2016 mayıs tüp bebek

Canım oluyor o kadar iğne ilaç denge illa ki bozuluyor ben 3. Tedavimden sonra 47. Gün tarlusolla söktürmüştüm. Şimdi de opu sonrası 2. Adetimi bekliyorum 34. gündeyim tık yok

Canım oluyor o kadar iğne ilaç denge illa ki bozuluyor ben 3. Tedavimden sonra 47. Gün tarlusolla söktürmüştüm. Şimdi de opu sonrası 2. Adetimi bekliyorum 34. gündeyim tık yok
Sağol canım cevabın için.bekliyim biraz daha o zaman

Günaydın,
Benim negatif aldıktan sonraki 3 adetim hep düzensizdi. 4. Adetimde normale döndü. Yaşın ileri değilse hemen 2. Adetinde deneme derim biraz rahmin toparlansın. Doktorlar böyle söylüyorlar. 35 yaş altı için

Günaydın kızlar sabaha karşı adet olacak gibi bi ağrıyla uyandım 4.gunum daha normaldir olacaktır demişlerdi ama tedirgin oldum uyutmadı beni şimdi geçti belim agriyor hafif böyle olan var mıydı aramizda

Kızlar günaydın benimde 9.gunum sanki regli olacak misim gibi çok üzülüyorum Bu arada Kadir gecemiz mubarek olsun inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder

Kızlar günaydın benimde 9.gunum sanki regli olacak misim gibi çok üzülüyorum Bu arada Kadir gecemiz mubarek olsun inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder
canım yaa 9. günde kanda çıkar bi kan versene bu mübarek günde hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Canimm içini ferah tut ebrucum olacak inşallah çok az kaldı erken yapacak mısın testii yoksa bkleyecekmisin

dnzderya Aminnn aminnn inşallah bana ve rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mubarek günde canım benim aslında yaptirabilirim ama esim pek istemiyor pazartesi yaptiralim dedi bu ikinci denemem 3.gun embriyosu 2 adet konuldu 9.gunumdeyim regli olacak gibi bacaklarim agriyor ve kasığında baskı var moralim bozuluyor regli olacağım diye rabbim yardimcim olsun inşallah

Sağ ol cnm tedirgin oldum bir de uykudan uyanınca sersemlik panik yaşadım inşallah bu mübarek kandil gününde Allah emeklerimizi boş çıkartmasın KADİR gecemiz mübarek olsun kizlar dualarda bulusalim
Aminn canimm.sen de çok guzel haberler a!irsinn insallllahhh bebeklerimizee isim bulmaca heyecanımizz olsunnn tez zaman da )

Canimm ama genişler tutunduysa da böyle olurrrr hemen kötüye yorma tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…