2016 mayıs tüp bebek

Ben varım cnm pzt yapıldı aynı senin gibi Allah yuzumuzu guldursun inşallah mahrum bırakma sin bu duygudan
Aminnn insallah canimmm:) benim sali yapildi transferim.. Kac embriyo kondu kacinci gun embriyosuydu? Cok heyecanliym yaaa..
Tatlım hayirlisi olsun inşallah rabbim kucagimiza bebeklerimizi almayı nasip eylesin benimde 8.gunum bana da dua edin inşallah mehlikaerva
Aminnn insallahh.. Insallah guzel haberler alirsin canmmm... Mutlaka beni etiketleyerek haber ver merak ederimmm..

Ilaclardan dolayi hemn kist olur mu ya tedirgin etti bnide beb de adet olmadin gecikme olmadi fakat dr 1 hafta 10 gune olursun demisti olmadi bugun arayacagim belki muayene eder

Aminnn insallah canimmm:) benim sali yapildi transferim.. Kac embriyo kondu kacinci gun embriyosuydu? Cok heyecanliym yaaa..

Aminnn insallahh.. Insallah guzel haberler alirsin canmmm... Mutlaka beni etiketleyerek haber ver merak ederimmm..
Ayni cnm 5.gun 2tane ogunu saymiyrz dediler benim 3.gunum hayirlisiyla ins evet heyecanli ve garip

Kızlar kaç kilo aldınız tedaviden sonra. Ben 6 kilo aldım. Daha hamileliğim doğru düzgün başlamadı bile. Doğuma kadar duba gibimi olcam yani. Kilo kontrolü nasıl sağlanırki

Kızlar kaç kilo aldınız tedaviden sonra. Ben 6 kilo aldım. Daha hamileliğim doğru düzgün başlamadı bile. Doğuma kadar duba gibimi olcam yani. Kilo kontrolü nasıl sağlanırki
Cok mu yiyorsun canim? Ben bi kilo aldim su ana kadar ama benimde kilom var biraz zaten az alsam iyi olur

Tamam canım benim ınşallah rabbim yüzümüzü guldursun

Cok mu yiyorsun canim? Ben bi kilo aldim su ana kadar ama benimde kilom var biraz zaten az alsam iyi olur
Canım sanırım ilaçtan aldım. Birde tedaviye başlamadan önce sigarayı bıraktım oda ekstra kilo aldırdı. Sanırım bunlar hamilelikle alakalı kilolar değil. 64 kiloydum 70 oldum. Ama allahtan boy var 1-78. Boy biraz saklıyor kiloları :) yinede çok rahatsız oldum yaa. Sen kaç kilosun canım

S Sece44 cnm bnm opudan sonra doktorun dediği zaman oldu 1 hafta 10 güne olursun demişti.oyle oldu.ama adet olmadan önce şiddetli hiç geçmeyen kasik agrim olmuştu.bir sonraki ay 10 gün gecikme olunca acaba hamilelik olabilir mi dedim.dun doktora gittim kist varmış ondan kaynaklı gecikme olmuş.ama sen yinede doktora git için rahatladim.

Canim ben uc tedavide toplam 5 kilo aldim simdi 165 boy 59 kiloyum ) ama dert etme kilolari ablam 40 kilo almisti iki senede 43 kilo verdi

Dr ameliyatta olduğu için asistanina gorustum.yani erkn olmaniz gerekiyor adet duzeninizi bozduk çünkü dedi biraz daha bekleyeceğiz olmazsa bayram sonrası muayeneye gideceğim.insanin içi bir garip oluyor ya seni çok iyi anlıyorum umarım bir an önce kistlerin gider ve hayirlisiyla başlarsınız tedawiye canim

Kac gun oldu cnm opudan beri aynı açıklamayı bana da yapmıştı Dilek

Canim oda tup bebis yaptirdi ve cok zayifti zayiflar daha cok kilo aliyo zaten gebelikte olsun simdi hic kilosu kalmadi

Ama senin dedikleri gibi olmuştu değil mi .ayın 20 sinde olmuştum opu 11.gun canım annem sıkılıyor böyle şeylere
6gun sonra olmuştu benim ama stres yapıyorsan da gecikir beklemekten başka çare yok cnm inşallah tez zamanda yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…