Ahh canım benim Allah yardımcın olsun.umutlarını yitirme arkadaşım.Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler sonucum negatif 0,5
Bana 12 dediBana 9 demisti ama bilmiyorum
Canım hakkında hayirlisi inşallah..Rabbimin vardır bir bildigi tabiki üzülüyoruz.ister istemez insaniz duygularimiz var.Ama her üzüntümüzünde sevincimizinde hayirlara vesile olması dilegiyle..inşallah..Rabbim tez vakitte annelik duygusunu tattırsın..inşallah..Tüm anne olmak isteyenleŕe..Amin.Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkürler sonucum negatif 0,5
Sen hiçbirzaman umudunu yitirme hicbirimiz yitirmeyelim insallah..Yasadigimiz dünya umut dünyası..Biz umut edicez inanicaz ki Rabbim hakkimizda hayirli olanı nasip eylesin insallah..İnanın çok zor umutlarını yitirmemek
evet canım yerlesme kanamasi olabiliyormus oyle ped falan koydunmu yoksa lavobaya gittiginde peceteyemi geliyordu ?? kaç gun sürdü ve rengi falan nasildi canim aydinlatirmisin beni..Aklimdaki deli sorularr
Allah herkesin yüzünü güldürsün işallah
Kızlar progestanı kaçıncı haftada bıraktırıyor dr.larınız
İnanın çok zor umutlarını yitirmemek
selam canım bayram tatilindeydim nete hiç girmedim moral motivasyon tam gazOhhhh ohhhhhh cokk iyiii birbirimize destek olacağız guzel olacak insalllahhhhhh
benim pembe degil ama kahverengi belkide benim yerlesme kanamasi degildirHayır pedlik bişey yoktu. Peçeteyle sildiğimde küçük birer damlaydı. Ertesi günde bir kez geldi kesildi. Sistit kanaması gibi azıcık ve pembe.
benim pembe degil ama kahverengi belkide benim yerlesme kanamasi degildir
Ben adet kanamasi gibi kanamayla gittim hastaneye 3 gun hastanede yattim cok sukur bisey olmadi bebegime...3 haftadirda kahve rengi lekelenmem var drlar kahve rengiden korkma diyolar icerdeki eski kan diyolar...Tek tedavi yontemi var uzanmak dinlenmek yorulmamakbenim pembe degil ama kahverengi belkide benim yerlesme kanamasi degildir
Cok sagol canim. Allah senden razı olsun icimi ferahlattın.Test icin 12.gunu beklesemmi ki bugun 9.gunum benim.Lekelenmm dun basladı.Ben adet kanamasi gibi kanamayla gittim hastaneye 3 gun hastanede yattim cok sukur bisey olmadi bebegime...3 haftadirda kahve rengi lekelenmem var drlar kahve rengiden korkma diyolar icerdeki eski kan diyolar...Tek tedavi yontemi var uzanmak dinlenmek yorulmamak
İnsallah canım benim ya arada olmak nekadar kötü birşeymiş hamilemiyim, değilmiyim.?Kahveyse eski adetinden kalmadır korkma
Ohhh canimmm sefann olsunn .biz de izmirden istanbula donus yolundayiz persmbe de benim kontrol gunum hayirlisiyla insallahh.eeet kizlar da bizimle.ben cok kafa dagitamadim malesef hep kafamda deli sorularla takildimselam canım bayram tatilindeydim nete hiç girmedim moral motivasyon tam gazçarşamba kontrolüm var transfer günüm de belli olur sanırım bu arada hiç bir ilaç kullanmıyorum böyle deneyecek doktorum normal hayatına devam et dedi özel hiç bir şey yapmıyorum. denize havuza girebilir miyim dedim gir dedi valla güzel kafa dağıttım geldim sen de ne var ne yok neler yapıyorsun ? lavanta ve gipsy de bizimle beraber değil mi?
Cuma da ben gideceğim yine karşılasamayacağız aslında perşembe dedim esim cuma olsun dedi öyle randevu aldimOhhh canimmm sefann olsunn .biz de izmirden istanbula donus yolundayiz persmbe de benim kontrol gunum hayirlisiyla insallahh.eeet kizlar da bizimle.ben cok kafa dagitamadim malesef hep kafamda deli sorularla takildim)
Ayy sen cok guzel haberler alacaksin insallahh keseciklerr gorunecekk cok heyecanlii yaa.Cuma da ben gideceğim yine karşılasamayacağız aslında perşembe dedim esim cuma olsun dedi öyle randevu aldim
Allahın izniyle inşallah canımAyy sen cok guzel haberler alacaksin insallahh keseciklerr gorunecekk cok heyecanlii yaa.
Amin canim insallah yuzumuz guler bir an once.canimm vallahii cem beyi gorseydim o bir konussa sanki icime su serpecek gibi hissediyorum.esim de zaten cem beye inaniyorsun sadece diyorCuma da ben gideceğim yine karşılasamayacağız aslında perşembe dedim esim cuma olsun dedi öyle randevu aldim@Sece44 canım rahat ol kötüyü çağırmaya inşallah Allahın izniyle her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?