- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
Insallah insallah :) insallah sende en kisa zamanda normal olarak alirsin kucagina bebeginiMasallah cnm gözünaydın ins boyle hersey yolunda gider
İnşallah canim hayirlisiyla insInsallah insallah :) insallah sende en kisa zamanda normal olarak alirsin kucagina bebegini
Kızlar transfer tedavisinde igne kullanılıyor mu?
sanırım transfer esnasında ne ile aktarıldığını ve ayık olup olmadığını kastediyorsun. 1dk bile sürmeyen ve hiç acı çekmeyeceğin bi aşama pipet daha ince bir şeyle embriyoyu transfer ediyorlar birde vajina ağzına bişey kapak boyutunda birşey oturtuyorlar ama kesinlikle sana acı verecek şeyler değil normal alttan muayne gibi düşün sen zaten o kadr çişin oluyor ki onu tutmanın telaşı ile hiç birşey anlamıyorsunKızlar transfer tedavisinde igne kullanılıyor mu?
Canım benm iğne olmadı estrofem vajinal jel coraspirini antibiyotik ve prednol 5gun sadece öyle işteTam açıklayıcı yazmamisim kusura bakmayın kizlar
Amin inşallah cnm önce estrofemle başlarsınız sanırım kalınlık yeterliyse sonra diğer ilaçlar a geçersiniz kolaylıklar diliyorumHmm anladm cnm inş inş hepimiz tek tek müjdeli haberi alırız inş kadir gecesinin yüzü suyu hurmetine Rabbim yüzümüzu guldursun
Masallahhhh hayırlı ugurlu olsun :))) transferden sonraki kacinci gun duydun canım ?Kızlar ben de bugün ikizlerimin kalp atışlarını duydum Allaha bin şükür çok güzel bir duyguydu gözlerim doldu tutamadım kendimi, kaç gündür hiç belirtim yok diye üzülüyordum ama herşey yolundaymış
Tam açıklayıcı yazmamisim kusura bakmayın kizlar
Ewet canım yarın 2 inşallah dilek kan tahlili uygunsailaclara başlarsınız dedi inşallah güzeldir her sey2.gun mu olacak yarın cnm hadi bakalım
İnşallah gitmiştir canimm Allahın izniyle.Cnm sende transfer tedavisine baslicaksin dimi.ins kist gitmistirde tedaviye başlarim bnde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?