İnsallah canm su kan testini verelimdee insallahh o da pozitif olurTebrik ederim canım. Darısı başımıza...
Ayağınızı sürüyün kızlar, peşinizden biz de gelelim.
Canımın içi seni umutlandrmak istemem ama ben catlatma ignesi oldugumda on gun sonra etkisi gecmisti kocaman bi negatifti yani onbes gunse coktan gecmistir ve sen hamilesinnnnnnnn insallah :)))Ayyy canim vallahi ben sok kesin cikmz ama yapayim dye bir tane testim vardi yaptim yarin kan vermeden once kendimi hazirlamis olurum diye.. cizgi giderek belirginlesti inanamiyom.. catlatma ignesinin uzerinden 15 gun gecti etkisi devam etmez dye dusunuyom ama tecrubeli arkadaslarn fikirlerine ihtiyacim varr
Hamilesiniz kızlar inşallah, hamile olmasanız hiç birşey çıkmazdı cunku
İnsallah canimm insallahh bende asilamamdan sonra yaotigim halde hic gorememistim boyle canm.. Su kanamamafa insallah bir daha olmaz iki gundur uzaniyorum yatiyorumCanımın içi seni umutlandrmak istemem ama ben catlatma ignesi oldugumda on gun sonra etkisi gecmisti kocaman bi negatifti yani onbes gunse coktan gecmistir ve sen hamilesinnnnnnnn insallah :)))
Insallah olmaz cnm insallah sen yat dinlen keyfini çıkarr :))İnsallah canimm insallahh bende asilamamdan sonra yaotigim halde hic gorememistim boyle canm.. Su kanamamafa insallah bir daha olmaz iki gundur uzaniyorum yatiyorum
Hoş geldin canım. Hayırlı olsun inşaallah tedavin. Ben henüz o aşamaya gelemedim ama olumlu bir belirtidir inşaallah...Bende 28 mayısta öğrenicem sonucumu 2. Denemem benim zor bir bekleyiş süresi Bu süreçte beyaz su gibi akıntı yaşayan oldu mu?
Ay hadi inşallahKizlarr 9. Gunde idrar testi yaptim ikinci cizgim silik bir sekilde cikti.. Catlatmanim etkisi olabilir mi sizce cok heyecanlandim yaa
İnsallahh kuzumm meraklaa bekliyorumm sonucunuu hadii yaptir artikk bak eabahtan beri sen aklimdasin insallah guzel sonuclar verecez pes peseBen daha gidemedim kızlar kan vermeye çok heyecanlıyım bi umutluyum bi umutsuz hiç yaşamadığım duygular içindeyimlachelnnihan
Seni tebrik ederim kuzum inşallah hamilesin H Hulya90
Ayy canimm yaa insallah insallahhh catlatma ignesinn etksii bu kadar devam etmez di mi 15 gun oluyo catlatma ignesini vurulali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?