2016 mayıs tüp bebek

Kuzum.o guzel belirti telas yapma:) benimde oyleydi her an islaklik hisdyrdm
Inşallah öyledir canım benim sen uzan gezme dedin ya bende uzaniyorum ayy inşallah regli olmam seydam dualarin da beni an kuzum rabbim o tatlı yavrularını koruyup gozetsin insallah-

Sağlık ocağında Jeli yazdırdım kadın uyuz tüp bebek mi evet dedim sorun kim de diyo senin bu uslubunla kafanda diyeceksin iste de salak mübarek günde sustum bugün çok duygusalim

Kadir gecemiz mubarek olsun.kizlar hamile olanlar saglikla kucagina alsin tedavide olanlar pozitif sonuc alsin bnm.gibi megatif sonuc alanlar da kendiliğinden hamile kalsin inssss rabbim dualarimizi kabul etsin gunahlarimizi affetsin ins dualarinizda ismimin gecmesi dilegiyle...

Buarada bnm negatiften sonra 5.gün adet oldum ama bir degisik oldu iki gun cok yoğun geldi ama hep acik renkteydi pembe gibi sonra 3 gun kahverengi akinti gibi geldi normal dimi kizlat yani bilenler icin soruyorum drla da görüştüm adet biter bitmez ertesi gun histeroskopi yapiyormus agustos adetimle yaptiricam tabi ins kendiliginden olur bu iki ay da gerek kalmaz

Inşallah öyledir canım benim sen uzan gezme dedin ya bende uzaniyorum ayy inşallah regli olmam seydam dualarin da beni an kuzum rabbim o tatlı yavrularını koruyup gozetsin insallah-
Etmemmi cnm alcaksn insAllah guzel hbri icibi ferah tut bugunun hurmetine Rabbim verecek mucizesini insAllah

Masallahh canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah..

Canım Adet Olmazsın Merak Etme Sen. Opudan sonra crinone jel kullandim 4 gün. Kasık ağrısı meme ucu hassasiyeti ve ağrısı, şişkinlik bacak ağrısı, her an adet olacakmış gibi ağrı basınç oldu. Embriyolar döndürülür donduruluncailaclari kestik. Ve o belirtiler geçti. Yani bu belirtiler hep ilaçlardan. Rahat ol ve zamanında testini yap canım. İnşallah pozitif haberini buradan alırız.

hadi Gözün aydın canım. Rabbim bu tedavinle yavrunu kucağına almayı nasip etsin.

Gözün aydın canım. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…