2016 mayıs tüp bebek

Kızlar transfer tedavisinde igne kullanılıyor mu?
sanırım transfer esnasında ne ile aktarıldığını ve ayık olup olmadığını kastediyorsun. 1dk bile sürmeyen ve hiç acı çekmeyeceğin bi aşama pipet daha ince bir şeyle embriyoyu transfer ediyorlar birde vajina ağzına bişey kapak boyutunda birşey oturtuyorlar ama kesinlikle sana acı verecek şeyler değil normal alttan muayne gibi düşün sen zaten o kadr çişin oluyor ki onu tutmanın telaşı ile hiç birşey anlamıyorsun

Kızlar adetin 2.gunuyle başlayan dondurulmuş embriyo transferi esnasında hangi ilaçlar kullanılıyor bunu sormustum

Hmm anladm cnm inş inş hepimiz tek tek müjdeli haberi alırız inş kadir gecesinin yüzü suyu hurmetine Rabbim yüzümüzu guldursun
Amin inşallah cnm önce estrofemle başlarsınız sanırım kalınlık yeterliyse sonra diğer ilaçlar a geçersiniz kolaylıklar diliyorum

Masallahhhh hayırlı ugurlu olsun :))) transferden sonraki kacinci gun duydun canım ?

Tam açıklayıcı yazmamisim kusura bakmayın kizlar

Eatağfurullah :)

Ben adetin 2. Günü başladım tedaviye. Adetin ilk 4 günü günde 1 tane, sonraki 5 gün günde 2 tane estrofem içtim. 9. Gün rahim 6 mm i geçince günde 2 kez estrofeme devam ettim ama ek olarak crinone gel başladım. 17. Gün transferim oldu. Transferden sonra oxapar iğne, coraspirin,folik asit ve crinone jel devam ettim.

Ekim2014 canim senin transfer tarihin ne. Sen takvimini son adet tarihine goremi ayarladin bizim nasil senle aramizda 1 gun oluyo doktor benim son adet tarihime gore gittigimi soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…