2016 mayıs tüp bebek

Benim de gece akıntım kahvemsi bir renkti ama çok az böyle geldi daha doğrusu crionne jel koyduktan sonra 3_4 saat sonra onun fazlası geliyor ya o kısım öyleydi biraz tedirgin oldum merkezi aradım sabah jelin fazlasını vücut bu şekilde atıyor çok normal dedi.transfr sonrası verilen kâğıtta da öyle yazıyor ama insan duymayinca olmuyor sanirim
Canım bu jel arada kahverengi hatta kırmızıya yakin bile gelebiliyor bende de oluyor. Jel tahriş ediyormuş orayı hatta benim jelden dolayı enfeksiyon oluştu çok iğrenç bir ilaç tiksiniyorum ama mecbur kullanıcaz napalım

Canım bu jel arada kahverengi hatta kırmızıya yakin bile gelebiliyor bende de oluyor. Jel tahriş ediyormuş orayı hatta benim jelden dolayı enfeksiyon oluştu çok iğrenç bir ilaç tiksiniyorum ama mecbur kullanıcaz napalım
Canimm cok saoll ewet bnde baska bir topicte okudum dediginz gibi yaziodu.bu arada sizin adinizi bir topicte gordum yasadiklarinizi hissettiklerinizi okudum sizin o hayalet ikinci cizginizi ben de hemn gormustum saglikla kucaginiza alin insallah :KK200::KK200:

Kızlar neler yapmam gerekiyor bu süreçte.oturmaya wcye gitmeye korkuyorum robot gibi yavaş yavaş hareket ediyorum.:))siz neler yapıyorsunuz?
tatlım ben ilk tedavimde 7 gün hep yattım.hiç iş yapmadım.ondan sonra da yormadan iğneye yürüyerek gittim.bu tedavimde 3.günden sonra çok ağır işler olmamak kaydıyla normale dönmeyi düşünüyoru.m.

Arkadaslar transfersen sonra illa sureklo yatmak mi gerekiyor yuruyusun zarari olurmu

Ya bide kabizligin ne gibi sorunu oluyor bende bu problem var malesef:(

İyiyim canm bende 11+4 um cok sukur bugun kontrolum vardii bebis bayaa buyumuss :)) ili defa boyle gorevildim cok netti cok guzel bir hiss allahim herkese yasatsin bu hissi kucagimiza almayi nasip etsin :)) kismetsee oglusum olacakmis yuzde seksen erkek dedi doktorum :))
Canımmm maşallah bebişine. Çok sevindim senin adına. Bugünlere zar zor geldik Rabbim hep yüzümüzü güldürsün inşallah.

Canimm cok saoll ewet bnde baska bir topicte okudum dediginz gibi yaziodu.bu arada sizin adinizi bir topicte gordum yasadiklarinizi hissettiklerinizi okudum sizin o hayalet ikinci cizginizi ben de hemn gormustum saglikla kucaginiza alin insallah :KK200::KK200:
Amin canım Insallah. Aslında hepimiz kaderdaşız hikayelerimiz farklı olsa da birbirimizi en iyi biz anlıyoruz. Bu yolda en çok yapmamız gereken şey sabır ve dua. Allahım kimseye çok bekletmeden bebeğini ona versin inşallah, hepimiz anne olmayı fazlasıyla hakediyoruz :)

Amin canım Insallah. Aslında hepimiz kaderdaşız hikayelerimiz farklı olsa da birbirimizi en iyi biz anlıyoruz. Bu yolda en çok yapmamız gereken şey sabır ve dua. Allahım kimseye çok bekletmeden bebeğini ona versin inşallah, hepimiz anne olmayı fazlasıyla hakediyoruz :)
Amin canim insallah

Kızlar 3 tüp bebek tedavisi gördüm. Bu 4. Olacak. 2. Denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin. 2.5 yaşında. Transfer sonrası ne yattım ne de ananas kabak çekirdeği vb yedim. Özel hiçbir şey yapmadım. Sadece yumurta toplama ve transfere giderken duş alıp gittim. Kokulu şeyler sürmedim. Daha doğrusu hiç bir kozmetik kullanmadan gittim. Transfer sonraisnda banyoyu sıcak suyla yapmadım ve 3. Veya 4.gun yaptım. Transfer sonraisnda k.validemjn gün arkadaşlarını ağırlamak zorunda kaldım eşimin sorumsuzluğu yüzünden. Kimseye söylememiştik. Gizliydi tedavimiz. Yaşadığım kabızlığın zaten derecesi çok kötüydü. Kabızlık olmamaya dikkat edin. İşinize dönebilirsiniz. Ev işi yapmaktan bişey olmuyor. Sadece yükseğe uzanmayın ve ağır kaldırmayın. Ki onlara da dikkat etmedim. Allahım nasip ediyorsa ediyor yoksa olmuyor. Evham li pimpirikli olmayın. Dikkat edin ama cidden abartmayın. Kan dolaşımı çok önemli. Rabbim inşallah hepinize ve bana yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X