Canım oluyor o kadar iğne ilaç denge illa ki bozuluyor ben 3. Tedavimden sonra 47. Gün tarlusolla söktürmüştüm. Şimdi de opu sonrası 2. Adetimi bekliyorum 34. gündeyim tık yokMerhaba kızlar.aramızda deneyimli arkadaşkar vardır mutlaka.negatif haberinden 4-5 gün sonra adet oldum.şimdi 2.adetimi bekliyorum tedaviye başlıcaz.ama 3- 4 gün gecikti.sanki hiç gelmiycek hibi belirti bile yok.testler negatif zaten.bu denemelerden sonra sizlerinde adeti gecikti mi?7 günü geçerse dr a gidicem ama huzursuzum.
Bu beklemeler cok zor Allahım sesimizi duysun yardım etsin bize inşallahCanım oluyor o kadar iğne ilaç denge illa ki bozuluyor ben 3. Tedavimden sonra 47. Gün tarlusolla söktürmüştüm. Şimdi de opu sonrası 2. Adetimi bekliyorum 34. gündeyim tık yok
Sağol canım cevabın için.bekliyim biraz daha o zamanCanım oluyor o kadar iğne ilaç denge illa ki bozuluyor ben 3. Tedavimden sonra 47. Gün tarlusolla söktürmüştüm. Şimdi de opu sonrası 2. Adetimi bekliyorum 34. gündeyim tık yok
Merhaba kızlar.aramızda deneyimli arkadaşkar vardır mutlaka.negatif haberinden 4-5 gün sonra adet oldum.şimdi 2.adetimi bekliyorum tedaviye başlıcaz.ama 3- 4 gün gecikti.sanki hiç gelmiycek hibi belirti bile yok.testler negatif zaten.bu denemelerden sonra sizlerinde adeti gecikti mi?7 günü geçerse dr a gidicem ama huzursuzum.
Gunaydın canım normal benim de olmustu hep :)Günaydın kızlar sabaha karşı adet olacak gibi bi ağrıyla uyandım 4.gunum daha normaldir olacaktır demişlerdi ama tedirgin oldum uyutmadı beni şimdi geçti belim agriyor hafif böyle olan var mıydı aramizda
Yanlis hatrlamiosam 4.gunden sonra basladı benim deGünaydın kızlar sabaha karşı adet olacak gibi bi ağrıyla uyandım 4.gunum daha normaldir olacaktır demişlerdi ama tedirgin oldum uyutmadı beni şimdi geçti belim agriyor hafif böyle olan var mıydı aramizda
Sağ ol cnm tedirgin oldum bir de uykudan uyanınca sersemlik panik yaşadım inşallah bu mübarek kandil gününde Allah emeklerimizi boş çıkartmasın KADİR gecemiz mübarek olsun kizlar dualarda bulusalimGunaydın canım normal benim de olmustu hep :)
Inşallah rabbim kucagimizi emeklerimizi boşa çıkar masin inşallahAllah bu evhamlari alip götürsün inşallahSalverys güzel haberlerde bulusalim
canım yaa 9. günde kanda çıkar bi kan versene bu mübarek günde hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKızlar günaydın benimde 9.gunum sanki regli olacak misim gibi çok üzülüyorumBu arada Kadir gecemiz mubarek olsun inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder
Bulantım hep var,ağzımın tadı yok..sadece tost yiyebiliyorum..birde ağzımda metal para tadı var... En ilginçti o :)))Bulantilatim devam canm birnde mide yanmasi basladiki ne yesem dokunuyo sankii
Allah yardımcın olsun canimBugün opum var lütfen dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah
Canimm içini ferah tut ebrucum olacak inşallah çok az kaldı erken yapacak mısın testii yoksa bkleyecekmisinKızlar günaydın benimde 9.gunum sanki regli olacak misim gibi çok üzülüyorumBu arada Kadir gecemiz mubarek olsun inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder
İnsallahh kaliteli kaliteliii olurlarrBugün opum var lütfen dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah
Aminn canimm.sen de çok guzel haberler a!irsinn insallllahhh bebeklerimizee isim bulmaca heyecanımizz olsunnn tez zaman daSağ ol cnm tedirgin oldum bir de uykudan uyanınca sersemlik panik yaşadım inşallah bu mübarek kandil gününde Allah emeklerimizi boş çıkartmasın KADİR gecemiz mübarek olsun kizlar dualarda bulusalim
Canimm ama genişler tutunduysa da böyle olurrrr hemen kötüye yorma tatlimmdnzderya Aminnn aminnn inşallah bana ve rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mubarek günde canım benim aslında yaptirabilirim ama esim pek istemiyor pazartesi yaptiralim dedi bu ikinci denemem 3.gun embriyosu 2 adet konuldu 9.gunumdeyim regli olacak gibi bacaklarim agriyor ve kasığında baskı var moralim bozuluyor regli olacağım diye rabbim yardimcim olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?