2016 mayıs tüp bebek

Allah herkesin yüzünü güldürsün işallah

Kızlar progestanı kaçıncı haftada bıraktırıyor dr.larınız
Bu progestan beni mahvetti ya ilk ke bugün içtim bir halsizlik bir uyku bastırdı sorma. Senin de öyle oldu mu?

Amin canim insallah yuzumuz guler bir an once.canimm vallahii cem beyi gorseydim o bir konussa sanki icime su serpecek gibi hissediyorum.esim de zaten cem beye inaniyorsun sadece diyor))
Benimle biraz tedirgin konuştu tamam her şey iyi h sonuna doğru gel dedi yoğunlukta mi ne biraz negatif oldu ben gerçi herkese sariliyodum

Bu progestan beni mahvetti ya ilk ke bugün içtim bir halsizlik bir uyku bastırdı sorma. Senin de öyle oldu mu?
Mahvetti ..günde 2 tane fitil 2 tane hap olarak alıyorum....kafayı bulmuş gibi dolaşıyorum...
Dr 12. Haftaya kadar devam ettiriyor...2 hafta kaldı....:))
Allah bebeklerimize sağlık versinde

Mahvetti ..günde 2 tane fitil 2 tane hap olarak alıyorum....kafayı bulmuş gibi dolaşıyorum...
Canım doktoruna bi sor istersen ben bir sabah iki aksam vajinal fitil seklinde kullanıyorum onceden kullandigimda hap seklinde dedi cok yan etki olunca boyle de aynı demisti bos yere yan etkilerle savaşmazsın

Owww yandık desene ben de 8.haftadayım, crinone jel ve prolotun iğne vuruyordum bir de progestan hap çıktı başıma. Ilk kez bugün içtim onu uyudum bütün gün fena yapıyor cidden Allah yardimcimiz olsun

Evett bizde varızzzz

Ağuzdan alınca fena yapıyor.fitil olarak kullansan olmaz mı acaba.

Cuma da ben gideceğim yine karşılasamayacağız aslında perşembe dedim esim cuma olsun dedi öyle randevu aldim@Sece44 canım rahat ol kötüyü çağırmaya inşallah Allahın izniyle her şey yolunda gider
Canim kan degerlerin nasildi? Benim de tahmini doğum tarihm 15 mart.. Bi gün var aramizda.. Bende cuma gidicem dr a insallah .. Hayirli haberler alalim insallah

Canim kan degerlerin nasildi? Benim de tahmini doğum tarihm 15 mart.. Bi gün var aramizda.. Bende cuma gidicem dr a insallah .. Hayirli haberler alalim insallah
İnşallah Allahın izniyle iyi çıkmıştı 511_1084 güzel yükselmiş dedi bakalım cumayi iple çekiyor um

Ay fitil de dehset kaşıntı yapiyo.. Oglum da her turlusunu kullanmstm.. En rahati ignesi gibi..onda da oturamiyosun.. Bezeler olusuyo kalcada.. Allahm yardmcn olsn
Bende progestan kullaniyorum sabah 1 aksam 2 tane fitil olarak hafif kasinti yapiyo arada ama idare ediyorum agizdan alinca bayilcak gibi oluyorum cok agir geliyo...Dun bide ignesine basladim gece boyu agri cektim halada agriyooo daha 4 ignem daha var...
Minigim bana simski tutunsunda raziyim herseye

günaydın kızlar ultrasyonda bebeğimi gördüm 4 gün önce kese oluşmuş o ultrasyondan sonra ilk başta kahverengi daha sonra kırmızı kanamalarım oluyor 3 gündür hastaneden çıkmıyoruz çok ciddi bel ve kasık ağrısı var iğne hap bir kaçtane ilaç yazıldı onları kullanıyorum bu sabah hastaneye gittim doktor idrar torban dolu değil keseyi göremiyorum dedi beynimden kaynar su döküldü hastanede ağlayarak bekliyorum idrar kesesinin dolmasını bebeğim meleğim bırakma ne olur bizi dualarınız bizimle olsun

Allah yardımcın olsun canım inşallah seninledir bebeğin

Canimmm Rabbim bebisini size bağışların birakmasin meleğin seni amin.bizi de haberdar et lutfen

Allah yardımcınız olsun

Niye sonradan iğne başlattı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…