2016 mayıs tüp bebek

aynen oyle canim transferim dun oldu ve agrim var kasik ve bel agrim bigunde goguslerde agrim var ve su gibi akintim var hepsi var yani masalalhhh

Haklısın orası öyle tabiki ama ben hem çalışıp hem ev işimi yaptm yavas yavaş .Allahtan okul tatil oldu evdeyim daha rahat olucam. Günlük ev işi yapılabilir yani benim içim rahat etmiyor yapmadığım zaman alerjim de var toz almazsam benim için daha kötü o yüzden

Slm kızlar. Transferin 5. günündeyim sabah crinone jel pembe tortu şeklinde geri geldi umursamadım ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda pembe bi akıntı farkettim çok korktm adet mi oluyorm yoksa ? Böyle bişy yaşayan var mı ?

Selam kızlar,

Bugün benim pembe kanamam oldu çeyrek çay bardağı kadar. Akşama doğru kahverenge dönüp kesildi. Herkesin başına gelebiliyormuş ama baya moralim bozuldu. Doktorum artmadığı sürece sorun değil dedi. Benim gibi kanama yaşayan oldu mu gebeliğinde ?

Benim doktorum da artmadıgı surece ve cok olmadigi surece normal tarzı bir bilgi verdi kesildiyse ve doktorunu haberdar ettysen korkma bence stres yapma

Benim doktorum da artmadıgı surece ve cok olmadigi surece normal tarzı bir bilgi verdi kesildiyse ve doktorunu haberdar ettysen korkma bence stres yapma

Can sıkıyor işte ne yaparsın. Şu anda durdu yarın sabah devam ederse doktora bi fiziken görüneceğim ama umarım ki devam etmeyecek.

Cok iyi yapmissin tatlim iyi gelecek tatlil sonra transfere daha enerjik olursun

Allah yardımcın olsun yuzun gülsün inşallah canimmmmmmmm

Can sıkıyor işte ne yaparsın. Şu anda durdu yarın sabah devam ederse doktora bi fiziken görüneceğim ama umarım ki devam etmeyecek.
Cnm olabiliyo kanamalar. Bnm arkadaşımın ilk 3 ay ara ara hep olmuştu şimdi ikizleri var maşallah. Devam etti mi peki Sabah da

Piitt pitttt atio kalbimmm heyecNdann hadi insallllahhh büyüğünün bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…