2016 mayıs tüp bebek

8
Aynen katiliyorum sana benim doktorumda aynisini.soylemisti cok.sukur ki tuttu ....canm sende bacak agrisi varmi

Olmuycksn aaaa kiziyorum ama kotuyu cagrma nasibinde varsa bebisin seninledir...iyi dusun.azcik yavru
Ayyy bana ne guzelll moral veriyorsunuz tatlı kuzu insallah allahin izniyle güzel haber vermeye calisicam size
Seydamm sen nasıl oldun mide bulantin devam mi tatlim

Benimde adetim sökülmedi daha.2 gündür kahverendi devam ediyo.yetişemedim size.doktor 1 hafta daha bekle dedi.hayırlı olsun tedavileriniz kızlar
Canim devami gelir insallah kahweler geldyse gelecek insallah.bnde gelmz diye tedrgib olmaya basliyordum ki hemn sogan kaynatip suyunu ictim iyi geliyormus die okudum sökülmelere yardimi oluyormus.bikac gune olursun insallah canim

Canim devami gelir insallah kahweler geldyse gelecek insallah.bnde gelmz diye tedrgib olmaya basliyordum ki hemn sogan kaynatip suyunu ictim iyi geliyormus die okudum sökülmelere yardimi oluyormus.bikac gune olursun insallah canim
Soğan suyu benimde aklıma geldi aslında deneyebilirim.tedavin ne kadar sürecek dr bilgi verdi mi.benim önceki de dondurulmuşlarla yapılmıştı tedavi transfere kadar 5 hafta sürdü.

Ayyy bana ne guzelll moral veriyorsunuz tatlı kuzu insallah allahin izniyle güzel haber vermeye calisicam size
Seydamm sen nasıl oldun mide bulantin devam mi tatlim
Bugun biraz iyi gbiyim cok sukur biseler yiyebiluyrm...Olsun canim bebisler saglikli olsnda bn cekerimm sen.iyi sabrettin he bn 8. Gunu yapmistim

Bugun biraz iyi gbiyim cok sukur biseler yiyebiluyrm...Olsun canim bebisler saglikli olsnda bn cekerimm sen.iyi sabrettin he bn 8. Gunu yapmistim
Dimii ya ama ilk transferde bende erken yapmıştım üzüldüm açıkcası ne olucak sa pazartesi olsun inşallah iyi çıkar allahtan hayirlisi kuzuuu

Bugün kızlar bulusacakti galiba! Nasıl geçti acaba? Ben de ilk kez dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Nasıl olacak bilmiyorum. Genetik sonucuna göre başlanacak. Taze ve dondurulmuş embriyo transferlerini kıyaslarsak başarı oranı nasıl acaba

Benim dondurulmustu canm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…