Canimmm kuzummmm hayirli haberlerle gel insAllah...Günaydın kızlarbenim için büyük gün geldi sizde benim kadar sonucu merak ediyorsunuz i nsallahh rabbim güzel haberler vermeye nasıp eder Allahim hep diyorum rabbim isteyen herkesi sevindirsin hadi bakalim kan tahliline gidiyorum bana dua edinn
5 dk kaya kadar öğreniyorum insalahhhhhhh rabbim yüzümüzü guldursun inşallah bitanemCanimmm kuzummmm hayirli haberlerle gel insAllah...
Hdi baklm kuzum bekliyoruz...5 dk kaya kadar öğreniyorum insalahhhhhhh rabbim yüzümüzü guldursun inşallah bitanem
Kuzum ne.kadar uzulme desemde uzuleceksn,zamani degilmis insAllah en.kisa zamanda Rabbim yuzunu guldurur...Hamile değilim negatif kizlar
Kuzumm hep aklmdasn ve dualrmdasn insAllah Rabbim en kisa zamnda mucizesini verecek insAllah sevincni yazacksn ...Inşallah herşey nasip kısmet rabbim biliyorum ki yüzümüze gülecek inşallah Allah bu yolda kim varsa evladını kucagina almayı nasip etsin selam ve dua ile iyiki varsınız bana hep destek oldunuz rabbim sizi de guldursun hoşçakalın aklınıza gelirsem bana da dua edin
Allah yar ve yardmcn olsn cnmBugün 13.30 da transferim var bol bol dua edin bana
Canım içimden bir şeyler gitti Ebrucum çok üzgünüm Rabbim güç versin size yol arkadaşımInşallah herşey nasip kısmet rabbim biliyorum ki yüzümüze gülecek inşallah Allah bu yolda kim varsa evladını kucagina almayı nasip etsin selam ve dua ile iyiki varsınız bana hep destek oldunuz rabbim sizi de guldursun hoşçakalın aklınıza gelirsem bana da dua edin
İnşallah bebisiniz tutunur sana çok çok sağlıklı olursunuz aminBugün 13.30 da transferim var bol bol dua edin bana
Ah be canım Allah büyük hep hayırlısı dedik ne kadar uzulsek de Allahın takdiri sabırlı ol canım dualarimizla olacaksın hepHamile değilim negatif kizlar
Canım sakin üzülme rabbimin vardır bir bildiği öbüründe tutunurlar inşallahHamile değilim negatif kizlar
Araştırmak lazım canım ben de bilmiyorum peki niye tutmamış drla gorustun mu genetik testi falan gerekiyor muInsallahh kizlar 2 3 ay ara vericez Kızlar benim acibadem de dondurulmus embriyolarim var bahceciye transfer yaptırabilir miyim bilginiz var mi
Protein ağırlıklı beslenilmeli taze sebze ve meyve ceviz badem kabak çekirdeği bunlar bir nebze yardımcı olan şeylerKızlar transfere kadar ne yiyip ne icmeliyiz? onerebileceginiz birşeyler var mı?nar suyu icicem inş.ayrica neler yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?