2016 mayıs tüp bebek

Canimmm kuzummmm hayirli haberlerle gel insAllah...

Inşallah herşey nasip kısmet rabbim biliyorum ki yüzümüze gülecek inşallah Allah bu yolda kim varsa evladını kucagina almayı nasip etsin selam ve dua ile iyiki varsınız bana hep destek oldunuz rabbim sizi de guldursun hoşçakalın aklınıza gelirsem bana da dua edin

Kuzumm hep aklmdasn ve dualrmdasn insAllah Rabbim en kisa zamnda mucizesini verecek insAllah sevincni yazacksn ...

Canım içimden bir şeyler gitti Ebrucum çok üzgünüm Rabbim güç versin size yol arkadaşım

Insallahh kizlar 2 3 ay ara vericez Kızlar benim acibadem de dondurulmus embriyolarim var bahceciye transfer yaptırabilir miyim bilginiz var mi

Insallahh kizlar 2 3 ay ara vericez Kızlar benim acibadem de dondurulmus embriyolarim var bahceciye transfer yaptırabilir miyim bilginiz var mi
Araştırmak lazım canım ben de bilmiyorum peki niye tutmamış drla gorustun mu genetik testi falan gerekiyor mu

Kızlar transfere kadar ne yiyip ne icmeliyiz? onerebileceginiz birşeyler var mı?nar suyu icicem inş.ayrica neler yapmalıyım?
Protein ağırlıklı beslenilmeli taze sebze ve meyve ceviz badem kabak çekirdeği bunlar bir nebze yardımcı olan şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…