- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
İnşallah canım yolundadır merak etme haberdar et gelişmelerden kolay gelsinEwet canım yarın 2 inşallah dilek kan tahlili uygunsailaclara başlarsınız dedi inşallah güzeldir her sey
Benimde dondurulmuşlarla olmuştu.ama uzun protokoldu 5 hafta sürdü hatta 6 bile olabilir.adını hatırlamıyorum ama en az 4 hafta iğne kullandım.ağızdan haplarda vardı.kocaman bir listem vardı.hangi saatte nasıl kullanılacağı ile ilgili.Kızlar adetin 2.gunuyle başlayan dondurulmuş embriyo transferi esnasında hangi ilaçlar kullanılıyor bunu sormustum
Tesekkur ederim canım haberdar ederim mutlaka zaten hep soracaklarim oluyor:))İnşallah canım yolundadır merak etme haberdar et gelişmelerden kolay gelsin
Rabbim yardım etsin hayırlısı ileYarın ben de kan tahlili vereceğim uygunsa eğer ilaçlara baslayacagim transfer için cannnkizlarrr bana da dua edin lutfenn hayirlisiyla her şey yolunda olsun.buarada L lavantacicegi blki karşılaşırız yarın:lkk
Maşallah tatlım inşallah sağlıklı gider herşey :)Masallah cnm gözünaydın ins boyle hersey yolunda gider
Allah razi olsun canim hepimize insallahhRabbim yardım etsin hayırlısı ile
Amin canım hepimizinkini inşallah. Allahım isteyen herkese versin :)Masallahh canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah..
Sağol cnm, transferden sonrayı hesaplamadım ama 7+2 iken duydum. Belki daha önce de duyulabilirdi ama dr.um biraz büyüyüp emin olmak için bekletti :)Masallahhhh hayırlı ugurlu olsun :))) transferden sonraki kacinci gun duydun canım ?
Anladım canım sagol :)Sağol cnm, transferden sonrayı hesaplamadım ama 7+2 iken duydum. Belki daha önce de duyulabilirdi ama dr.um biraz büyüyüp emin olmak için bekletti :)
Aminnn inşallah canım benimMaşallah tatlım inşallah sağlıklı gider herşey :)
GünaydınGünaydın herkese
GünaydınnnnnGünaydın
Canim benim 22 mayis ama transfer 2 haziranda senin nasilEkim2014 canim senin transfer tarihin ne. Sen takvimini son adet tarihine goremi ayarladin bizim nasil senle aramizda 1 gun oluyo doktor benim son adet tarihime gore gittigimi soyledi
Hadi hayırlısı canım evet iç bakalım her şey iyi olsun inşaallahKizlaer ben de estrofeme basladim bugun itibariylee gelsinnn artikkk narr suyuuu)))
Aminnnnn nilguncummmHadi hayırlısı canım evet iç bakalım her şey iyi olsun inşaallah
Ohh ohhh cok sukurrr bn cok bakindim merkezde etrafimaa lavenderrr lavender dedim kndi kndimeeBnde aynı şekil başladım estrofeme çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?