2016 mayıs tüp bebek

Merhaba kızlar bugün benim de transfer sonrası 3. Günüm... Zaman geçmiyor sanki dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum 2 tane... 15 temmuz test günüm... Siz ilk günler bir şeyler hissetmiş miydiniz

Bence yapma canım ya en azından uc ay dolana kadar..ben hatta hic almamayı planlıyorum zorunlu olmadıkca :) calısıyor musun ? Ben calıstgm icin zaten eve gelince yıgılıyorum ondan boyle dusunuyorum calısmasaydım uc ay sonra yavas yavas yapardım..zaten kolay elde edilmiyor gerekirse herseyden fedakarlık yaparz :))

Canım tabiki hasta degiliz hatta normal yollardan hamile kalsak dedigin tamamen dogru ama biz belli çabalar sonucu tedavilerle bu noktaya geldigimiz icin birazcık daha dikkat etmeliyiz bnce..doktorum da bir ay cok dikkat et yatalak hasta gbi degil ama daha dikkatli ol dedi...sanırım normal yoldan gebe kalanlara nazaran bi tık fazla dikkat etsek guzel olur naçizane fikrim :)

10. Haftaya kadar bise yapma canm

bende öğretmenim ama tatildeyim tabi ki bi yönden iyi oldu gebeliğin ilk3 ayı evde olmak anasınıfı öğretmeni olduğum için minnoşlarla zor olurdu 4 yaş grubu birde bana düşkünler okuldan sonra benim de evde iş yapmaya halim kalmıyordu normalde ama çalışma hayatı olunca evde hiç bişey yapmadan zaman geçirmek zor oluyo yaz günü gündüz sıcakta dışarı da çıkılmıyor

Hadi bakalim hayirlisi canım.Transferden sonra agrin sizin akintin vs oldumu veya suan varmi?
Amin hepimiz için hayırlısı olsun 4ve 5.gnler kasık ağrıları vee batmalar oldu beyaz akıntı ve gogus hassasiyeti sanırım crinone jeldendir diye dusunuyorum belirti kişiden kişiye değişiyor ya da olmuyor takilamamk lazım ama psiklojimiz elvermiyor ki takmamaya

Aa anasınıfı ogretmeni ne guzel :) o zmn tatile denk gelmesi gercekten guzel olmuş :) en tehlikeli sey boyle bi yere cok uzanmaya calısmak derler temizlik yapıcaksan bence buna cok cok dikkat et bir de dinlene dinlene yap insan en iyi kendini bilir yoruldugunda bırak dinlen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…