçları merak ediyorum

Canım o kistler gidiyor rahat ol. İnşallah tedaviye başlayacaksın. Senin transfer neden ertelendi

Canım kesinlikle belirtilere takılma. Hiç belirti olmadan kaç tane çocuk doğuran biliyorum. Bunlar ölçüt değil. Ki olmaması en güzeli. Stres olmadan tadını çıkar ve ye iç. Kaygı duyacağınız bir durum yok. Bünye farklılığı kesinlikle.

Strese girdim yine cocuksuzluk basıma vurdu bu ara: (((((
Ah Canım benim ya bugünler de geçecek ve gece emzirmelerinden dolayi uykusuzluktan başının ağrıdığı günler yakındır. Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inslalah

Kizlar gunaydin nasilsiniz? Nasil gidiyo neler yapiyosunuz? transferimin 3. Günü bugun :) 2 embriyo transfer edildi.. 5.Gün blast cok şükür.. Insallah tutunurlar.. Dua edin bana lutfen :) varmi benle ayni zamanda transfer olan
Ben varım cnm pzt yapıldı aynı senin gibi Allah yuzumuzu guldursun inşallah mahrum bırakma sin bu duygudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…