Canım benim ya şimdi eve geldim uzaniyorum inşallah yarın test gunum Allah nasip ederse güzel haber vermek isterim bana da dua edinMerak etme bendede gelmisti.
Hep diyorum rabbim hayırlısıyla elden gelen birsey yok rabbim ol derse olacakGelmez inşallah hayırlısı ni dile canım dua et başka caremiz yok
Insallah canim stres yapma.kendine olmustur bak gorursun :)Hep diyorum rabbim hayırlısıyla elden gelen birsey yok rabbim ol derse olacak
InşallahInsallah canim stres yapma.kendine olmustur bak gorursun :)
insallah canim kacinci gunundesin??Hayırlısı bolsun bizler de bekliyoruz inşallah pozitifleri gorururz
Bence yapma canım ya en azından uc ay dolana kadar..ben hatta hic almamayı planlıyorum zorunlu olmadıkca :) calısıyor musun ? Ben calıstgm icin zaten eve gelince yıgılıyorum ondan boyle dusunuyorum calısmasaydım uc ay sonra yavas yavas yapardım..zaten kolay elde edilmiyor gerekirse herseyden fedakarlık yaparz :))ben de normal de pasta tatlı canavarıyımdır ama hiç canım çekmiyor hep ekşili sarmısaklı şeylerde gözüm onları da aşerme şeklinde değil mide bulantısı dün vardı biraz sabah ve gece bugün çok hafif bir an midem karışıyo gibi oluyo anlık sonra geçiyo ev temizliği yapıyor musunuz mesela süpürge ile süpürmeye başladınız mı eşim hiç yanaştırmıyo ama bana bişey olmaz gibi geliyo yavaş yavaş yapsam evde zaman geçmiyor çünkü
Canım tabiki hasta degiliz hatta normal yollardan hamile kalsak dedigin tamamen dogru ama biz belli çabalar sonucu tedavilerle bu noktaya geldigimiz icin birazcık daha dikkat etmeliyiz bnce..doktorum da bir ay cok dikkat et yatalak hasta gbi degil ama daha dikkatli ol dedi...sanırım normal yoldan gebe kalanlara nazaran bi tık fazla dikkat etsek guzel olur naçizane fikrim :)Bende tatlıdan tiksindim ya ekşili tuzlu ferahlatıcı seyler yemek istiyorum. Bir de ben transferin 3.günün den beri temizliğimi yemeğimi her işimi kendim yapıyorum biz hasta değiliz ki canım normal yaşantına dön bence sonra sürekli bebeğini düşünerek zaman geçmiyor aklına kötü kötü seyler geliyor insanın
Insallahh canımm bu bayram sana çifte bayram olur :)Canım benim ya şimdi eve geldim uzaniyorum inşallah yarın test gunum Allah nasip ederse güzel haber vermek isterim bana da dua edin
6.guninsallah canim kacinci gunundesin??
Aminnnn canim benim rabbim isteyen herkese nasip eylesinInsallahh canımm bu bayram sana çifte bayram olur :)
Canimm cokmu pembe geldi bnde halen.renkli sekilde cikiyo jel korkmA MORELINIDE Bozma.hayirlisi de tatlimKızlarBiravucdua kiymetlimiz biraz önce canım sıkıldı biraz wc ye girmiştim crinone jel biraz pembe si geldi size s olmusmuydu Allahim çok korkuyorum
10. Haftaya kadar bise yapma canmben de normal de pasta tatlı canavarıyımdır ama hiç canım çekmiyor hep ekşili sarmısaklı şeylerde gözüm onları da aşerme şeklinde değil mide bulantısı dün vardı biraz sabah ve gece bugün çok hafif bir an midem karışıyo gibi oluyo anlık sonra geçiyo ev temizliği yapıyor musunuz mesela süpürge ile süpürmeye başladınız mı eşim hiç yanaştırmıyo ama bana bişey olmaz gibi geliyo yavaş yavaş yapsam evde zaman geçmiyor çünkü
Allah yardimcin olsun inşallah hamissindir yarin güzel haberlerini bekliyoruz canim.Aminnnn canim benim rabbim isteyen herkese nasip eylesin
Hadi bakalim hayirlisi canım.Transferden sonra agrin sizin akintin vs oldumu veya suan varmi?
bende öğretmenim ama tatildeyim tabi ki bi yönden iyi oldu gebeliğin ilk3 ayı evde olmak anasınıfı öğretmeni olduğum için minnoşlarla zor olurdu 4 yaş grubu birde bana düşkünler okuldan sonra benim de evde iş yapmaya halim kalmıyordu normalde ama çalışma hayatı olunca evde hiç bişey yapmadan zaman geçirmek zor oluyo yaz günü gündüz sıcakta dışarı da çıkılmıyorBence yapma canım ya en azından uc ay dolana kadar..ben hatta hic almamayı planlıyorum zorunlu olmadıkca :) calısıyor musun ? Ben calıstgm icin zaten eve gelince yıgılıyorum ondan boyle dusunuyorum calısmasaydım uc ay sonra yavas yavas yapardım..zaten kolay elde edilmiyor gerekirse herseyden fedakarlık yaparz :))
Canimmm biraz geldi jel çıkarken biraz pembemsi di moralim bozuldu ama akşam jel yaptığım da hiçbirşey çıkmadı hayirlisi insallahhCanimm cokmu pembe geldi bnde halen.renkli sekilde cikiyo jel korkmA MORELINIDE Bozma.hayirlisi de tatlim
Inşallah canimmm hayırlı güzel haberlerle dönerim burayaAllah yardimcin olsun inşallah hamissindir yarin güzel haberlerini bekliyoruz canim.
Amin hepimiz için hayırlısı olsun 4ve 5.gnler kasık ağrıları vee batmalar oldu beyaz akıntı ve gogus hassasiyeti sanırım crinone jeldendir diye dusunuyorum belirti kişiden kişiye değişiyor ya da olmuyor takilamamk lazım ama psiklojimiz elvermiyor ki takmamayaHadi bakalim hayirlisi canım.Transferden sonra agrin sizin akintin vs oldumu veya suan varmi?
Aa anasınıfı ogretmeni ne guzel :) o zmn tatile denk gelmesi gercekten guzel olmuş :) en tehlikeli sey boyle bi yere cok uzanmaya calısmak derler temizlik yapıcaksan bence buna cok cok dikkat et bir de dinlene dinlene yap insan en iyi kendini bilir yoruldugunda bırak dinlen :)bende öğretmenim ama tatildeyim tabi ki bi yönden iyi oldu gebeliğin ilk3 ayı evde olmak anasınıfı öğretmeni olduğum için minnoşlarla zor olurdu 4 yaş grubu birde bana düşkünler okuldan sonra benim de evde iş yapmaya halim kalmıyordu normalde ama çalışma hayatı olunca evde hiç bişey yapmadan zaman geçirmek zor oluyo yaz günü gündüz sıcakta dışarı da çıkılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?