2016 mayıs tüp bebek

Kontrol aralıkları nasıl canım? Biz istanbula gel git yapıyoruz her kontrolde. 2-3 saatlik mesafe var. Tabi aynı gün git ve dön. Çok zor yorucu ve madden de yıpratıcı.
Adetin.ikinci gunu cagrdilar kontrol ve ilac diger adette kadr cagrmiyolar ikinci adette tekrar ilac veriyolr 15 gun.sonr tekrar kontrol ve 1 hafta sonrda duruma gore transfer yapiyolr

Maşallah hayırlı olsun canım hangi testleri yaptılar dr neler dedi? Ay darısı bana ama artık tatil girdi benimki öbür aya kaldı
Canim aslinda hic bisey demedilerhormonlar iyi ilaca baslioz dediler .sanirim e2 ostrojn progesteron baktilar die dusunuyorum.umarim sizin de tez zamanda hayirlisiyla baslar tedavinizz

Canım bugün buluşmadık erteledik. Hepimizin bir arada olacağı bir tarih belirleriz

ben doktora sordum son muayne de spor ve yüzme serbest mi diye evet dedi netten de baktım ilk 3 ay dan sonra diyorlarmış aslında ilk 3 ay içinde egzersiz yapan biri düşük yapsa bile nedeni egzersiz olmazmış sadece anneler kendini suçlu hisstmesin diye ilk 3 aydan sonra diyormuş doktorlar yani bir sakıncası yokmuş ben de başlamak istiyorum ama nerden başlayacağımı bilemedim

Benim kolumu kaldracak halim yok :)) bide spor yaparsammm :)))

Evet benimde 5.gündütutmicakherhalde dedim çok sukur tuttu takilma yınkızlar hepimizbebislerimizialırız kucağımiza inşallah

Kızlar günaydın bugün sabah 6 30 regli sancısı gibi uyandım sağ kasigim sag ayağım biraz çekip agriyor gibi crinone jelimide yaptım ama kan hiç bisi yok sag ayağımın altına yastık koyuyorum yine agriyor anlamadım yaa

Ben de ayni sag ayak yastik ustunde sol kasikta titreme gibi bi hareketlilik ay hadi az kaldi canim senin yarin korkma hayirli haberler vereceksin ins yarin arefe ya hastaneler acik oliyor mu yarim gun mu olur acaba ona dikkat et

Kizlar merhaba malum ilk denemem negatif sonuclandi,ikinci deneme için merkez düşünüyoruz.Deneme şansımız çok az oyüzden doğru bir yer olduğuna emin olmak istiyoruz.Sanirim genelde Ankara Genart yada İstanbul Memorial tercih ediliyor.Siz ne düşünüyorsunuz nereyi tavsiye edersiniz?

Canım ben de baslamak istiyorum ama bnce ilk 3 ay beklemek iyidir ya nolur nolmaz

Kızlar doktorum bnden kan tahlili istemedi.sadece muayene etti.cok güzel herşey dedi.tedaviye bugün itibariyle başlıyoruz deyip.ilac listesini verdiler.19u büyük ihtimal transfer var hayırlisiyla bakalım.
Hayırlı olsun canım.benimde bir aksilik olmazsa yarın başlıyacak tedavim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…