2016 mayıs tüp bebek

Benimde ikizlerim var ama hiç dikiş felan bişey demediler açılma olursa atıyorlar ilerliyen zamanda diye duymuştum

Canm iyiyim yogun geciyor gunlerim.. Benimde vok gidesim var aslinda ama calisinca vakit bir sekilde geciyor.. Canm bu siralar midem asiri yaniyor ne yesem boyleyim cok kotu birseymis yaa resmen tat alamiyorum hic bir seyden.
Kızlar aynen bende öyleyim ve çalışmak istemiyorum

Arkadaslar 41 hamile arkadasa ihtiyacim var benim icin hamile arkadaslarim 1 er ayetel kursi okuyabilir mi kimyasal riskim var okuyanlar yazimi begenirse kac tane okundugu hakkinda bilgim olur nolur yardimlarimizi esirgemeyelim birbirimizden ilk defa pozitifi gordum bebegim beni birakmasin tabiki oncelikle bizim icin hayirli olacaksa saglik sihatli).. simdiden okuyanlar haklarini helal etsinler sizlerin de yavrulari kucaklariniza sag saglim gelsin insallahh.

Canım bir tane de fetih suresi okudum.Dualarımız kabul olsun inş

canim eltim hamile söyledim şimdi okuyacak senin için. allah kabul etsin

Allah yardımcın olsun arkadaşım bizi bizden başkası anlamıyor bu süreçte destek olmak isterken bilmedikleri için kalp kıranlar bile oluyor bi de ilaçlar bizleri alıngan yapıyor ister istemez bir yandan da stres cabası sen söyleme iyi etmişsin bizler duacınız inanki burada kalbi temiz çok insan var hepimiz için dua ettik. Ben hâlâ ediyorum tüm isteyenlere. Rabbim kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlarla.

Canım çok zorlu bir süreç ama sonuç güzel olunca herşey unutuluyor tabi.rabbim bu tedavinle sağlıklı ve hayırlı bir evlat sorunsuz bir hamilelik nasip eder inşallah.

Ben okurdum cnm ama kanamam var sürekli temiz olsam okurdum.Allahım inşallah hayra çıkarsın sonucunu guzel haberler alırsın inşallah

Ben okurdum cnm ama kanamam var sürekli temiz olsam okurdum.Allahım inşallah hayra çıkarsın sonucunu guzel haberler alırsın inşallah
Canim okuyabilirsin. Bu kanamanda boy abdestine engel degil. Sadece her vakit abdest alman gerekiyor. İnşallah kanaman durur canim. Hayirla saglikla yavrularını kucagina almak nasip olsun insallah

Kızlarrrr 2 tane kese gördükkk.rabbim ikisini de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepize.rabbim esirgesin korusun hepimizin yavrularını
Cok sevindim canim. 41 kere maşallah. Rabbim ikisini de hayirla saglikla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…