tatlım esim istemiyor pazartesi test gunum inşallah regli olmayayim bana dua et canım benimCanimm içini ferah tut ebrucum olacak inşallah çok az kaldı erken yapacak mısın testii yoksa bkleyecekmisin
Allah yardimcin olsun bol bol kaliteli sağlıklı embriyolarin olussun canimBugün opum var lütfen dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah
Amin inşallah canım Allah hayırlısı ni nasip etsin dilimde dua hep onu istiyorAminn canimm.sen de çok guzel haberler a!irsinn insallllahhh bebeklerimizee isim bulmaca heyecanımizz olsunnn tez zaman da)
Ediomm canimm herduamda siz de varsiniz Allahım gulderecek bizi insallahN
tatlım esim istemiyor pazartesi test gunum inşallah regli olmayayim bana dua et canım benim
gözün aydın darısı bana mı desem yok inşallah 9 ay boyunca hiç gelmesin mi desem :)Kızlar adet oldum çok sukur.rabbime sukurler olsun ilaçla falan uğraşmadan geldi.o kadar sevincliyim ki ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindim çok sukur yarabbim.(kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarda buluşalım inş)
canım ağrı hep oluyor merak etme ona hiççç takılma ama en önemlisi moral morilini yüksek tut iyiyi çağır olumsuz dşünme bu mübarek günde Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahdnzderya Aminnn aminnn inşallah bana ve rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mubarek günde canım benim aslında yaptirabilirim ama esim pek istemiyor pazartesi yaptiralim dedi bu ikinci denemem 3.gun embriyosu 2 adet konuldu 9.gunumdeyim regli olacak gibi bacaklarim agriyor ve kasığında baskı var moralim bozuluyor regli olacağım diye rabbim yardimcim olsun inşallah
keşkeeeeeeBnce hiç gelmesin canım:))
Canimm aynı sevinc ben de de var sabhkalktim goruncesarkilar söylemeye başladım bagira bagira esimm şaşkın:)) ya kadınlar her şeyi daha derinden yaşıyorKızlar adet oldum çok sukur.rabbime sukurler olsun ilaçla falan uğraşmadan geldi.o kadar sevincliyim ki ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindim çok sukur yarabbim.(kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarda buluşalım inş)
Aynısının tipkisiiiYa diyorum ya dün kahve leke geldi.dedim devamı inş yarın gelir:)))nasıl sevindim sukrettim rabbime.
Maalesser yaşım 37 canım.Günaydın,
Benim negatif aldıktan sonraki 3 adetim hep düzensizdi. 4. Adetimde normale döndü. Yaşın ileri değilse hemen 2. Adetinde deneme derim biraz rahmin toparlansın. Doktorlar böyle söylüyorlar. 35 yaş altı için
Darısı başıma...Kızlar adet oldum çok sukur.rabbime sukurler olsun ilaçla falan uğraşmadan geldi.o kadar sevincliyim ki ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindim çok sukur yarabbim.(kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarda buluşalım inş)
Maalesser yaşım 37 canım.
Kuzum.o guzel belirti telas yapma:) benimde oyleydi her an islaklik hisdyrdmKızlar günaydın benimde 9.gunum sanki regli olacak misim gibi çok üzülüyorumBu arada Kadir gecemiz mubarek olsun inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?