canım açıklama yapmadı.Ama transferden önce olmaması için hiçbir sebep yok demişti.bazen neden tutunmadığına dair tıbbı bir açıklama yapamıyoruz demişti.hatta transfer esnasında üstümüze düşen herşeyi yaptık,herşey yolunda.bundan sonrası senin elinde olumlu düşün tutunacağına kendini inandır demişti.ama olmadı ne yazık ki.ama benimde kafamda deli sorular var tabi.transferden hemen önce ve sonrası hiçbir hormon kan testi falan yapılmadı.progestoron iğne bende çok ateş yaptı.belki bunlar sebep belkide nasip değildi.inş bu tedavilerimiz başarılı olur.Canım doktorunuz size bir açıklama yaptimi neden olmadığıyla ilgili kusura bakmayin lutfen sizi uzmek için sormuyorum
Canım peki gonalf kullandığında hiç bakmadilarmi kanına bu rutin bir şey değil mi ama.İnsallah bu tedavin hayirlisiyla yuzunu güldürsün.smdi sen de basladin değil mi adetin geldi micanım açıklama yapmadı.Ama transferden önce olmaması için hiçbir sebep yok demişti.bazen neden tutunmadığına dair tıbbı bir açıklama yapamıyoruz demişti.hatta transfer esnasında üstümüze düşen herşeyi yaptık,herşey yolunda.bundan sonrası senin elinde olumlu düşün tutunacağına kendini inandır demişti.ama olmadı ne yazık ki.ama benimde kafamda deli sorular var tabi.transferden hemen önce ve sonrası hiçbir hormon kan testi falan yapılmadı.progestoron iğne bende çok ateş yaptı.belki bunlar sebep belkide nasip değildi.inş bu tedavilerimiz başarılı olur.
Bu msjini yeni gördüm dahaonce cevap vermedim sanırım kusurumabakma canım.ayin14unde tahlil yapicaklar bidesanirim rahim duvarına bakılacak ve uygunsa her şey transfer günüm belirlenecekmis hayirlisiylaSoğan suyu benimde aklıma geldi aslında deneyebilirim.tedavin ne kadar sürecek dr bilgi verdi mi.benim önceki de dondurulmuşlarla yapılmıştı tedavi transfere kadar 5 hafta sürdü.
benim önceki tedavim de dondurulmuşlarla oldu hatta 5 haftadan fazla sürdü uzun protokoldü..belki dondurulmuş tedavisinde pek fazla kan tahlili yapmıyorlardır bilmiyorum ama daha ondan da önce yumurta büyütürkenki tedavide kan testi çok sık bakmışlardı.o zaman da transferden 1 gün önce çok ateşlenmiştim transfer iptal edilmişti.adetim geldi.bugün tedaviye başladık. 21 temmuz transfer günüm ilaçları anlattılar transfer günü ve ya 1 gün önce arıcaz dediler o kadar.bi daha test mest yok.çok mu karışık anlattım canımCanım peki gonalf kullandığında hiç bakmadilarmi kanına bu rutin bir şey değil mi ama.İnsallah bu tedavin hayirlisiyla yuzunu güldürsün.smdi sen de basladin değil mi adetin geldi mi
Anladım canım yok çok guzel anlattin senin için 21i büyük gunn benim içinde sanırım sana yakın tarihler bide L lavantacicegi var o sıralarda.yolculugumuz birbirimize yakın tarihlerde baslayacak hepimizin ki herkesin pozitifle beybiyle beybilerleee devam etsin insallahbenim önceki tedavim de dondurulmuşlarla oldu hatta 5 haftadan fazla sürdü uzun protokoldü..belki dondurulmuş tedavisinde pek fazla kan tahlili yapmıyorlardır bilmiyorum ama daha ondan da önce yumurta büyütürkenki tedavide kan testi çok sık bakmışlardı.o zaman da transferden 1 gün önce çok ateşlenmiştim transfer iptal edilmişti.adetim geldi.bugün tedaviye başladık. 21 temmuz transfer günüm ilaçları anlattılar transfer günü ve ya 1 gün önce arıcaz dediler o kadar.bi daha test mest yok.çok mu karışık anlattım canım
inşallah ikimizinde yüzü güler bu defa canım.
Allah sendende razı olsun canım..Aminnn inşallah hayirlisi allahtancanim benim allah razı olsun
Sece benim kırmızılar da geldi başladı tedavim yetiştim sizeeeeAnladım canım yok çok guzel anlattin senin için 21i büyük gunn benim içinde sanırım sana yakın tarihler bide L lavantacicegi var o sıralarda.yolculugumuz birbirimize yakın tarihlerde baslayacak hepimizin ki herkesin pozitifle beybiyle beybilerleee devam etsin insallah
Ohhhh ohhhhhh cokk iyiii birbirimize destek olacağız guzel olacak insalllahhhhhhSece benim kırmızılar da geldi başladı tedavim yetiştim sizeeee
hadi hayırlısı olsun bakalım bende tedavinin 2.günündeyim.3 kişi olduk sanırım seninle.Sece benim kırmızılar da geldi başladı tedavim yetiştim sizeeee
4 canimmmhadi hayırlısı olsun bakalım bende tedavinin 2.günündeyim.3 kişi olduk sanırım seninle.
evett doğru lavantaçiçeği de vardı.bir de matematik öğretmeniyim sayma özürlüyüm biraz.4 kişiyiz4 canimmm) lavantada var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?