2016 mayıs tüp bebek

Benim hesabima gore 7 haftalik doktor gecen.hafta 5,5 haftalik dedi anlamdim karindanmi tam olculmuyr cozemedim kese boyutlari 1.49 _1.42 bayramdan.sonra doktor arayisina.gircm
Senin.kac haftalik canm
Benim hesaplarıma gore bugun 5+1 canım dun doktora gttim o da 5 hfta ile uyumlu dedi boyutunu sormadm soylemedi o da :) ya ben her okuyusumda kıyamıyorum sana hep kotusun ne zmn gecicek bu halsizlik bulantıların vs diye ondan merak ettim bende sukur henuz oyle hayatimi cok etkileyecek bi etki olusturmadı bıdıkım gerci olmycagı anlamına da gelmez hoş yapsalar da cekeriz :) ama insallah sen toparlarsın bi an once kuzum ya

zaten araya bayram giriyor bayram dan sonra en azından günlük yarım saatlik yürüyüşlerle bir yerden başlamak lazım düzenli yürüsek bile yeter çok korkuyorum çok kilo almaktan
Evet zaten yüruyuş yapılır ama cok yemezsek cok kilo almayız zaten :) bi de rahat ol bosver alsan da verirsin keyfini cıkar :) benim ilk gunden beri istahım kapalı hic kusmadım ama tatlılardan tiksindim mesela hic agzıma almiyorum boyle devam ederse az kilo alirim gerci spor olmayinca vucut salıyor kilo olmasa da ama en guzel gunlerimiz bunlar tadinı cikaralım :)))

ben de normal de pasta tatlı canavarıyımdır ama hiç canım çekmiyor hep ekşili sarmısaklı şeylerde gözüm onları da aşerme şeklinde değil mide bulantısı dün vardı biraz sabah ve gece bugün çok hafif bir an midem karışıyo gibi oluyo anlık sonra geçiyo ev temizliği yapıyor musunuz mesela süpürge ile süpürmeye başladınız mı eşim hiç yanaştırmıyo ama bana bişey olmaz gibi geliyo yavaş yavaş yapsam evde zaman geçmiyor çünkü

Bende tatlıdan tiksindim ya ekşili tuzlu ferahlatıcı seyler yemek istiyorum. Bir de ben transferin 3.günün den beri temizliğimi yemeğimi her işimi kendim yapıyorum biz hasta değiliz ki canım normal yaşantına dön bence sonra sürekli bebeğini düşünerek zaman geçmiyor aklına kötü kötü seyler geliyor insanın

Sorma valla moralim çok bozuk agladim regli olucak diye hayirlisi bakalim inşallah akşam crinone jel yapicam ona belirgin bir kirmizi lik gelmezse iyidir
Gelmez inşallah hayırlısı ni dile canım dua et başka caremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…