- 21 Nisan 2015
- 450
- 522
- 103
Ben sadece nar suyu içtim ama transferden sonra kabak çekirdeği ananas dut kurusu Uzum ceviz yumurta sutSaol cnm önerilerin için.
Allah yar ve yardımcın olsun.inş kusa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın.Hamile değilim negatif kizlar
Aminnn inşallah canım benimAllah yar ve yardımcın olsun.inş kusa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın.
Cnm olabiliyo kanamalar. Bnm arkadaşımın ilk 3 ay ara ara hep olmuştu şimdi ikizleri var maşallah. Devam etti mi peki Sabah da
Valla sürekli yatma dinlenerek geçir tabiki ben işten dolayı ikinci gün kalktım ama evde hep yattım kan dolaşımı da önemli kabız olmamk falan hayırlısı olsunArkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Bu hücre sayısı NasılValla sürekli yatma dinlenerek geçir tabiki ben işten dolayı ikinci gün kalktım ama evde hep yattım kan dolaşımı da önemli kabız olmamk falan hayırlısı olsun
Mutlaka Rabbimin vardır bir bildiği herşeyde bir hayır elbet..Demekki daha zamani gelmemiş birde öyle düsunmek lazım seni çok iyi anlıyorum ne kadar üzlme deskte üzüleceksin ama kendini harap etme..eve kapama kendini çik dolaş gez..İnşallah bidahaki denemede tutunur bebişin sana belkide hiç tup bebege gerek kalamadan kendiliginden hamile kalirsin kucağin dolar insallah..Rabbim sana, bana isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip eylesin insallah..Amin...Allaha emanet ol...Inşallah herşey nasip kısmet rabbim biliyorum ki yüzümüze gülecek inşallah Allah bu yolda kim varsa evladını kucagina almayı nasip etsin selam ve dua ile iyiki varsınız bana hep destek oldunuz rabbim sizi de guldursun hoşçakalın aklınıza gelirsem bana da dua edin
Ya benim prof sadece üzüldüm hanım dedi ilaclari bırakınız dedi başka hiçbirşey yokAraştırmak lazım canım ben de bilmiyorum peki niye tutmamış drla gorustun mu genetik testi falan gerekiyor mu
Aminnn inşallah hayirlisi allahtancanim benim allah razı olsunMutlaka Rabbimin vardır bir bildiği herşeyde bir hayır elbet..Demekki daha zamani gelmemiş birde öyle düsunmek lazım seni çok iyi anlıyorum ne kadar üzlme deskte üzüleceksin ama kendini harap etme..eve kapama kendini çik dolaş gez..İnşallah bidahaki denemede tutunur bebişin sana belkide hiç tup bebege gerek kalamadan kendiliginden hamile kalirsin kucağin dolar insallah..Rabbim sana, bana isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip eylesin insallah..Amin...Allaha emanet ol...
Onun uzulmekten ziyade araştırma yapması lazım dondurulmuş lar sağlıklı mı diye sonrası için bir daha maddi manevi iyi olması için değil mi ben öyle düşünüyorumYa benim prof sadece üzüldüm hanım dedi ilaclari bırakınız dedi başka hiçbirşey yok
Inan çok haklısın ben regli olmadim daha şimdi yazdım ona neden kaynaklanıyor diye canım valla ben daha algilayamadim inanOnun uzulmekten ziyade araştırma yapması lazım dondurulmuş lar sağlıklı mı diye sonrası için bir daha maddi manevi iyi olması için değil mi ben öyle düşünüyorum
Neyse tatlım sen dinlen bayramdan sonra konuşursun çok mu düşüktü değer yükselme şansı yok muInan çok haklısın ben regli olmadim daha şimdi yazdım ona neden kaynaklanıyor diye canım valla ben daha algilayamadim inan
aslında hicbirseye tahlil yapmadan sadece bende birsey yok diye baktı transfer yaptiBiravucdua
Canım mutlaka arada kan tahlili yapmıştır hormonlar için acıbadem iyi bir merkez diye biliyorum böyle dusunup uzme kendini lutfenaslında hicbirseye tahlil yapmadan sadece bende birsey yok diye baktı transfer yaptiBiravucdua
Çok güzel canım.benimki de 3.gün embryosu 8 hücreli ve 1.kalite demişlerdi.demekki senin ki daha da kaliteli maşallah.inş tutunur.ben test gününe kadar hiç iş yapmadım.yedim içtim yattım.ama 2.denememde ilk 2 günden sonra yatmayı düşünmüyorum.kendini yorma normal hayatına devam et benceArkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Canım doktorunuz size bir açıklama yaptimi neden olmadığıyla ilgili kusura bakmayin lutfen sizi uzmek için sormuyorumÇok güzel canım.benimki de 3.gün embryosu 8 hücreli ve 1.kalite demişlerdi.demekki senin ki daha da kaliteli maşallah.inş tutunur.ben test gününe kadar hiç iş yapmadım.yedim içtim yattım.ama 2.denememde ilk 2 günden sonra yatmayı düşünmüyorum.kendini yorma normal hayatına devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?