2016 mayıs tüp bebek

Bugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Günembriyosu transfer edilecek tek embriyo
Canimmm nasill s evindimm hayirlisi olsun inşallah inşallah tutucak maşallah sana bol bol dua et

3. Gün embriyosu gönül isterdi ki 5. Gün olsun inşallah tutar ama iki tane transfer etmiyorlar malasef keşke etseler rabbim inşallah hepimiz için ol der be olur
Evet tatlım bir tane olsun yeter tatlım rabbim neylerse güzel eyler dua et bol bol

Bugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Günembriyosu transfer edilecek tek embriyo
Canim hayırlı olsun 3.gun diye üzülme hic gerek yok Fransa da mesela hep 3.gun transferi oluyormuş Rabbim isterse hiç önemi yok muhtemelen bnmde öyle olacak doktorlar bazen riske atmak istemiyor,, aslında siz 32 yasindaydnz deilmi 2 için 35 yaş şartımi arıyor

5.gün olmasının farkı ve yumiti bak ben bunları tam bilmiyorum bana da 3.gün embriyosu yapildi
5.gune çıkanlar kaliteli olarak değerlendirilir blastokist diyorlar o embriyolara tabiki Allahın ol demesi var bir de işin içinde canım herkes için hayırlısı

5.gune çıkanlar kaliteli olarak değerlendirilir blastokist diyorlar o embriyolara tabiki Allahın ol demesi var bir de işin içinde canım herkes için hayırlısı
Benim 5 gündü ama rabbim ol d3m3zse olmuyor onu takma kafana 3 gunle gamile kalan arkadsm.var indallah sende guzel haberler verirsin

KıLar bana resim vermişlerdi 3.gün embriyosu 1. Kalite demişlerdi nasıl oluyor kafam iyice karıştı ben de hiç sormamisim

Neyse boşluktan herşeyi sorun ettik valla çok şükür nerlerden nerelere geldik olumsuzluk yok inşallah Allahim sağlıkla mutlulukla kucagimiza almayı nasip etsin insallahhh

KıLar bana resim vermişlerdi 3.gün embriyosu 1. Kalite demişlerdi nasıl oluyor kafam iyice karıştı ben de hiç sormamisim
Tamm canm 1.kalitedir ozamn çok guzel.simdi bu döllenme olunca 2hucre oluşuyor ya her gün huceler yine 2ye bölünüyor.yani 2.gun 4hucreli oluyor. 3.gun 8 hücreli oluyor. 4..gün 16 hucreli oluyor böyle katlanarak gidiyor.mesela senin 3.gun ise 8 hucreli yani 1.kalite ama bazen her hucre bilinmiyor mesela 3..günde 6 hucre olabiliyor.sanirim bu hucre sayısı kaliteyi gosterio.sana gostedikleeri resim 8hucrelidir yani superrrr:))))

Evet malasef öyle ben iki istiyorum ama onlar kabul etmiyor

Evet malasef öyle ben iki istiyorum ama onlar kabul etmiyor
Canım yaşından dolayı bence sen buna odaklanma güzel beslen sakin ol inan asıl mesele transferden sonra ki zaman benim arkdasima da bir tane koymuslardi tuttu ve şimdi 2 yaşına girdi inşallah herşey güzel olacak

Kizlar uc ya da bes gun olmasina takilmayin.. Bazi doktorlar rahimde embriyo gelisiminn daha iyi olacagini dusunuyolar hangi labaratuar rahimden dhaa iyi olabilirki sonucta.. Benmkide ucuncu gundu cok sukur tuttu bir suru arkadasta var burada ucuncu gun olup pozitif alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…