Ne desek bos biliyorumm.. Rabbim gonlune gore versin arkadasim yuzunu tez vakitte guldursun insallah. Pes etmek yok sakinn evladina kavusacaksin insallah gunun birinde umudunu hic kaybetmeecanım tek tesellim biliyorum her şey nasip . vardır bir bildiği rabbimin.
Canım sen demiştin dikiş için dimi benimde ikiz ama hiç öyle bişey demedilerAlllahim korusun inşallah bişicikler olmaz Rabbim korusun
Kızlar aynen bende öyleyim ve çalışmak istemiyorumCanm iyiyim yogun geciyor gunlerim.. Benimde vok gidesim var aslinda ama calisinca vakit bir sekilde geciyor.. Canm bu siralar midem asiri yaniyor ne yesem boyleyim cok kotu birseymis yaa resmen tat alamiyorum hic bir seyden.
Benm cok yakin cevremden bjrinin de tup bebek ikizi oyle birsey olmadi kisiden kisiye gore karar veriliyor sanirimCanım sen demiştin dikiş için dimi benimde ikiz ama hiç öyle bişey demediler
Amin canım hepimizinkini insallah, kolay elde etmedik çok değerliler bizim için. Canım seninkilerin cinsiyetlerini söyledi mi dr.un?Alllahim korusun inşallah bişicikler olmaz Rabbim korusun
Canım 3.denemeydi bilmiyorum yaNe desek bos biliyorumm.. Rabbim gonlune gore versin arkadasim yuzunu tez vakitte guldursun insallah. Pes etmek yok sakinn evladina kavusacaksin insallah gunun birinde umudunu hic kaybetmee
Canım bir tane de fetih suresi okudum.Dualarımız kabul olsun inşArkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.
Allah razinolsun canim insallah sen saglikli sihhatli kavusursun bebegine ayy canim benim.cok. cok sagoll..Canım bir tane de fetih suresi okudum.Dualarımız kabul olsun inş
canim eltim hamile söyledim şimdi okuyacak senin için. allah kabul etsinArkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.
Allah yardımcın olsun arkadaşım bizi bizden başkası anlamıyor bu süreçte destek olmak isterken bilmedikleri için kalp kıranlar bile oluyor bi de ilaçlar bizleri alıngan yapıyor ister istemez bir yandan da stres cabası sen söyleme iyi etmişsin bizler duacınız inanki burada kalbi temiz çok insan var hepimiz için dua ettik. Ben hâlâ ediyorum tüm isteyenlere. Rabbim kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlarla.merhabalar
devamlı yazacagımı bildirmiştim. sık sık yazamıyorum ama takipteyim. 3 ve 5 agustos ta yumurta takiplerinin olacagını söylemiştim. dr. 7 -8 yumurtam oldugunu söyledi.sağ da ve solda. yumurtalık geliştirmek için ilaçlar verilmişti onları devamlı kullanıyorum. saatti saatine. 8 ağustos (dün) de kontrole gittim .dr. güvenç bey gayet iyi oldugunu söyleyerek bugünden için gelmemi söyledi. sağ ve sol yumurtalıklarda 21 ve 20 cm büyüklüğüne ulaşmış yumurtalar. bu gece 3:30 da gece kullanmam için 2 adet çatlatma iğnesi verildi. perşembe öğleden sonra yumurta toplama işlemi yapılacak. bu 2 gün evde istirahat etmemi çalışmaman gerektiğini söyledi. İnşallah sıkıntı yaşamadan toplama işlemide rahatlıkla geçer. yumurta toplama günü hem ücret ödenecek, hem de eşten spermogram alacaklar. sonraki süreci ben yaşadıkça sizlere mutlaka aktarıcam. öncesinde de söylemiştim. fulya da olmamım nedeni sizsiniz. burada ki yorumlar sayesinde oradayım ve çok memnunum. (Dr.Güvenç Karlıkaya)
ben ailemden kimseye söylemedim. (annem) kimse bilmiyor. dua alabilmem için sizlere ihtiyacım var. tüm isteyenlerin yanı sıra Rabbim bana da nasip etsin.
Okudum canım Rabbim gönlüne göre versinAllah razinolsun canim insallah sen saglikli sihhatli kavusursun bebegine ayy canim benim.cok. cok sagoll..
Canım çok zorlu bir süreç ama sonuç güzel olunca herşey unutuluyor tabi.rabbim bu tedavinle sağlıklı ve hayırlı bir evlat sorunsuz bir hamilelik nasip eder inşallah.merhabalar
devamlı yazacagımı bildirmiştim. sık sık yazamıyorum ama takipteyim. 3 ve 5 agustos ta yumurta takiplerinin olacagını söylemiştim. dr. 7 -8 yumurtam oldugunu söyledi.sağ da ve solda. yumurtalık geliştirmek için ilaçlar verilmişti onları devamlı kullanıyorum. saatti saatine. 8 ağustos (dün) de kontrole gittim .dr. güvenç bey gayet iyi oldugunu söyleyerek bugünden için gelmemi söyledi. sağ ve sol yumurtalıklarda 21 ve 20 cm büyüklüğüne ulaşmış yumurtalar. bu gece 3:30 da gece kullanmam için 2 adet çatlatma iğnesi verildi. perşembe öğleden sonra yumurta toplama işlemi yapılacak. bu 2 gün evde istirahat etmemi çalışmaman gerektiğini söyledi. İnşallah sıkıntı yaşamadan toplama işlemide rahatlıkla geçer. yumurta toplama günü hem ücret ödenecek, hem de eşten spermogram alacaklar. sonraki süreci ben yaşadıkça sizlere mutlaka aktarıcam. öncesinde de söylemiştim. fulya da olmamım nedeni sizsiniz. burada ki yorumlar sayesinde oradayım ve çok memnunum. (Dr.Güvenç Karlıkaya)
ben ailemden kimseye söylemedim. (annem) kimse bilmiyor. dua alabilmem için sizlere ihtiyacım var. tüm isteyenlerin yanı sıra Rabbim bana da nasip etsin.
Ben okurdum cnm ama kanamam var sürekli temiz olsam okurdum.Allahım inşallah hayra çıkarsın sonucunu guzel haberler alırsın inşallahArkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.
Canim okuyabilirsin. Bu kanamanda boy abdestine engel degil. Sadece her vakit abdest alman gerekiyor. İnşallah kanaman durur canim. Hayirla saglikla yavrularını kucagina almak nasip olsun insallahBen okurdum cnm ama kanamam var sürekli temiz olsam okurdum.Allahım inşallah hayra çıkarsın sonucunu guzel haberler alırsın inşallah
Cok sevindim canim. 41 kere maşallah. Rabbim ikisini de hayirla saglikla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin inşallahKızlarrrr 2 tane kese gördükkk.rabbim ikisini de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepize.rabbim esirgesin korusun hepimizin yavrularını
Sağol kuzum artık sırada sen varsın inş senin de güzel haberlerini alıcazCok sevindim canim. 41 kere maşallah. Rabbim ikisini de hayirla saglikla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
İnşallah canim. Yine istanbulda kontroldeyiz. Transfer tarihi belki belli olur bugün.Sağol kuzum artık sırada sen varsın inş senin de güzel haberlerini alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?