2016 mayıs tüp bebek

Cnm olabiliyo kanamalar. Bnm arkadaşımın ilk 3 ay ara ara hep olmuştu şimdi ikizleri var maşallah. Devam etti mi peki Sabah da

Yok canım akşam kesildi devam etmedi. Çok insanın başına geliyormuş ama ürkütücü işte. Sağol desteğin için :)

Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız

Arkadaşlar bir adet 9 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi inşallah tutunur sizce Nasıl bilgisi olan var mi bir de transferi sonrası ne kadar yattınız
Valla sürekli yatma dinlenerek geçir tabiki ben işten dolayı ikinci gün kalktım ama evde hep yattım kan dolaşımı da önemli kabız olmamk falan hayırlısı olsun

İyi canım hucre sayın.resim verdi mi sana Dr yoksa kagtta mi yazıyor 9 hucreli diye

Mutlaka Rabbimin vardır bir bildiği herşeyde bir hayır elbet..Demekki daha zamani gelmemiş birde öyle düsunmek lazım seni çok iyi anlıyorum ne kadar üzlme deskte üzüleceksin ama kendini harap etme..eve kapama kendini çik dolaş gez..İnşallah bidahaki denemede tutunur bebişin sana belkide hiç tup bebege gerek kalamadan kendiliginden hamile kalirsin kucağin dolar insallah..Rabbim sana, bana isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip eylesin insallah..Amin...Allaha emanet ol...

Aminnn inşallah hayirlisi allahtancanim benim allah razı olsun

Ya benim prof sadece üzüldüm hanım dedi ilaclari bırakınız dedi başka hiçbirşey yok
Onun uzulmekten ziyade araştırma yapması lazım dondurulmuş lar sağlıklı mı diye sonrası için bir daha maddi manevi iyi olması için değil mi ben öyle düşünüyorum

Onun uzulmekten ziyade araştırma yapması lazım dondurulmuş lar sağlıklı mı diye sonrası için bir daha maddi manevi iyi olması için değil mi ben öyle düşünüyorum
Inan çok haklısın ben regli olmadim daha şimdi yazdım ona neden kaynaklanıyor diye canım valla ben daha algilayamadim inan

Inan çok haklısın ben regli olmadim daha şimdi yazdım ona neden kaynaklanıyor diye canım valla ben daha algilayamadim inan
Neyse tatlım sen dinlen bayramdan sonra konuşursun çok mu düşüktü değer yükselme şansı yok mu

Çok güzel canım.benimki de 3.gün embryosu 8 hücreli ve 1.kalite demişlerdi.demekki senin ki daha da kaliteli maşallah.inş tutunur.ben test gününe kadar hiç iş yapmadım.yedim içtim yattım.ama 2.denememde ilk 2 günden sonra yatmayı düşünmüyorum.kendini yorma normal hayatına devam et bence

Canım doktorunuz size bir açıklama yaptimi neden olmadığıyla ilgili kusura bakmayin lutfen sizi uzmek için sormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…