2016 mayıs tüp bebek

6gun sonra olmuştu benim ama stres yapıyorsan da gecikir beklemekten başka çare yok cnm inşallah tez zamanda yoluna girer
Bu stres çok acayip bir şey yani insanın aklinda hep bir şeyler var ister istemez yapıyoruz sanırım.insallah dediğin gibi olur canım tesekkurler

Bu stres çok acayip bir şey yani insanın aklinda hep bir şeyler var ister istemez yapıyoruz sanırım.insallah dediğin gibi olur canım tesekkurler
Bitmiyor ki stres her aşamada var bak şimdi sonuç nolacak sonra duruma göre kese kalp atışı devam edecek canım ben aliştiriyorum kendimi beklemeye soru isartlerine

Bitmiyor ki stres her aşamada var bak şimdi sonuç nolacak sonra duruma göre kese kalp atışı devam edecek canım ben aliştiriyorum kendimi beklemeye soru isartlerine
Ewet her aşaması böyle insan sabırsızlanıyor bir sonraki aşamaya geçmek istiyor hayirlisiyla.senin,ebrunun,esranin hepimizin inşallah güzel haberlerini alacagiz Allahın izniyle

kızlar dkt tekzen çamlıbeli bilen varmı ... benim dkt tekzen çamlıbelle çalışıyormuş..

Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bugün lekelenemem oldu tahminen adet kanamam yarın başlar doktorum pazartesi ignelere başlayalım dedi. pazartesi adetin 4. günü olacak iğnelerle başlamak için geç olur mu? Daha önce aşılama tedavimde de adetin 5. günü başlamıştım gonal f igneye hemde en düşük doz ona ragmen 3 yumurta büyümüştü doktorum bunu da göz önüne alarak karar verdi sanirim ama ben biraz tedirgin oldum.

Birde araya bayram girdiği icin ignelere başladıktan 4 gün sonra ilk kontrolüm yapilacak bu bir sorun olur mu?

Olmaz canm doktorun.en.iyisini bilir stres yapma.akisina birak :)

Kizlar kontrolden geldim bebislerin kesesi buyumus :) 15 gun sonraya gun verdi asiri mide bulantisi oldugu icin serumla birlkte vitamn verdiler...bu arada hamilelikte 3 kilo vermisim Ekim2014 Canm doktor seni altanmi muane etti karindanmi
Allah kucağınıza almayi nasip etsin bunları okuyunca moral oluyor biz bekleyenlere dualarını esirgeme canım Allah kolaylık versin

Kizlar kontrolden geldim bebislerin kesesi buyumus :) 15 gun sonraya gun verdi asiri mide bulantisi oldugu icin serumla birlkte vitamn verdiler...bu arada hamilelikte 3 kilo vermisim Ekim2014 Canm doktor seni altanmi muane etti karindanmi
Canim benim kiyamm sana uc kilo baya vermissin ben ayniyim) karindan muane etti beni) bir bakalim dedi iyiymis masallah ikiside senin nasil oldu

Yok arkadaşım için raht olsun bnm de gonalfin 5. günunde kontrolüm olmuştu

Canim benim kiyamm sana uc kilo baya vermissin ben ayniyim) karindan muane etti beni) bir bakalim dedi iyiymis masallah ikiside senin nasil oldu
Karindan bakti biri digerine gore kucuk kaliyo 5,5 haftalik dedi idrar testi yapti 15 gun sonra kalp atisina bakrz dedi,bn hic altan muane etrmedim karindan baktrdm ...

Kızlar kaç kilo aldınız tedaviden sonra. Ben 6 kilo aldım. Daha hamileliğim doğru düzgün başlamadı bile. Doğuma kadar duba gibimi olcam yani. Kilo kontrolü nasıl sağlanırki
Ben hic kilo almadım canım biraz şislik hissediyorum ama...bi de spor fln olmaynca vucut salıyo kendini bi kalp atisi duysam hafiften yurumeye baslycam sen de biraz biraz yürü istersen :)

Işteee sigarayı bıraktıgn icin o canım yaa

Kızlar benim içim hic rahat degil ya sanki her an bisey olcak gibi pinpirikli oldum cıktm kese icin ctesi gtcem ama huzursuzum..eşim hersey garanti gbi davraniyo umursamiyo buna da taktm dün yok yere tartsma cıkarıp agladım..cok zor kazandık ya kaybederim korkum cok var umarım bunu kısa zamanda aşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…