- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Edacım listeyi gormek istediğimizde nerden bakmalıyız.@Ankanase canim burda sabahin 7 si tek gozle yaziyorum :) lutfen sonucunu alinca beni tagle hadi insallah guzel haberlerini alicaz.
Kizlarcim teste pozitif gorenler beni etiketlesin listeyi guncelliyeyim :)
Yumurta toplamadan sonra uc sefer 100 mg lik kullandim transferden sonra yine uc sefer kullaniyorum ama 200 luk kullaniyorum bu seferKizlar birsey soracam progestan filili yumurta toplamindan sonra gunde uc defa kullandim dunde transferim yapildi dorte cikardilar sizde oyle mi kullandiiz
Ayy canimm insallah insallahhh.. Hep beraber hamis olalimm bu hasretlerimizz bitsin artikGecmiştir onun etkisi :)) hem ben basından beri inanıyorm senin hamiş olduguna
Dualrımız senınle canım.İnsallah tutunur sana bebişin.Kızlar yarın transferim var dua edin banada lütfen hamileler arasına giriyim bende Allahın izniyle bukez olsun nolurrrr
Merhaba kızlar.transferimin 5. Günündeyim.2 tane birinci kalite 8 hücreli dondurulmuş 3.gün embiryosu transferi yapıldı.30 mayıs test tarihi çok heycanlı ve umutluyum.
Can'ım bahsettigin akıntı gibi azıcık pembe kansma bende de olan şeydi. Bir kere geldi bir daha gelmedi. İnsallah hayırlısıyla seninki de öyledir umarım.Benim bugun 9. Gunum dun benimde iki deda pembe renk akinti gbi kan geldi ve kahverengi akinti geldi herkes yerlesme kanamasi olabilceni soyluyo ama insan korkuyor yercekten. Dun oglenden beri birndaha gelmedi cok sukur insallah gelmez. rabbim evladina kavustursun seni insallah bizede haber ver degerinn katlanip katlanmadigini
Ben daha gidemedim kızlar kan vermeye çok heyecanlıyım bi umutluyum bi umutsuz hiç yaşamadığım duygular içindeyimlachelnnihan
Ya senin kadar ben de heyecanluyimmm çok hadi bi an önce yaptir da melegimizin haberini alalimmm teyzoslari merakta birakma
Seni tebrik ederim kuzum inşallah hamilesin H Hulya90
Korkma korkma dua ile gitt ver kurtul bi an önceİnsallah bir kan da vereyimde kizlar su an bir yanim umutlu bir yanim korkuyo
Evet canm iki kere oldu pembe kan gibiydi sonra kahve akinti oldu dun aksamdan beri olmuyor ama sukurCan'ım bahsettigin akıntı gibi azıcık pembe kansma bende de olan şeydi. Bir kere geldi bir daha gelmedi. İnsallah hayırlısıyla seninki de öyledir umarım.
Bu arada Bhcg katlanmış benim de Allah'ıma şükür 2928 olmuş bugun. Kanamam da zaten cumadan beri cok şükür olmadı. Umarım hersey yolundadir. Salı gunu Dr keseye bakacak ınsallah.
Hayirlii olsun canm bu arada cok sevindim darisi basimiza insallahCan'ım bahsettigin akıntı gibi azıcık pembe kansma bende de olan şeydi. Bir kere geldi bir daha gelmedi. İnsallah hayırlısıyla seninki de öyledir umarım.
Bu arada Bhcg katlanmış benim de Allah'ıma şükür 2928 olmuş bugun. Kanamam da zaten cumadan beri cok şükür olmadı. Umarım hersey yolundadir. Salı gunu Dr keseye bakacak ınsallah.
Ben evet uc defa killaniyorum.. Sen nerde tedavi goruyon canmKizlar acil lutfen cevap transferden sonra estrofem tablet gunde uc defa mi kullaniyorsunuz
Her doktor farkli tarzi oluyor canm .. Ben mesela progesteronun hem fitilini hem ignesini killaniyom. İgneyi herkese vermiyolar meselaAnadolu saglik ta canim bir arkadasin transferi benden uc gun once yapildi ama ona vermemisler
Ben günde 5 tane içiyorum Can'ım Progestan fitil 3 kez ve Progestan iğne ayrıca kan sulandırıcıKizlar acil lutfen cevap transferden sonra estrofem tablet gunde uc defa mi kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?