- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Aynen katiliyorum sana benim doktorumda aynisini.soylemisti cok.sukur ki tuttu ....canm sende bacak agrisi varmiKizlar uc ya da bes gun olmasina takilmayin.. Bazi doktorlar rahimde embriyo gelisiminn daha iyi olacagini dusunuyolar hangi labaratuar rahimden dhaa iyi olabilirki sonucta.. Benmkide ucuncu gundu cok sukur tuttu bir suru arkadasta var burada ucuncu gun olup pozitif alan
Olmuycksn aaaa kiziyorum ama kotuyu cagrma nasibinde varsa bebisin seninledir...iyi dusun.azcik yavruInşallah bir yarın var regli olmazsaminsallahhh rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin canım benim
Ayyy bana ne guzelll moral veriyorsunuzOlmuycksn aaaa kiziyorum ama kotuyu cagrma nasibinde varsa bebisin seninledir...iyi dusun.azcik yavru
Kizlaer ben de estrofeme basladim bugun itibariylee gelsinnn artikkk narr suyuuu)))
Benimde adetim sökülmedi daha.2 gündür kahverendi devam ediyo.yetişemedim size.doktor 1 hafta daha bekle dedi.hayırlı olsun tedavileriniz kızlarBnde aynı şekil başladım estrofeme çok şükür
Yok canim oyle bi agrim olmadi hicOlmuycksn aaaa kiziyorum ama kotuyu cagrma nasibinde varsa bebisin seninledir...iyi dusun.azcik yavru
Yurtdışında mı tek transfer oluyor. Benim yaşım da 33 ama 2 transfer oldum türkiyedeEvet malasef öyle ben iki istiyorum ama onlar kabul etmiyor
Canim devami gelir insallah kahweler geldyse gelecek insallah.bnde gelmz diye tedrgib olmaya basliyordum ki hemn sogan kaynatip suyunu ictim iyi geliyormus die okudum sökülmelere yardimi oluyormus.bikac gune olursun insallah canimBenimde adetim sökülmedi daha.2 gündür kahverendi devam ediyo.yetişemedim size.doktor 1 hafta daha bekle dedi.hayırlı olsun tedavileriniz kızlar
Soğan suyu benimde aklıma geldi aslında deneyebilirim.tedavin ne kadar sürecek dr bilgi verdi mi.benim önceki de dondurulmuşlarla yapılmıştı tedavi transfere kadar 5 hafta sürdü.Canim devami gelir insallah kahweler geldyse gelecek insallah.bnde gelmz diye tedrgib olmaya basliyordum ki hemn sogan kaynatip suyunu ictim iyi geliyormus die okudum sökülmelere yardimi oluyormus.bikac gune olursun insallah canim
Yok Türkiye deYurtdışında mı tek transfer oluyor. Benim yaşım da 33 ama 2 transfer oldum türkiyede
Maşallah hayırlı olsun canım hangi testleri yaptılar dr neler dedi? Ay darısı bana ama artık tatil girdi benimki öbür aya kaldıKizlaer ben de estrofeme basladim bugun itibariylee gelsinnn artikkk narr suyuuu)))
Hmm neden acaba 2 transfer etmiyorlar aslında siz isterseniz doktorunuz kabul ediyor. Bu arada 3.gün embriyosu olacak diye üzülme benim de 3.gün embriyosuydu :)Yok Türkiye de
Bugun biraz iyi gbiyim cok sukur biseler yiyebiluyrm...Olsun canim bebisler saglikli olsnda bn cekerimm sen.iyi sabrettin he bn 8. Gunu yapmistimAyyy bana ne guzelll moral veriyorsunuztatlı kuzu insallah allahin izniyle güzel haber vermeye calisicam size
Seydamm sen nasıl oldun mide bulantin devam mi tatlim
Dimii ya ama ilk transferde bende erken yapmıştım üzüldüm açıkcası ne olucak sa pazartesi olsunBugun biraz iyi gbiyim cok sukur biseler yiyebiluyrm...Olsun canim bebisler saglikli olsnda bn cekerimm sen.iyi sabrettin he bn 8. Gunu yapmistim
InsAllah canmm :)Dimii ya ama ilk transferde bende erken yapmıştım üzüldüm açıkcası ne olucak sa pazartesi olsuninşallah iyi çıkar allahtan hayirlisi kuzuuu
At&t seyyda keşke aynı memlekette olsaydık ben seni kardeşim gibi bekledim canım ya :)InsAllah canmm :)
Canimm benimmm saolsn dunya.kucuk bir gun.karsilasrzz bir yerlerde bebeklerimizle :))At&t seyyda keşke aynı memlekette olsaydık ben seni kardeşim gibi bekledim canım ya :)
Benim dondurulmustu canm :)Bugün kızlar bulusacakti galiba! Nasıl geçti acaba? Ben de ilk kez dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Nasıl olacak bilmiyorum. Genetik sonucuna göre başlanacak. Taze ve dondurulmuş embriyo transferlerini kıyaslarsak başarı oranı nasıl acaba
Kontrol aralıkları nasıl canım? Biz istanbula gel git yapıyoruz her kontrolde. 2-3 saatlik mesafe var. Tabi aynı gün git ve dön. Çok zor yorucu ve madden de yıpratıcı.Benim dondurulmustu canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?