- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
Benim adet 25 mayis transferde 9 haziranCanim benim 22 mayis ama transfer 2 haziranda senin nasil
Arayacaktım rmerkezi agrılarim oldu bu kadar erkn normal mi diye sonra olabilir derler diye dusundum konuşmaya usendimAminnnnn nilguncummm)
Ara canim icin rahat eder aklinda kalmasn hemArayacaktım rmerkezi agrılarim oldu bu kadar erkn normal mi diye sonra olabilir derler diye dusundum konuşmaya usendim
Canimmm nasill s evindimm hayirlisi olsun inşallah inşallah tutucak maşallah sana bol bol dua etBugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Günembriyosu transfer edilecek tek embriyo
3. Gün embriyosu gönül isterdi ki 5. Gün olsun inşallah tutar ama iki tane transfer etmiyorlar malasef keşke etseler rabbim inşallah hepimiz için ol der be olurCanimmm nasill s evindimm hayirlisi olsun inşallah inşallah tutucak maşallah sana bol bol dua et
Evet tatlım bir tane olsun yeter tatlım rabbim neylerse güzel eyler dua et bol bol3. Gün embriyosu gönül isterdi ki 5. Gün olsun inşallah tutar ama iki tane transfer etmiyorlar malasef keşke etseler rabbim inşallah hepimiz için ol der be olur
Canim hayırlı olsun 3.gun diye üzülme hic gerek yok Fransa da mesela hep 3.gun transferi oluyormuş Rabbim isterse hiç önemi yok muhtemelen bnmde öyle olacak doktorlar bazen riske atmak istemiyor,, aslında siz 32 yasindaydnz deilmi 2 için 35 yaş şartımi arıyorBugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Günembriyosu transfer edilecek tek embriyo
5.gune çıkanlar kaliteli olarak değerlendirilir blastokist diyorlar o embriyolara tabiki Allahın ol demesi var bir de işin içinde canım herkes için hayırlısı5.gün olmasının farkı veyumiti bak ben bunları tam bilmiyorum bana da 3.gün embriyosu yapildi
Benim 5 gündü ama rabbim ol d3m3zse olmuyor onu takma kafana 3 gunle gamile kalan arkadsm.var indallah sende guzel haberler verirsin5.gune çıkanlar kaliteli olarak değerlendirilir blastokist diyorlar o embriyolara tabiki Allahın ol demesi var bir de işin içinde canım herkes için hayırlısı
Tamm canm 1.kalitedir ozamn çok guzel.simdi bu döllenme olunca 2hucre oluşuyor ya her gün huceler yine 2ye bölünüyor.yani 2.gun 4hucreli oluyor. 3.gun 8 hücreli oluyor. 4..gün 16 hucreli oluyor böyle katlanarak gidiyor.mesela senin 3.gun ise 8 hucreli yani 1.kalite ama bazen her hucre bilinmiyor mesela 3..günde 6 hucre olabiliyor.sanirim bu hucre sayısı kaliteyi gosterio.sana gostedikleeri resim 8hucrelidir yani superrrr:))))KıLar bana resim vermişlerdi 3.gün embriyosu 1. Kalite demişlerdi nasıl oluyor kafam iyice karıştı ben de hiç sormamisim
Evet malasef öyle ben iki istiyorum ama onlar kabul etmiyorCanim hayırlı olsun 3.gun diye üzülme hic gerek yok Fransa da mesela hep 3.gun transferi oluyormuş Rabbim isterse hiç önemi yok muhtemelen bnmde öyle olacak doktorlar bazen riske atmak istemiyor,, aslında siz 32 yasindaydnz deilmi 2 için 35 yaş şartımi arıyor
Canım yaşından dolayı bence sen buna odaklanma güzel beslen sakin ol inan asıl mesele transferden sonra ki zaman benim arkdasima da bir tane koymuslardi tuttu ve şimdi 2 yaşına girdi inşallah herşey güzel olacakEvet malasef öyle ben iki istiyorum ama onlar kabul etmiyor
Ewet canım Rabbim yardımcımız olsun insallahh ebrucum güzel haberlerini bekliyoruz insallahhh
Inşallah bir yarın var regli olmazsamEwet canım Rabbim yardımcımız olsun insallahh ebrucum güzel haberlerini bekliyoruz insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?