2016 mayıs tüp bebek

Kizlarrr az önce baya öğürdumm birazcık da açlıktan sanırım ama kasildim ya çok tedirgin oldumm daha çok küçük ya kasildim diye korkttum

Son düzenleme:
S Sece44 iyiyim tatlım dün benimde midem kötüydü.vitamin iIacini içtim kotu oIdum.midem buIandi buIanacak çok rahatsız etti beni.hemen saIataIik yedim yoğurt yedim biraz yatıştırdı.

L lavantacicegi ya 6. gün nasıl idrar testine nasıl cesaret ettin seenn benim kalbim idrar testine dayanmaz ama 6. gün bi kan versem mi aceba ben de duramıyorum resmennnn
senin Kaçıncı gun canim. Bir de kacinci gun embriyosu. Valla bekle canim cok erken daha. Böyle hevesleniyorsun anliyorum ama en azindan 8.gunu bul

Kizlarrr az önce baya öğürdumm birazcık da açlıktan sanırım ama kasildim ya çok tedirgin oldumm daha çok küçük ya kasildim diye korkttum
bir şey olmaz canim rahat ol sen. Tuzlu birşeyler atıştır rahatlarsın

senin Kaçıncı gun canim. Bir de kacinci gun embriyosu. Valla bekle canim cok erken daha. Böyle hevesleniyorsun anliyorum ama en azindan 8.gunu bul

bir şey olmaz canim rahat ol sen. Tuzlu birşeyler atıştır rahatlarsın
Saoll canim hemn korkuomm yaa.bnm acliktan oldu sabh kalkip 8.30da crion jel uyguluom kahwalti 10dan sonra genelde o arada ac oluom ondan heralde

S Sece44 iyiyim tatlım dün benimde midem kötüydü.vitamin iIacini içtim kotu oIdum.midem buIandi buIanacak çok rahatsız etti beni.hemen saIataIik yedim yoğurt yedim biraz yatıştırdı.
Vitamin ilacini bende sabahlari alamiuorum ictigimde kusuyorum direk aksam yatmadan once aliyorum genelde sende o sekilde yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…