2016 mayıs tüp bebek

Pozitif düşünmeye çalış...bebeğim sağlıklı diye sürekli komut ver beynine...işallah atlatırsın ve sağlıklı bebeğine kavuşursun

Benim bugun 9. Gunum dun benimde iki deda pembe renk akinti gbi kan geldi ve kahverengi akinti geldi herkes yerlesme kanamasi olabilceni soyluyo ama insan korkuyor yercekten. Dun oglenden beri birndaha gelmedi cok sukur insallah gelmez. rabbim evladina kavustursun seni insallah bizede haber ver degerinn katlanip katlanmadigini

Merhaba kızlar dün transferim yapıldı benimde beni de aranıza alırmısınız hala dınlenıyorum 24 saat yatak ıstirahatı dedı doktor

Anadolu sağlık ta aydın arıcı ve hülya öztürk ilgilendi benimle çok memnun kaldım kızlar bilginiz olsun

Huhuuu kimsee yok muu kizlarr banaa cvp verin yaa cok heyecanlandimm ben

H Hulya90 pazar rehaveti var heralde kıslarda bende bilemedimki daha o aşamaya gelemedim ben transferden sonraki 6. Günüm
Ayyy canim vallahi ben sok kesin cikmz ama yapayim dye bir tane testim vardi yaptim yarin kan vermeden once kendimi hazirlamis olurum diye.. cizgi giderek belirginlesti inanamiyom.. catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecti etkisi devam etmez dye dusunuyom ama tecrubeli arkadaslarn fikirlerine ihtiyacim varr

Huhuuu kimsee yok muu kizlarr banaa cvp verin yaa cok heyecanlandimm ben
H Hulya90 canim bende bugün 8. Günüm evde test yaptim önce silik göründü fakat daha sonra bekleyince baya baya belirginleşti şuan bende çok heyecanliyim ve kafamda deli sorular acaba umitlenmelimiyim inşallah gerçeklik payi vardır testlerimizin

Cizgi varsa hamilesiniz kızlar gozunuz aydın :))))

Çoook sevindim canım. Bence hamişsin. Dün gecenin bereketidir inşaallah. Hadi hayırlısı...

Tebrik ederim canım. Darısı başımıza...
Ayağınızı sürüyün kızlar, peşinizden biz de gelelim.

Selam, aynı yastayız benimde 1 yıl içinde 3.denemem ilkinde de hamilrydim fakat dış gebelikle sonuçlandı.Su an kese için gun sayıyorum.Hakkımızda hayırlısı.İnsallah allah tamamına erdirir.

Ay canm cok iyi anliyom seniii yarin kan vercem ben bakalim dun ku kanamam yerlesme kanamasymis buyuk ihtimal iki kere oldu sonra bir daha olmadi insallah olmaz artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…