2016 mayıs tüp bebek

Allah yardimcin olsun canım..

Canım benim üzülme ne olur. İdrar kesen dolsun. Daha rahat görünür. Allahın izniyle birşey çıkmaz. Bebeğin seninle insallah. Umudunu kaybetme ve kendini bırakma sakın. Rabbim esirgeisn yavrunu ve sana bağışlasın inslalah. Ezan okunuyor. Dualarım seninle

Kızlar bugün 10.günüm heyecan ve korku bir arada carşamba teste nasıl gidicem bilmiyorun. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah..
İnşallah canim. Rabbim Hayırla sağlıkla ve kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Çok zor ve stresli bu işler. Allahım yar ve yardımcımız olsun. Ben de heyecanla genetik test sonucunu bekliyorum. Ona göre transfer olacak

Amin.insallah canim benim Allah razi olsun.Rabbim senin ve tüm bebek isteyenlerin hakkindada hayirlisini nasip eylesin insallah.Bu arada senin bir defa tutmadi simdi neden tutmadigimi arastiriliyor? genetik test ne bilmiyorumda?

ultrasyonda yine görünmedi alttan bakalım dedi bende hayır dedim doktorum baktırma kesinlikle dedi bugün kan tahlili yaptırdım 7061.0^ çıktı
21 haziranda tranfer oldum sizce normal mi

Amin.insallah canim benim Allah razi olsun.Rabbim senin ve tüm bebek isteyenlerin hakkindada hayirlisini nasip eylesin insallah.Bu arada senin bir defa tutmadi simdi neden tutmadigimi arastiriliyor? genetik test ne bilmiyorumda?
canım eşine ve sana genetik test yapılabiliyor.kan alıyorlar sadece.genetik bir bozukluk olup olmadığına bakılıyor.genetik bir hastalık çıkarsa embiryolara da genetik test yapılıp sağlıklı olanlar seçiliyor.tüp bebek başarı şansı artıyor.ancak biraz maliyetli diye biliyorum.

Canım değerin çok iyi yanı küçük bir hesaplama yaptım çok güzel diye dusunuyorum .sizin daha önce kese gorunmusmuydu peki

ultrasyonda yine görünmedi alttan bakalım dedi bende hayır dedim doktorum baktırma kesinlikle dedi bugün kan tahlili yaptırdım 7061.0^ çıktı
Neden vajinal ultrason istemedi değerler kişiden kişiye değişir ama bilmiyorum canım Allah bağışların ya

Anladim canim Allah yardimcin olsun. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah...

Canım küçük bir hesaplama yaptım değerin çok iyi geldi bana.daha önce keseyi gormusmuydunuz 5000lerde beta olunca kese görünüyor diyorlar içini ferah tut görünecek insallah

Kızlar bugün 4 boyutlu ultrosona girdim. Bebişi renkli görüntüde gördümHareket ediyor ayaklarını kımıldatıyor o kadar garip bir duyguki allah herkese yaşatsın bu duyguyu cinsiyetini bile söyledi doktor çok erken olmasına rağmen. Kız bebek bekliyorum herşey çok normal ve sağlıklı bebeğim. 11. Haftadayız. Tarama testim var 2 hafta sonra. Rabbimden dilerim transfer sonucunu bekleyenler pozitif , hamile olan arkadaşlar sağlıcakla kucağına alır inşallah

Ahh kuzum benim.ne mutlu sana.mutlu sağlıklı hayırlı bir evlat olması dileğiyle...

Aaa cok erken degil mi daha canimm cok sasirdimm yaa cibsyet bile belli olms 4 boyutlu ne oluyor rutin mi yapiyolar onu

Aaa cok erken degil mi daha canimm cok sasirdimm yaa cibsyet bile belli olms 4 boyutlu ne oluyor rutin mi yapiyolar onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…