2016 mayıs tüp bebek

Rahat ol canim Rabbime emanet et verende o alanda nasibimizde varsa bebegimizi kucagimiza aliriz olmazsa yapacak bise yok...kotuyu cagrma

Haklısın canım...
Canim o his hic gecmicek bence icini rahatlatmaya valis.. Keseyi goruyoz kalp atisi var kalp atisini duyuyoz bu sefer buyucek mi diye dusunuyoz sonra taramalr var vs derken hep stres.. Biz de 9. Haftayo bitirdik yarin kontrol var bende ayni stresi yasiyorum.. Hareketlerini hissedene kadar boyle devam edecek sanirim simdi birsey de hissetmiyoruz o yuzden panigiz

Arkadaşlar yarın opu var opu Nasıl sonrasında neler olacak bana anlatır mısınız biraz
Buyuk bir ihtimal anesteziylr yapilir 15 dk felan suruyo bir sey histmiyosn.ayildiktan.sonra hafif adet sanvisi gbi agrin.olur,bilgilndirilirsin kac tane yumurta toplandgini ertesi gunlerdede dolenme asamasi hakkinda bilgi verirler canm...

Peki transfer sonrası nelere dikkat etmeliyim dün gece çatlatma iğnesi yapıldı ya yarına kadar çatlarsa onlar

Canım o sıkıntılar stresler hiç bitmiyor. Bizde keseleri gördük kalp atışını duyar mıyız diye korkuyoruz. Hiç bir şey de hissetmiyorum ağrım falan yok. Hakkımızda hayırlısı artık :)

Merhaba kızlar.aramızda deneyimli arkadaşkar vardır mutlaka.negatif haberinden 4-5 gün sonra adet oldum.şimdi 2.adetimi bekliyorum tedaviye başlıcaz.ama 3- 4 gün gecikti.sanki hiç gelmiycek hibi belirti bile yok.testler negatif zaten.bu denemelerden sonra sizlerinde adeti gecikti mi?7 günü geçerse dr a gidicem ama huzursuzum.

Peki transfer sonrası nelere dikkat etmeliyim dün gece çatlatma iğnesi yapıldı ya yarına kadar çatlarsa onlar
Merak etme catlamalar olmuyor pek yuzdesi çok dusukmus rezervi çok az olanlarda oluyor demişti doktorum ki senin 7-8tane yumurtan var en az öyle demistin tabi Rabbim bilir ama içini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz

Dogru soyluyosun canım belki hissetmedigimizdendir...bulantıların geçmistir umarım ?

Merak etme catlamalar olmuyor pek yuzdesi çok dusukmus rezervi çok az olanlarda oluyor demişti doktorum ki senin 7-8tane yumurtan var en az öyle demistin tabi Rabbim bilir ama içini ferah tut Allahın izniyle bir şey olmaz
İnşallah Can'ım yarın 11.30 da opu M var inşallah kaliteli çıkarlar da hayırlısıyla döllenirler

yumiti canım catlatma ignesini tam saatin de yaptiracaksin ki yumurta toplama saatinde aşağı yukarı aynı saatte oluyor korkma daha önce catlamaz
Ayrıca yumurta toplama bir gece öncesi 12den sonra hiçbirşey yiyip icmeki miden bulanmasin hiç korkma ben ilk çok aglamistim ama anestesizlden uyaninca leyla gibi çok mutluydum benim ki de komiklik :)) dua edelim inşallah çok güzel yumurtaların olsun iyi şanslar

İnşallah dualarımızdan eksik etmeyin beni

İnşallah dualarımızdan eksik etmeyin beni

Canim hic endiselenme bosuna. Onun saatini ayarliyorlar, saatinden once catlamiyor. Rahat ol. Kisa sureli bir anestezi verecekler, sonrasinda da cok guzel bir uykudan uyanir gibi mutlu uyanacaksin. Sonrasinda bazi kisilerde cok hafif adet sancisi olabiliyormus, bende hic olmadi. Dualarimiz seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…