- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Olur canm.insAllah Allah yar ve yardmcn.olsnKızlar bu ay adetim 10 gün gecikti.kistten kaynakliymis.opudan sonra oluşmuş 2 tane kist 2.5 cmlik.basit kist.adet söktürücü kullanıcam.adet olunca bu kistler kaybolur mu sizce.ins kaybolur adetin 3.gunu transfer hazırlığına baslicam.ya çok tedirginim
Benim de olmuştu adet söktürücü işe yarıyor parca parça düşüyor kistlerin rahat olKızlar bu ay adetim 10 gün gecikti.kistten kaynakliymis.opudan sonra oluşmuş 2 tane kist 2.5 cmlik.basit kist.adet söktürücü kullanıcam.adet olunca bu kistler kaybolur mu sizce.ins kaybolur adetin 3.gunu transfer hazırlığına baslicam.ya çok tedirginim
Rahat hamilelik.gecrcn insAllah canm..bn.mide bulantisindan.maf oluyrmm bnce istemeİnsallah canım ya bakıyorum nete benim gibi olan kişilerde var bebekleri gayet sağlıklı insallah benim de öyle bir durumdur. Millet kusma vs.istemez ben aksine istiyorum :)
Tamam bazı kokuları çok ağır hissediyorum tiksiniyorum ama kusacak kadar değil. Bence kusma vs.hamilelgin sağlıklı devam ettigini gösteriyor içinde yaşadıklarının ispatı gibi geliyor bana. Çok olmamak kaydıyla biraz da olmalı. İnşallah bebislerimis sağlıklı sıhhatli uyuyorlardir mışıl mışılRahat hamilelik.gecrcn insAllah canm..bn.mide bulantisindan.maf oluyrmm bnce isteme
Benim ilaç bittikten 10 gün sonra oldumİns kızlar saolun cvplariniz için.peki ilaç bitince kaç günde adet oldunuz ?
Kızlar bu ay adetim 10 gün gecikti.kistten kaynakliymis.opudan sonra oluşmuş 2 tane kist 2.5 cmlik.basit kist.adet söktürücü kullanıcam.adet olunca bu kistler kaybolur mu sizce.ins kaybolur adetin 3.gunu transfer hazırlığına baslicam.ya çok tedirginim
Allah kudretiyle şifasıyla bizleri nurlandirsin inşallah cnm icimizi ferah tutalım yarın kadir gecesi dua kapıları sonuna kadar açıkStrese girdim yine cocuksuzluk basıma vurdu bu ara: (((((
Ben de mesajını okuyunca mutlu oldum. Yalnız değilmişim. İnşallah sağlıklı embriyolarımiz vardır. Rabbim hayırla sağlıkla tutunmalarını nasip etsin inşallah canım. Birbirimizi takip edelim. Sonuçları merak ediyorumCanim mesajini gorunce inanamadim, benim de durumum tam olarak ayni. 10 gun once 6 yumurta toplandi, 3 tanesi 5.gun iyi seviyeye ulasti, biyopsi yapilip donduruldular ve kromozom saptamasi icin genetik test (amgh) yapilacak. Sonuc 3-4 haftaya gelir dediler. Insallah sagliklidir embriyolarimiz!
Canım o kistler gidiyor rahat ol. İnşallah tedaviye başlayacaksın. Senin transfer neden ertelendiKızlar bu ay adetim 10 gün gecikti.kistten kaynakliymis.opudan sonra oluşmuş 2 tane kist 2.5 cmlik.basit kist.adet söktürücü kullanıcam.adet olunca bu kistler kaybolur mu sizce.ins kaybolur adetin 3.gunu transfer hazırlığına baslicam.ya çok tedirginim
Canım kesinlikle belirtilere takılma. Hiç belirti olmadan kaç tane çocuk doğuran biliyorum. Bunlar ölçüt değil. Ki olmaması en güzeli. Stres olmadan tadını çıkar ve ye iç. Kaygı duyacağınız bir durum yok. Bünye farklılığı kesinlikle.Tamam bazı kokuları çok ağır hissediyorum tiksiniyorum ama kusacak kadar değil. Bence kusma vs.hamilelgin sağlıklı devam ettigini gösteriyor içinde yaşadıklarının ispatı gibi geliyor bana. Çok olmamak kaydıyla biraz da olmalı. İnşallah bebislerimis sağlıklı sıhhatli uyuyorlardir mışıl mışıl
Ah Canım benim ya bugünler de geçecek ve gece emzirmelerinden dolayi uykusuzluktan başının ağrıdığı günler yakındır. Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inslalahStrese girdim yine cocuksuzluk basıma vurdu bu ara: (((((
Kacıncı denemen ve genetigi dr mi istedi acaba?Kızlar benim de cuma günü 6 yumurta toplanmıştı. Bugün 5.gune 3 embriyo ulaşmış. Donduruldu. Genetik teste gidecek. 15 gun sonra sonuç çıkacakmış. Sonra transfer hazırlıkları olacak. 2 ay sonra olacak galiba
Ediyorum Canim etmemmi insallah hepimizin kucagimiza bebisler i almayi nasip etsinEkim2014 tatlım rabbim saglikla ve mutlulukla kucagina almayı nasip etsin bizlere de dua et inşallah
Ay hadi bugun bize guzel haberler ile gel CanimCok mutlu oldum cnm..Rabbim iki yavrunada saglik versn insAllah.Benim adettte gore 7 haftalik.oluyo tatlim...baklm bana ne diyecek yarn doktor
Ben varım cnm pzt yapıldı aynı senin gibi Allah yuzumuzu guldursun inşallah mahrum bırakma sin bu duygudanKizlar gunaydin nasilsiniz? Nasil gidiyo neler yapiyosunuz? transferimin 3. Günü bugun :) 2 embriyo transfer edildi.. 5.Gün blast cok şükür.. Insallah tutunurlar.. Dua edin bana lutfen :) varmi benle ayni zamanda transfer olan
4.deneme. evet ama yaştan dolayı. 39 yaşındayım.Kacıncı denemen ve genetigi dr mi istedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?