- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Beni etmediler canım kan verdim sonucu bekledim değere göre ilaca başlatıyorlar hadi gozun aydınBiravucdua canimm adette gdiozya alttan muayene edecekler mi çok şükür sanırım adet okuyom
Inşallah öyledir canım benim sen uzan gezme dedin ya bende uzaniyorum ayy inşallah regli olmam seydam dualarin da beni an kuzum rabbim o tatlı yavrularını koruyup gozetsin insallahKuzum.o guzel belirti telas yapma:) benimde oyleydi her an islaklik hisdyrdm
Saol canım benimmBeni etmediler canım kan verdim sonucu bekledim değere göre ilaca başlatıyorlar hadi gozun aydın
Benim de kahverengiler gelmiş oleyyy.tedavi başlasın hemencik.Canimm aynı sevinc ben de de var sabhkalktim goruncesarkilar söylemeye başladım bagira bagira esimm şaşkın:)) ya kadınlar her şeyi daha derinden yaşıyor
Superrrr superrrrBenim de kahverengiler gelmiş oleyyy.tedavi başlasın hemencik.
Canım gittinmi kontroleBulantilatim devam canm birnde mide yanmasi basladiki ne yesem dokunuyo sankii
Gittimm canim cok sukur hersey yolunda :)Canım gittinmi kontrole
Çok şükür bende gittim benimde yolunda. Artık hulusi bey takip etmiycekmiş beni. Çağrı beye yönlendirdi 12 temmuza randevu verildi. Senle konuştumu hiç bu konuyuGittimm canim cok sukur hersey yolunda :)
Etmemmi cnm alcaksn insAllah guzel hbri icibi ferah tut bugunun hurmetine Rabbim verecek mucizesini insAllahInşallah öyledir canım benim sen uzan gezme dedin ya bende uzaniyorum ayy inşallah regli olmam seydam dualarin da beni an kuzum rabbim o tatlı yavrularını koruyup gozetsin insallah-
Masallahh canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah..Kızlar ben de bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum Allaha bin şükür çok güzel bir duyguydu gözlerim doldu tutamadım kendimi, kaç gündür hiç belirtim yok diye üzülüyordum ama herşey yolundaymış
Canım Adet Olmazsın Merak Etme Sen. Opudan sonra crinone jel kullandim 4 gün. Kasık ağrısı meme ucu hassasiyeti ve ağrısı, şişkinlik bacak ağrısı, her an adet olacakmış gibi ağrı basınç oldu. Embriyolar döndürülür donduruluncailaclari kestik. Ve o belirtiler geçti. Yani bu belirtiler hep ilaçlardan. Rahat ol ve zamanında testini yap canım. İnşallah pozitif haberini buradan alırız.@dnzderya Aminnn aminnn inşallah bana ve rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mubarek günde canım benim aslında yaptirabilirim ama esim pek istemiyor pazartesi yaptiralim dedi bu ikinci denemem 3.gun embriyosu 2 adet konuldu 9.gunumdeyim regli olacak gibi bacaklarim agriyor ve kasığında baskı var moralim bozuluyor regli olacağım diye rabbim yardimcim olsun inşallah
hadi Gözün aydın canım. Rabbim bu tedavinle yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Kızlar adet oldum çok sukur.rabbime sukurler olsun ilaçla falan uğraşmadan geldi.o kadar sevincliyim ki ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindim çok sukur yarabbim.(kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarda buluşalım inş)
Gözün aydın canım. Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahKızlar ben de bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum Allaha bin şükür çok güzel bir duyguydu gözlerim doldu tutamadım kendimi, kaç gündür hiç belirtim yok diye üzülüyordum ama herşey yolundaymış
2.gun mu olacak yarın cnm hadi bakalımYarın ben de kan tahlili vereceğim uygunsa eğer ilaçlara baslayacagim transfer için cannnkizlarrr bana da dua edin lutfenn hayirlisiyla her şey yolunda olsun.buarada L lavantacicegi blki karşılaşırız yarın:lkk
Evet canm benide ona yonlendirdiÇok şükür bende gittim benimde yolunda. Artık hulusi bey takip etmiycekmiş beni. Çağrı beye yönlendirdi 12 temmuza randevu verildi. Senle konuştumu hiç bu konuyu
Masallah cnm gözünaydın ins boyle hersey yolunda giderBen bugun kontrolden geldim kesemiz 7.7 mm olmus 5+4 gunluk yolkuda gorduk bugun bos gebelik degilmis yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?