- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Adetin.ikinci gunu cagrdilar kontrol ve ilac diger adette kadr cagrmiyolar ikinci adette tekrar ilac veriyolr 15 gun.sonr tekrar kontrol ve 1 hafta sonrda duruma gore transfer yapiyolrKontrol aralıkları nasıl canım? Biz istanbula gel git yapıyoruz her kontrolde. 2-3 saatlik mesafe var. Tabi aynı gün git ve dön. Çok zor yorucu ve madden de yıpratıcı.
Canim aslinda hic bisey demedilerMaşallah hayırlı olsun canım hangi testleri yaptılar dr neler dedi? Ay darısı bana ama artık tatil girdi benimki öbür aya kaldı
Bugün kızlar bulusacakti galiba! Nasıl geçti acaba? Ben de ilk kez dondurulmuş embriyo transferi olacağım. Nasıl olacak bilmiyorum. Genetik sonucuna göre başlanacak. Taze ve dondurulmuş embriyo transferlerini kıyaslarsak başarı oranı nasıl acaba
Benim kolumu kaldracak halim yok :)) bide spor yaparsammm :)))ben doktora sordum son muayne de spor ve yüzme serbest mi diye evet dedi netten de baktım ilk 3 ay dan sonra diyorlarmış aslında ilk 3 ay içinde egzersiz yapan biri düşük yapsa bile nedeni egzersiz olmazmış sadece anneler kendini suçlu hisstmesin diye ilk 3 aydan sonra diyormuş doktorlar yani bir sakıncası yokmuş ben de başlamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemedim
Yok ya yasakmiş yaş itibariyleHmm neden acaba 2 transfer etmiyorlar aslında siz isterseniz doktorunuz kabul ediyor. Bu arada 3.gün embriyosu olacak diye üzülme benim de 3.gün embriyosuydu :)
Evet benimde 5.gündütutmicakherhalde dedim çok sukur tuttu takilma yınkızlar hepimizbebislerimizialırız kucağımiza inşallahKizlar uc ya da bes gun olmasina takilmayin.. Bazi doktorlar rahimde embriyo gelisiminn daha iyi olacagini dusunuyolar hangi labaratuar rahimden dhaa iyi olabilirki sonucta.. Benmkide ucuncu gundu cok sukur tuttu bir suru arkadasta var burada ucuncu gun olup pozitif alan
Ben de ayni sag ayak yastik ustunde sol kasikta titreme gibi bi hareketlilik ay hadi az kaldi canim senin yarin korkma hayirli haberler vereceksin ins yarin arefe ya hastaneler acik oliyor mu yarim gun mu olur acaba ona dikkat etKızlar günaydın bugün sabah 6 30 regli sancısı gibi uyandım sağ kasigim sag ayağım biraz çekip agriyor gibi crinone jelimide yaptım ama kan hiç bisi yok sag ayağımın altına yastık koyuyorum yine agriyor anlamadım yaa
Inşallah canım sabah gözümü açıp giderim ☺Ben de ayni sag ayak yastik ustunde sol kasikta titreme gibi bi hareketlilik ay hadi az kaldi canim senin yarin korkma hayirli haberler vereceksin ins yarin arefe ya hastaneler acik oliyor mu yarim gun mu olur acaba ona dikkat et
Canım ben de baslamak istiyorum ama bnce ilk 3 ay beklemek iyidir ya nolur nolmazben doktora sordum son muayne de spor ve yüzme serbest mi diye evet dedi netten de baktım ilk 3 ay dan sonra diyorlarmış aslında ilk 3 ay içinde egzersiz yapan biri düşük yapsa bile nedeni egzersiz olmazmış sadece anneler kendini suçlu hisstmesin diye ilk 3 aydan sonra diyormuş doktorlar yani bir sakıncası yokmuş ben de başlamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemedim
Canım sen simdi kac haftalık oldun :)))Benim kolumu kaldracak halim yok :)) bide spor yaparsammm :)))
Benim doktorum da iki istememe ragmen tek transfer etti canım doktordan doktora degisiyor sanırımYok ya yasakmiş yaş itibariyle
Benim hesabima gore 7 haftalik doktor gecen.hafta 5,5 haftalik dedi anlamdim karindanmi tam olculmuyr cozemedim kese boyutlari 1.49 _1.42 bayramdan.sonra doktor arayisina.gircmCanım sen simdi kac haftalık oldun :)))
Kabızlık oldu mu sen de canimInşallah canım sabah gözümü açıp giderim ☺
Hayırlı olsun canım.benimde bir aksilik olmazsa yarın başlıyacak tedavim.Kızlar doktorum bnden kan tahlili istemedi.sadece muayene etti.cok güzel herşey dedi.tedaviye bugün itibariyle başlıyoruz deyip.ilac listesini verdiler.19u büyük ihtimal transfer var hayırlisiyla bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?