- 4 Kasım 2014
- 416
- 210
- 53
- 34
Allah yardimcin olsun canım..günaydın kızlar ultrasyonda bebeğimi gördüm 4 gün önce kese oluşmuş o ultrasyondan sonra ilk başta kahverengi daha sonra kırmızı kanamalarım oluyor 3 gündür hastaneden çıkmıyoruz çok ciddi bel ve kasık ağrısı var iğne hap bir kaçtane ilaç yazıldı onları kullanıyorum bu sabah hastaneye gittim doktor idrar torban dolu değil keseyi göremiyorum dedi beynimden kaynar su döküldü hastanede ağlayarak bekliyorum idrar kesesinin dolmasını bebeğim meleğim bırakma ne olur bizi dualarınız bizimle olsun
Canım benim üzülme ne olur. İdrar kesen dolsun. Daha rahat görünür. Allahın izniyle birşey çıkmaz. Bebeğin seninle insallah. Umudunu kaybetme ve kendini bırakma sakın. Rabbim esirgeisn yavrunu ve sana bağışlasın inslalah. Ezan okunuyor. Dualarım seninlegünaydın kızlar ultrasyonda bebeğimi gördüm 4 gün önce kese oluşmuş o ultrasyondan sonra ilk başta kahverengi daha sonra kırmızı kanamalarım oluyor 3 gündür hastaneden çıkmıyoruz çok ciddi bel ve kasık ağrısı var iğne hap bir kaçtane ilaç yazıldı onları kullanıyorum bu sabah hastaneye gittim doktor idrar torban dolu değil keseyi göremiyorum dedi beynimden kaynar su döküldü hastanede ağlayarak bekliyorum idrar kesesinin dolmasını bebeğim meleğim bırakma ne olur bizi dualarınız bizimle olsun
İnşallah canim. Rabbim Hayırla sağlıkla ve kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Çok zor ve stresli bu işler. Allahım yar ve yardımcımız olsun. Ben de heyecanla genetik test sonucunu bekliyorum. Ona göre transfer olacakKızlar bugün 10.günüm heyecan ve korku bir arada carşamba teste nasıl gidicem bilmiyorun. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah..
Masallah cok guzelİnşallah Allahın izniyle iyi çıkmıştı 511_1084 güzel yükselmiş dedi bakalım cumayi iple çekiyor um
Amin.insallah canim benim Allah razi olsun.Rabbim senin ve tüm bebek isteyenlerin hakkindada hayirlisini nasip eylesin insallah.Bu arada senin bir defa tutmadi simdi neden tutmadigimi arastiriliyor? genetik test ne bilmiyorumda?İnşallah canim. Rabbim Hayırla sağlıkla ve kolaylıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Çok zor ve stresli bu işler. Allahım yar ve yardımcımız olsun. Ben de heyecanla genetik test sonucunu bekliyorum. Ona göre transfer olacak
canım eşine ve sana genetik test yapılabiliyor.kan alıyorlar sadece.genetik bir bozukluk olup olmadığına bakılıyor.genetik bir hastalık çıkarsa embiryolara da genetik test yapılıp sağlıklı olanlar seçiliyor.tüp bebek başarı şansı artıyor.ancak biraz maliyetli diye biliyorum.Amin.insallah canim benim Allah razi olsun.Rabbim senin ve tüm bebek isteyenlerin hakkindada hayirlisini nasip eylesin insallah.Bu arada senin bir defa tutmadi simdi neden tutmadigimi arastiriliyor? genetik test ne bilmiyorumda?
Canım değerin çok iyi yanı küçük bir hesaplama yaptım çok güzel diye dusunuyorum .sizin daha önce kese gorunmusmuydu pekicanım eşine ve sana genetik test yapılabiliyor.kan alıyorlar sadece.genetik bir bozukluk olup olmadığına bakılıyor.genetik bir hastalık çıkarsa embiryolara da genetik test yapılıp sağlıklı olanlar seçiliyor.tüp bebek başarı şansı artıyor.ancak biraz maliyetli diye biliyorum.
Neden vajinal ultrason istemedi değerler kişiden kişiye değişir ama bilmiyorum canım Allah bağışların yaultrasyonda yine görünmedi alttan bakalım dedi bende hayır dedim doktorum baktırma kesinlikle dedi bugün kan tahlili yaptırdım 7061.0^ çıktı
21 haziranda tranfer oldum sizce normal mi
Anladim canim Allah yardimcin olsun. Allah kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah...canım eşine ve sana genetik test yapılabiliyor.kan alıyorlar sadece.genetik bir bozukluk olup olmadığına bakılıyor.genetik bir hastalık çıkarsa embiryolara da genetik test yapılıp sağlıklı olanlar seçiliyor.tüp bebek başarı şansı artıyor.ancak biraz maliyetli diye biliyorum.
Canım küçük bir hesaplama yaptım değerin çok iyi geldi bana.daha önce keseyi gormusmuydunuz 5000lerde beta olunca kese görünüyor diyorlar içini ferah tut görünecek insallahultrasyonda yine görünmedi alttan bakalım dedi bende hayır dedim doktorum baktırma kesinlikle dedi bugün kan tahlili yaptırdım 7061.0^ çıktı
21 haziranda tranfer oldum sizce normal mi
12 ve 14. Gunler miydi bu degerlerin? Beni etiketleyerek haber ver mutlaka merak ederim :)İnşallah Allahın izniyle iyi çıkmıştı 511_1084 güzel yükselmiş dedi bakalım cumayi iple çekiyor um
Anladım canım
12 ve 14. Gunler miydi bu degerlerin? Beni etiketleyerek haber ver mutlaka merak ederim :)
Ahh kuzum benim.ne mutlu sana.mutlu sağlıklı hayırlı bir evlat olması dileğiyle...Kızlar bugün 4 boyutlu ultrosona girdim. Bebişi renkli görüntüde gördümHareket ediyor ayaklarını kımıldatıyor o kadar garip bir duyguki allah herkese yaşatsın bu duyguyu cinsiyetini bile söyledi doktor çok erken olmasına rağmen. Kız bebek bekliyorum herşey çok normal ve sağlıklı bebeğim. 11. Haftadayız. Tarama testim var 2 hafta sonra. Rabbimden dilerim transfer sonucunu bekleyenler pozitif , hamile olan arkadaşlar sağlıcakla kucağına alır inşallah
Aaa cok erken degil mi daha canimm cok sasirdimm yaa cibsyet bile belli olms 4 boyutlu ne oluyor rutin mi yapiyolar onuKızlar bugün 4 boyutlu ultrosona girdim. Bebişi renkli görüntüde gördümHareket ediyor ayaklarını kımıldatıyor o kadar garip bir duyguki allah herkese yaşatsın bu duyguyu cinsiyetini bile söyledi doktor çok erken olmasına rağmen. Kız bebek bekliyorum herşey çok normal ve sağlıklı bebeğim. 11. Haftadayız. Tarama testim var 2 hafta sonra. Rabbimden dilerim transfer sonucunu bekleyenler pozitif , hamile olan arkadaşlar sağlıcakla kucağına alır inşallah
Aaa cok erken degil mi daha canimm cok sasirdimm yaa cibsyet bile belli olms 4 boyutlu ne oluyor rutin mi yapiyolar onuKızlar bugün 4 boyutlu ultrosona girdim. Bebişi renkli görüntüde gördümHareket ediyor ayaklarını kımıldatıyor o kadar garip bir duyguki allah herkese yaşatsın bu duyguyu cinsiyetini bile söyledi doktor çok erken olmasına rağmen. Kız bebek bekliyorum herşey çok normal ve sağlıklı bebeğim. 11. Haftadayız. Tarama testim var 2 hafta sonra. Rabbimden dilerim transfer sonucunu bekleyenler pozitif , hamile olan arkadaşlar sağlıcakla kucağına alır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?