Pozitif düşünmeye çalış...bebeğim sağlıklı diye sürekli komut ver beynine...işallah atlatırsın ve sağlıklı bebeğine kavuşursunKızlar günaydın
Ben bu ay Tup Bebek'le pozıtıf sonucu aldım. Gercı suan kanamam var düşük tehdıtı var ama hayatımda ılk kez bu noktaya geldıgımden sizlerle bırkac sey paylaşmak ıstıyorım.
Yaşım 39. Bu 1 sene ıcerısındekı 4. Tup denemem oldu.
Oncelıkle bu bekleme surecı cok sıkıntılı. Erken test yapılırsa boşu bosuna kendımızı üzme ıhtımslımız oluyor. Bır kere çatlatma ıgnelerı bılıyorsunuz hcg ıcerıyor. Farklı farklı yerlerde etkısının 10-12-14 gun surecegı yönünde yazılar var. Yanı test gününüzden erken tshlıl yaptığınızda çatlatma ıgnesının etkısı ıle pozıtıf cıkabılır sonra olumsuz olursa yıkılırsınız. Test gününden 1 gun önce kan testı yaptırdığınızda bırsey varsa çıkıyor ama ıdrar testınde 1 gun önce cıkmaysbılıyor. Yıne de kan testını erken yaptırınca da bu kez değer pozıtıf ama dusuk olup kafa karıştırabılıyor benım basıma geldı. 25 cıktı umutlandım ancak sonra duştu kımyasal gebelıkmıs.
Ikıncı konu belırtıler ; ben de ağrı acı mıde bulantısı falan hıc olmadı. Göğüsler aldığımız progestan destegı nedenıyle mutlaka degısıyor ancak ben evet hamıleyım dıye anlayacağım bır degısıklık gormedım.
Benım sadece test gününden 3 gun önce hafıf pembe akıntım oldu umutlandım yerleşme kanaması mı dıye. Cok şükür oyle ımıs. Ama varla yok arası bır pembelık 1 kere olup gectı o kadar.
Dıyecegım o kı hıc belırtılere takılmayın. Hıc olamayabilir. Olumsuz anlamına gelmıyor. Regl olacak gıbı Ağrı'lar olabılır umudunuzu kaybetmeyın o iş bellı olmuyor. Benım ılk Bhcg 124 gıbı gayet ıyı bır değer çıkmasına rağmen hıc belırtım yoktu bunu söylemek ıstıyorım. Hatta hafıf regl oncesı Ağrı'lar oldu dedımkı esıme olmadı yıne galıba. Ama ysnılmısım ıste..
Allahım ısteyen herkese hayırlısıyla kucaklarına almayı gostersın. Benım ıcın de dua edın nolur..
Cuma 1370 olmustu bugun katlamış mı dıye baktıracaz kanama yaşadığım ıcın malesef rıskım var..
Uzun yazdım ama umarım bır fıkır olur yenı tecrübe edenlere
Sevgıler ...
Benim bugun 9. Gunum dun benimde iki deda pembe renk akinti gbi kan geldi ve kahverengi akinti geldi herkes yerlesme kanamasi olabilceni soyluyo ama insan korkuyor yercekten. Dun oglenden beri birndaha gelmedi cok sukur insallah gelmez. rabbim evladina kavustursun seni insallah bizede haber ver degerinn katlanip katlanmadiginiKızlar günaydın
Ben bu ay Tup Bebek'le pozıtıf sonucu aldım. Gercı suan kanamam var düşük tehdıtı var ama hayatımda ılk kez bu noktaya geldıgımden sizlerle bırkac sey paylaşmak ıstıyorım.
Oncelıkle bu bekleme surecı cok sıkıntılı. Erken test yapılırsa boşu bosuna kendımızı üzme ıhtımslımız oluyor. Bır kere çatlatma ıgnelerı bılıyorsunuz hcg ıcerıyor. Farklı farklı yerlerde etkısının 10-12-14 gun surecegı yönünde yazılar var. Yanı test gününüzden erken tshlıl yaptığınızda çatlatma ıgnesının etkısı ıle pozıtıf cıkabılır sonra olumsuz olursa yıkılırsınız. Test gününden 1 gun önce kan testı yaptırdığınızda bırsey varsa çıkıyor ama ıdrar testınde 1 gun önce cıkmaysbılıyor. Yıne de kan testını erken yaptırınca da bu kez değer pozıtıf ama dusuk olup kafa karıştırabılıyor benım basıma geldı. 25 cıktı umutlandım ancak sonra duştu kımyasal gebelıkmıs.
Ikıncı konu belırtıler ; ben de ağrı acı mıde bulantısı falan hıc olmadı. Göğüsler aldığımız progestan destegı nedenıyle mutlaka degısıyor ancak ben evet hamıleyım dıye anlayacağım bır degısıklık gormedım.
Benım sadece test gününden 3 gun önce hafıf pembe akıntım oldu umutlandım yerleşme kanaması mı dıye. Cok şükür oyle ımıs. Ama varla yok arası bır pembelık 1 kere olup gectı o kadar.
Dıyecegım o kı hıc belırtılere takılmayın. Hıc olamayabilir. Olumsuz anlamına gelmıyor. Regl olacak gıbı Ağrı'lar olabılır umudunuzu kaybetmeyın o iş bellı olmuyor. Benım ılk Bhcg 124 gıbı gayet ıyı bır değer çıkmasına rağmen hıc belırtım yoktu bunu söylemek ıstıyorım. Hatta hafıf regl oncesı Ağrı'lar oldu dedımkı esıme olmadı yıne galıba. Ama ysnılmısım ıste..
Allahım ısteyen herkese hayırlısıyla kucaklarına almayı gostersın. Benım ıcın de dua edın nolur..
Cuma 1370 olmustu bugun katlamış mı dıye baktıracaz kanama yaşadığım ıcın malesef rıskım var..
Sevgıler ...
Hoş geldin tatlım aramiza sende tez zamanda güzel haberler alirsinMerhaba kızlar dün transferim yapıldı benimde beni de aranıza alırmısınız hala dınlenıyorum 24 saat yatak ıstirahatı dedı doktor
Ayyy canim vallahi ben sok kesin cikmz ama yapayim dye bir tane testim vardi yaptim yarin kan vermeden once kendimi hazirlamis olurum diye.. cizgi giderek belirginlesti inanamiyom.. catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecti etkisi devam etmez dye dusunuyom ama tecrubeli arkadaslarn fikirlerine ihtiyacim varr
H Hulya90 canim bende bugün 8. Günüm evde test yaptim önce silik göründü fakat daha sonra bekleyince baya baya belirginleşti şuan bende çok heyecanliyim ve kafamda deli sorular acaba umitlenmelimiyim inşallah gerçeklik payi vardır testlerimizinHuhuuu kimsee yok muu kizlarr banaa cvp verin yaa cok heyecanlandimm ben
Ayyy canim vallahi ben sok kesin cikmz ama yapayim dye bir tane testim vardi yaptim yarin kan vermeden once kendimi hazirlamis olurum diye.. cizgi giderek belirginlesti inanamiyom.. catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecti etkisi devam etmez dye dusunuyom ama tecrubeli arkadaslarn fikirlerine ihtiyacim varr
Çoook sevindim canım. Bence hamişsin. Dün gecenin bereketidir inşaallah. Hadi hayırlısı...Ayyy canim vallahi ben sok kesin cikmz ama yapayim dye bir tane testim vardi yaptim yarin kan vermeden once kendimi hazirlamis olurum diye.. cizgi giderek belirginlesti inanamiyom.. catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecti etkisi devam etmez dye dusunuyom ama tecrubeli arkadaslarn fikirlerine ihtiyacim varr
Tebrik ederim canım. Darısı başımıza...
Kızlar günaydın
Sevgıler ...
Ay canm cok iyi anliyom seniii yarin kan vercem ben bakalim dun ku kanamam yerlesme kanamasymis buyuk ihtimal iki kere oldu sonra bir daha olmadi insallah olmaz artikk
Ayy canimm yaa insallah insallahhh catlatma ignesinn etksii bu kadar devam etmez di mi 15 gun oluyo catlatma ignesini vurulaliCizgi varsa hamilesiniz kızlar gozunuz aydın :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?